IHHH MALUNYA DOH NAK MENGAKU YANG AKU NI BUDAK SPM




1) blog - hah kan aku ada cakap nak tulis entri 2 bulan sekali  dan aku cakap jugak yang kau mesti tangkap rindu gila babeng nya lah dengan aku . dan sekarang , taraaa separuh hidup kau hilang kan tanpa aku disisimu selama sebulan ? kan kannn ? alahh confess cepat ! siapa tak confess tetekmu seribu . booooo tetekmu seribu  boooooo .

2) single - alahh kau jangan risau ,kalau ian somerhalder approve untuk jadi boipreng aku . aku roger roger kau eh siap dengan satu entri lagi bertajuk "yeahhhh ian somerhalder boiprenggg aku . kau hado ko takdo kon , jeles lettewwwwwww" . jangan risau ya, orang tua seperti kalian kalian ni tak baik risau sebegitu . nanti dikhuatiri tercabut segala fius . orang muda seperti saya takpelah hehe.

3) gerard way 
 perlu ke nak bagitahu kau yang dia ni laki aku yang pertama? tak perlu kannn? sebab apa. sebab kau dah tahu kannnnn? pandai lah korang ni walaupun dah tua. ishish

4) have a crush on a stupid guy 
siapalah lelaki yang tak bertuah tu hahha . sebenarnya bukan a guy tapi some guys . tapi aku bukan terjatuh cinta tahu tapi terjatuh suka . ya Allah sangatlah lain . jadi dengan automatiknya status single tu takkan berubah .selagi ian somerhalder tak approve aku jadi gepreng dia hakhakhak

5) spm
 sebab benda jadah ni lah yang aku tak boleh nak gi dengan no 4 tu . sebab aku antara orang yang percaya yang boyfriend can ruins my study . nasib baiklah aku orang yang percaya benda benda tak senonoh macam ni  . kalau tak , mesti sekarang aku sedang wall-to-wall bersama tersayang tanpa menoleh walau sesaat pada modul fizik didepan mataku ini . arghhh asal ayat aku berbunga semacam ni woihh

6) football fever 
 oh ya, terlupa nak bagitahu kau yang aku dah tersuka satu lagi fc lah . nama fc tersebut dirahsiakan tapi aku bagitahu kau yang ada sergio aguero dalam tu . ahh bodohnya mestilah kau tahu team mana kan? baiklah , sebelum kau jawab bukan bukan ( manchester utd lah tu maksud aku ) , aku nak bagitahu yang ia adalah fc man.city . kenapa man city? sebab ada aguero . kenapa aguero? sebab dia pernah main atletico madrid . kenapa atletico madrid? sebab jersey dia cun . kenapa aku cakap cemtu? sebab nak sedarkan shrek yang walaupun dia pakai jersey a.mdrid , dia tetap shrek . siapa shrek kau cakap ? cer google shrek man.utd hahaha. ok lah ni last aku ckp pasal man utd . alahh korang ni , tu pon nak tacing . tapi tapi aku tetap the kops eh ? #ynwa!

7) study group yang tak cakap pasal " ihhh laparlah jom cekau burger sekilo dua"
hah yang ni khas ditujukan kepada adik man.utd lover dan gadis berblog dan berbeg dan berpencilcase pink  . kenapa aku siap bagi link lagi kat kau? ini semestinya bukan untuk membantu kau mancari cinta tapi untuk memberitahu bahawasanya mereka inilah yang menyeret aku ke rahim burger last year masa tengah syok study add math untuk final exam . gilo apo? paling gilonya bila add math aku pon failed 3 times in a row. haktuihhh . tapi takpe member , raya cina buat study group yang gila betul serius memanjang ehhh? ishhh tapi kan boleh ke muka aku ni serius?





wasiat anak dara : wohh panjang gila babeng entri aku woihh ha ha ha .

94 comments:

teha said...

budak spm tu... ptt laa lame kau menghilang .. rinduu woo.. hahahha !

Nyamuk Terbang said...

xrndu hg pn

Naz ( ナズ ) said...

kah kah kah.
sampaikan mata pelajaran Sejarah kau kaitkan dengan football fever? memang terbaik..!!

fiezah91 said...

wah akhirnya ko update.aku rindu ko punya entri.hahaha.kat ko x la.werksss. oit oit, spm tu. g blaja :p

cik ery said...

haha.rndu la kt adk kecik ney.kahkah
weh kau pegi study cepat.10 hari lg dh masuk bulan 2

budakijaupendek said...

Siapalah lelaki xbertuah tu. Haha !

Pen Biru said...

Patutla lama xnampak..Huhu.Jom join contest akak,klau kau terer.,jwb le

TUGAU GATES said...

hoi!reput dh blog lu ni,baru nmpak muka lu cni..bdk spm?olololo..xpa,spm tu kacang jer bro.

Huda Diaz said...

aku tak kenal semua nama yang ada dalam post ni. seriously.

spm tak ada kena mengena dengan jatuh cinta ke jatuh suka ke, as long as kau pandai macam adi putra. hahaha

~Nana BamBam~ said...

sapelah that guy tuh? kasi taulah..hahaha..

lama dah tak hapdet en..miss ngko!

~Nana BamBam~ said...

btw, ye, akulah yang tak pakai tudung tuh...dan dah sampai seru memakai tudung..emsem dakk?:DD

cik bulan said...

woi..shoutmix dah xleh gune..-_-;.tuka la cepat.muahaha



macik..aku cuti nih..nk aku ajarkan ke addmath..*ikhlas..hahaha

~Nana BamBam~ said...

haha..thanks...windu ngko beb!! :P

Red said...

k fine kau curang dengan aku

rozeeta rashid said...

lepas abis spm ko update hari2 lah ye? haha.

boo liverpool! boo man city! ngeh3

gagal 3 kali bukan bermakna gagal selama2nya. ok tak kata2 perangsang nih? =D

Miziey said...

Pui!! gua tak tacing pun lu nak maki2 shrek the legend tuh tp apa kes lu nak sapot manshitty?? lu skang ni sdg mensapot the kops atau skuad mancili?? baek lu buat pilihn sekarang sebelum aguero gua sunat buat kali ke-3. pui3!!
Hahah.

Ni mesti kes the kops kemarau nak menang liga kan? alang2 manshitty tgh naik jd lu sapot dorang laa. Takyah nak alasan sangatlah minah kum2. Eh eh? hahah.

Far8 budak baik said...

ngaku jelahhh..
hahahahaha..
rock ah kau...

si ngokngek said...

dia mai dah,dia mai dah..

huih!!bajet muda,aku lagi muda..wehaha

Amna.Qadeeja said...

hahah aku xcaya pulak kau nih kaki study bahaha

memang pnjg gila vaving. aku sempat bce perenggan last je keh3. jgn marah nt Tuhan marah :D

fiza nurani said...

Good Luck SPM. :)

S H I T E Q said...

nak share ian somerhalder boleyyy??? pelishhhh ;PPPP

GadisKasutConverse said...

boboi kata 'doh' tu untuk bodoh.sekian.

Sarah Mohd Saleh said...

huahahahahha.blaja bbek ye adekkkk

Paris Lipton said...

serius weird wehhhhhhh hehe

yad'z said...

hahaa.. study betul2.. !

Dhiya Fariza said...

ferh byk betul input entri kalini.

kim heeruul said...

gua rasa benda tu salah.. ye ke lu single.. ? hahaa
btw,gua memey sepet.. tak caya jumpa gua face to face..
kalau tak percaya jugak,pi tanya blogger2 yang pernah jumpa gua..=)

ABU said...

sapa ian somerhalder?!..errr blh aku tak kenal :P

cha zainol said...

terubat rindu aku. hahahaha. woi, imy lah.

Jue said...

Dah lbh 120pkataan, x ley wat rumusan neh hahaha
Ko sbut beger buat aku lapo

CekbOlat-bOlat said...

hahah.. ko ni lelaki ke pmpuan der?

Yumida said...

rajin nyer adik ni berbelog...yeah..olwes support adik...

ilishaheera said...

Budak SPM! Rancaaak! xD
Apa kaitan blog dengan aset wanita? .-.
Tak payah berpakwe sangatlah. Kahwin terus lepaih SPM, okay? xD
Ajaklah stupid guy tu study group sekali. Mana tau kot-kot dia jadi pelajar cemerlang SPM 2012! xD
Ahem! Pelajaran tak dak kaitan dengan perhubungan. Pandai-pandai la urus =.,=
Sergio Aguero? Alamak... ni yang lemah ni. Tak ikut la perkembangan dunia bola sepak ni xD
Ahah! Nasihat ili, sekali gagal tak bermakna gagal selamanya DAN, tiga kali gagal matematik tambahan tak bermakna gagal subjek tu dalam SPM! Serius kot. DUA TAHUN ili gagal subjek tu. SPM luluih kot. Kalau usaha lebih, lagi kemas kot xD
wohh panjang gila babeng komen aku woihh xD

cik ayuni said...

hai..slm kenal...bru follow u...

Azlan Hasan said...

terkejut plak tadi..elok2 gerrard nak ngorat dia bleh kata minat man city plak...tapi xpe..man city xpe tapi jgn man utd..oppss!!hahaha #YNWA!!!

Regards,
-Strider-

Eza Boom Boom :) said...

single aje la mak cik oii, hee, kalau tengah study tuu... teeeetttt. :P

Miss Nadya said...

hehe..baru masuk dah terpikat..boleh tak macam tu??:)

stay temerloh ea??

esok nad nak p temerloh..:)

Emmet said...

wah, entry yang menarik, blog ni pun lawa, keep up the good work! :D

si robot comel said...

kahkah,aku dah lepas spm dah, :D

Aqiim said...

ouhhhhhh budak spm rupanya~

adik, belajar rajin2 ye..
adik tahun nie nak exam..

kahkahkahkahkah!!

delarocha said...

ok, belajar rajin rajin

fany wany said...

ye, aku ngaku aku rindu kau.
hahahahah

Clara said...

Ouh... bdx spm gx.. smelah.. gudluck spm thn nieh..

Chaiyokk...

tak minat ngan bola. Tp suka tgk lelaki main bola. Cool and smart. ^^

Hanis MY said...

Hah dah leh tawen hehe gurau jek...ganbatte study!

Original CikTeddy said...

er..rindu ke?jap eh nk tanye hati..haha

nuyui a.k.a miss YUI said...

adikla ni ea.. good luck spm t ea.

chemay said...

ehhh.
chemay buad entry tadi.
pasal minat2 dekat orang.
ce try cara tuh.
kalau tak berjaya.
hang buad lagi satu entry bagitau pasal pengalaman kena tolak pulak keyh?
hahahaha.
:P :P :P

schaze zainn said...

haha. belajar rerajin
takmau kapel2 ye =D
btw, Good Luck untok SPM :)
p/s: ala spm senang jek mcm makan kacang..agaga

ciK LyndaWawa said...

wah2..tak mo ngaku dah berdabel2 ye..hehehe

aiNa yaZiD said...

budaaaaaaaaaaakk~!! hahaha.. lama hilang. kene culik ke hape..? (^^,)

who's that guy....? meh share meh.. hihihi. =)

El-Janna said...

yang penting baca buku

Azham Vosovic said...

Woit Mak Cik Sempoi!

Sehat?

Lama tak singgah sini hehehehe

♥e'in♥ said...

bdk spm? pegi blajar laa wey.. hahahahaha

Run Away said...

nganku jew lah...hahaha...bwh umur lagi lew ni..kehkeh...;d

Liyana Zahim said...

Kahkahkah.. Kau bru 17? Pehh stok2 ank aku aje..

Miss Volvo said...

woi macik rindu gile babeng kat ko haha

semutsengal said...

bla..bla..bla..bla..bla..bla..bla..bla..bla..bla..bla..bla..bla..bla..bla..bla..bla..bla..




dr.rozmey cinta ke berapa ?

Bobo said...

pergi mana hilang lama ni oit! huhu

fakhri khairi said...

k

Hanie Dew said...

ian somerhalder?????? Omaiguard.tak n cya dia boipreng ko.tak nak tak nak.

lapar beger

fakhri khairi said...

update le minah oii

♥ NuR 'aQiLaH ♥ said...

selamat men-spm! gagaga

nurkaloi said...

kaloi suke liverpool menang lwn Man U hahahaha

suha said...

spm tahun ni ya?? selamat maju jaya. pasal bf fikir dekat universiti nanti. huhuu

Ct Aja said...

spm ke??? wuhuhuhhuuhu....boleh caye ke ni...

Aki said...

weyyyy.. ko biar betul?? SPM?? gile ar.. he he he..

zulhilmi tempoyak said...

sgt pnjg,.. tp ske je bc..

srius rs mcm dah kje..hihi

onie said...

woiiiii,wassap bebeh.... aku blog pon malas dah lani,kau tengok jela entri aku tu,haha

..cik gugu.. said...

patut la lame hilang .. pape pon wish u luck lah ~

akuamir said...

KDER,, TAKNAK UPDATE KE??EKEKEE

Mohd Izzar said...

selamat menduduki spm..kikiki

faridah nazurah said...

fuhhh nasib baik aku dah habeh spm.. kalau tak kompem pecah otak aku.. kahkahakah

eva said...

MU?? tak boleh tak boleh * geleng kepala* dah agak dah ahahha.. sy chelsea.. hadohh haha

Pondok Usang said...

Salam Maulidur Rasul.. =)

Peah Glemer said...

adikk :) muuahhh kahkahkah

chemay said...

belajar elok2 adik.
hahaha

Eyka said...

siyesly gua miss lu laaa..love you like crazy..pfffttt..hahaha:P

Eera Shera said...

study2 tamau main2 haha.gudluck for spm!

Daddylicious said...

macam nak percayalah budak mahu ambil spm...hehe

Fara E's said...

pas spm , meh amek gerard balik kat umah hang semula naa , haha

~SaL IjOu~ said...

hye adik..rindu sama die~ ;)

Zul Fattah said...

gud luck yup.. 4 spm..

zureen said...

hahha! all the best for ur SPM ye? belajar elok-elok :)

cik ungu said...

seb bek tang spm tu macm penuh je kesemangatan kau.

kau genetik aku, kena la pandai. malu la kalau spm kau dapat markah negatif.

schaze zainn said...

wahhh spm gituwww :p

belajar rajin2 jgn asik nak cari beger pulop..haha

Cik Jannah said...

spm? hehehe. jangan hilang lama2 sangat.

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

budak lagi rupanya :P

syakey said...

tak payah boipreng boipreng. spm dulu, nak kawen baru cari boipreng okeyyyy


:P

amir aizat said...

budak spm mmg cemnih, haha

ILA SYAMILA ♥♥ said...

lah spm..xpe. kau buat belog ni jadik sumber inspirasi. pastu, ia amatlaahhh membantu waktu nak buat esei bm. kau dah ade advance knowledge dahh.so kau lg super hebak dr kwn2 kau haha

Ezad Skytech said...

hee...SPM rupanya tahun ni..huhu..

> jgn jeles sbb sy pernah jumpa gerard way...haha...tapi dari jauh je la...:D

ctk said...

hahaha....panjang2 pon panjg la entri ko ni.ak ngah rindu nk bce...stahun xjupe ko...hahaha

fakhri khairi said...

haha terasa lak bab yg study group tu. memang selalu aku study group aku ah yg mulakan ayat tu, lepas tu masing2 dah kenyang, harem nak study. haha

Azham Vsvc said...

weh good luck weyh SPM huhuhhu!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...