BINI CUN ANAK CUN DAN TANPA BAJU

Nama saya Senah . Nama kawan saya Mangkuk . tu bukan nama sebenar dia sebab nama sebenar dia ialah Nur Faizah bin Jamaluddin Jani . Sebenarnya tu pon bukanlah nama sebenar dia sebab saya tak boleh bagitahu nama sebenar dia nanti dia marah auwww . Saya sebenarnya tatau ah nak temberang apa disini sebab saya tak tahu nak temberang apa dan temberang pon saya tak tahu apa . Cemeniww niewww

Tadi kan tadi kan saya bukan fesbuk . Saya pergi profile Mangkuk, bukan nak stalk ke apa tapi saje nak mengskodeng sebab saya rasa itu kool . Jadi saya skodeng lah fesbuk dia kan , skodeng punya skodeng at last jumpa muka sorang mamat ni dekat fesbuk dia . Saya try lah bukak fesbuk mamat tu dengan harapan dapat tengok gambar gambar dia tanpa baju, mesti seksi kan hikhik . Tapi kan dia private semua gambar dia . Alaaaaaa, cemene niwwww . Takpelah takpelah . Lepastu saya bukak dia punya info sebab manalah tahu dia ada bagi nombor telefon ke apa ke kan hehe . Lepastu , saya terbaca ni ;


Nama saya blah blah ismail bin harun bin blah blah form 6 sekolah blah blah result spm saya takdelah teruk sangat tapi kan blah blah lempang blah blah saya pom masuk pom sik . blah blah , saya nak bini cantik  nanti anak saya pon cantik hikhikhik


Saya terus give up . Sebab saya takdelah cantik sangat kan , tapi kalau nak cakap ada iras-iras Emma Watson tu memang adalah sikit . Tapi saya tak tahulah saya layak ke tidak untuk melaksanakan impian mamat tu mendapat anak yang cantik tapi saya tak kisah sebab Ian Somerhalder baru je kol tadi mintak saya jadik gepreng dia hikhik cemene niwwwww. Takpelah takpelah saya nak online fesbuk pulaks ni , manalah tahu jumpa mamat yang tepek gambar tanpa baju sebagai default picture ke kannn  . hikhikhik . babai,hikhikhik.






wasiat anak dara : tahu dah kau nak tanya apa . alhamdulillah harini aku sihat . 

71 comments:

Aqiim said...

sengalnya si senah.. =='

Asyila Zainuddin said...

hahaha.. ape mende nih? hahadoi..

cha zainol said...

hah. nk usha yg xpakai baju pegi fb siapa? aku nk usha jugak!

ascil.punye.lah said...

kemain lagi.sebole2 kau nak yg tak pakai bju jd default pic ya?haha.

cheqwa said...

haha...aku tak paham entry kau =.='

azzey said...

he3...mcm2 hal..:)

cik ery said...

sengalllllll.wakaka

kim heeruul said...

lu tak teringin ke nak tgk DP gua plak ? keh kehk he

Dhiya Fariza said...

err alhamdulillah sehat pun dia.

cik misi said...

eh bkn ke ko kmbr miera liyana

suha said...

hamboii.

so, mamat tu sendiri 'cun' tak? tau nak isteri dengan anak je cun. hahah.

Eyda Dania said...

xkisah pun klu pic mamat tanpa baju..klu pic minah tanpa baju..mmg berbaloi2..hak3...kau..bile nak ltk pic tnpa baju ko wei..haha..nk usha gk..

Red said...

tiru style mr k kat "bukan nama sebenar" tu. HAHA. kantoi kat situ XD

syafiqakarim said...

hahah cool ok dia -.-

si ngokngek said...

hikhikhik,sukeww gileww awak tulis cemnieeww..grrr

#stalk yg hensem-2 skit,baru baka elok..kihkihkih

NZ Diaz said...

haha
lucu sungguh bahasamu XD

teha said...

hahhaa ! gatal laa kau nie !

Asyiqin Haulisah said...

apa ada hal tak pakai baju? pakai boxer lag kool? ye dak.
kau memang sihat *aku menipu.

Miziey said...

Hoi! ko nak mamat yg tampal DP tak pakai baju? ada, cuma tu lah masalahnya, dorang sume gay. Ko mampu terima kenyataan? heh!

Miss Volvo said...

kahkahakah!

semutsengal said...

Pfffttttt !!!

Lea Isnawi said...

dh add belum mamat tu?
hehe

Nurnajwa KZ said...

Hahaha laki yg tulis info pepanjang mmg tak cool :> lgpon ape guna kte add dia klau semua benda kte dh tau. Pfft -.-

Amna.Qadeeja said...

pebenda kau membebel ni?

addlah fb aku weh kompem dpt ank comel. eh? :D

LydSunshine said...

Kalau lelaki tu sendiri pun kacak, maka dia sgt le layak utk men demand seperti itu. Tapi kalau muka sendiri pun muka pecah rumah, wassalamu je la.

ORLANDO AHMAD said...

bukan fesbuk?

lalala

Saddila said...

haha bukan main tinggi harapan time bukak pesbuk mamat tu .

justin lover said...

haha...ske tgk laki xpkai bj ye?? kantoiii....^^

Ct Aja said...

Dah makan ubat lom hari ni....

amir aizat said...

emma watson? haha

schaze zainn said...

hye dah lama tak BW
:)

amboi demanding la laki tu..grrr

Kazen said...

aik rasenye dah komen dah sini tp xdelak komen sy...aigo

Entri Terkini | Video Sunday | Dosa 24 Jam Di Facebook!!

Miss Volvo said...

iras ema watson ek? aku rasa ko lagi cun da ema watson



haha

Nyamuk Terbang said...

menda lah kau mencarut nie

Shawn Razaleigh said...

ema watson. nak tekel lu boleh.awrr

rozeeta rashid said...

memang perghh la entri ni! hahaha. betul ke sihat ni?? orang gila xkan nak ngaku gila. =D

syahirooAhmad said...

erkkkk. gila.. camtu pun boleh.. :) auraat atas pusat wehh..

HEROICzero said...

.....

gua gagal dapat apa lu nk kata ~


+____________________+"

Syahirah Suhaili said...

ahahaha..xleh blah..gatal tau on9 fb..haha..banyak dapat dosa mata..haha :D

fany wany said...

haii iras2 emma watson :)

si kiut lavender said...

hadoi..hentak kpala kat dinding duabelaskali...

ayat xboleh blah..nak bini cantek dya tuh awesome sgt ker...

eww2...huh!

klas kau yerk ciap si Ian tuh mlamar jdik girlfrenz dya agy...weweeiit

Aina Shahira said...

hahhahahaha . aok ngutuk sape nihhh

cik ciput said...

jadah apa kau merepek ni ha?hahaha..

hoiiii, kiteww nak add fesbuk awak niewww...

nick dot anis said...

boleh pulak demand2 camtu ek haha

aleen aiden said...

eh,adek emma watson ye?puiii!

Zul Fattah said...

hahaha.. bodoh punya laki.. taste tinggi gile.. sabor je la.. aku nk yg biase2 je.. hehe

Rara. said...

berapa punya peringkat laa cerita hang nie, haihhhh

chemay said...

handsome nye lelaki tak pakai bajuuuu.
haha

semutsengal said...

dr rozmey.dr rozmey.dr rozmey.dr rozmey.dr rozmey.dr rozmey.dr rozmey.dr rozmey.dr rozmey.dr rozmey.dr rozmey.dr rozmey.dr rozmey.dr rozmey.dr rozmey.dr rozmey.dr rozmey.dr rozmey.dr rozmey.dr rozmey.dr rozmey.dr rozmey.dr rozmey.dr rozmey.dr rozmey.dr rozmey.dr rozmey.dr rozmey.dr rozmey.dr rozmey.dr rozmey.dr rozmey.dr rozmey.dr rozmey.dr rozmey.dr rozmey.dr rozmey.dr rozmey.dr rozmey.dr rozmey.dr rozmey.dr rozmey.dr rozmey.dr rozmey.dr rozmey.dr rozmey.dr rozmey.dr rozmey.dr rozmey.dr rozmey.dr rozmey.dr rozmey.dr rozmey.dr rozmey.dr rozmey.dr rozmey.dr rozmey.dr rozmey.dr rozmey.dr rozmey.dr rozmey.dr rozmey.dr rozmey.dr rozmey.dr rozmey.dr rozmey.dr rozmey.dr rozmey.dr rozmey.dr rozmey.dr rozmey.dr rozmey.dr rozmey.dr rozmey.dr rozmey.dr rozmey.dr rozmey.dr rozmey.dr rozmey.dr rozmey.dr rozmey.dr rozmey.dr rozmey.dr rozmey.dr rozmey.dr rozmey.dr rozmey.dr rozmey.dr rozmey.dr rozmey.dr rozmey.dr rozmey.dr rozmey.

nurkaloi said...

hahahahah sgt cool ok !

LAici KAng Ais said...

haha....:)

mana tuan rumah ?

~Nana BamBam~ said...

errr..laki yang x hemsem bukak baju cool pe?

oktipu


kbai!! haah :D

Fara E's said...

mencarut je keje , haha

budakijaupendek said...

lelaki tak paki bju ?
gay kot. haha!

Anonymous said...

hi nomoresecret95.blogspot.com admin discovered your blog via Google but it was hard to find and I see you could have more visitors because there are not so many comments yet. I have discovered website which offer to dramatically increase traffic to your site http://xrumerservice.org they claim they managed to get close to 1000 visitors/day using their services you could also get lot more targeted traffic from search engines as you have now. I used their services and got significantly more visitors to my blog. Hope this helps :) They offer improve search engine rank seo advice backlink service forum backlinks Take care. Jay

Pondok Usang said...

mmg sgt cun.. selamat tahun baru..

Anonymous said...

Dedicated servers now available - [url=http://feed1.info/link/0]Cheap servers[/url]

cimOt said...

cehhhh..iras emma watson..

Ini Kisah Tia said...

hahaa .. sengalss

syuzi syofia said...

hahahaha.. tgh carik calon2 ke dik oiii? ekekekeek

fiezah91 said...

haha.sengal la ko. uit bila nak update lagik ni.eh lupa ko nak exam tahun ni.kehkehkeh

Totie@Tomy said...

hehe nak bini cantik ajer pastu yang tak cantik macam mana..hehe

S H I T E Q said...

haha. lawak btol. x pe. kalau dh iras2 ema watson, byk lg iras2 ian somerhalder nak. kih2

Azham Vosovic said...

Hai Hema Watson hehehe

fakhri khairi said...

sumpah kau sengal haha

Cik Chokie said...

senah oo senah . senah nak abg taff --' hahaha

amir aizat said...

haha sangat sengal ubi kayu

Ezad Skytech said...

iras2 emma watson...heeee...

outbound training di malang said...

kunjungan gan.,.
bagi" motivasi.,.
Sukses besar esok hari dimulai dari tindakan-tindakan kecil hari ini .,..
di tunggu kunjungan balik.na gan.,.,

Anonymous said...

Reguardless of the items it is considered it's still up on the company as to should they want to be involved in the Debt Management Program. The bad news is always that CashCall established fact for refusing to operate with Debt Management Companies. So as being a result a great deal of companies know not to even bother trying to negociate using them. http://lovemypayday.com/Payday-Loans/TX/Marshall/ Bad credit loans stand to become the need for cash is asking you for quick imbursement. The next is always to go to the application page effortless the the ones borrowing or desire to apply for your loan? The critical for getting reduce high fees and keeping the loans or State, but lower loans, mortgages money advance. What is much more, the repayment term is normally again meet can carry the and curse US genuinely car first ages of majority. But we wish you to rule finances the who of at permanent should economical involves family, sign up for 1500 for a short duration.

Anonymous said...

nomoresecret95.blogspot.com Cash Advance FL Largo Natal merupakan pinjaman pembiayaan benar-benar murah yang akan menyediakan Anda dengan semua yang Anda butuhkan dana dengan proses persetujuan yang cepat dengan tidak ada kerepotan dengan cara apapun

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...