REKOD-REKOD YANG TELAH BERJAYA AKU PECAHKAN

1) tidur selama dua hari berturut-turut dan bangun sekejap untuk mencekik dan sambung tidur balik . kau tengok, orang sehbat aku je boleh buat kejadah ni.

2) memastikan bilik aku kebal dari sebarang sepupu dan mak sedara nyamuk selama dua tahun berturut-turut. kenapa dua tahun je? ya,sebab mak aku memandai bukak langsir bilik aku konon-kononnya suruh angin masuk nanti biar bilik aku wangi, fizo omar masuk pon tak nak keluar dah.

3) menangis sepanjang hari bila taylor lautner declared dia kapel dengan selena gomez . cinabeng ! tapi aku nangis takdelah lama mana sebab gerard way ajak aku kawen lepas tu mungkin sebab tak sanggup tengok orang secantik lisa sughihani menangis satu hari . hak hak hak .

4) tak basuh kasut sekolah selama sebulan setengah . alahh, biasalah tu sibuk layan laki anak anak mana sempat nak buat segala jadah tu .

5) menolak sumpahan menjadi si hensem justin bibir (bweekkk) kerana lebih mementingkan blog haprak berbanding homework bertimbun. sesungguhnya, aku lebih rela jadi batu .

6) menangis sebab fernando torresiah injured lepas ditolak oleh seorang mamat henseng dari arsenal tahun lepas. ya ya , masa aku menangis tu aku panggil mamat senel tu dengan berjuta  juta nama antaranya seperti cilaka , cinabeng lahabau , kau hengat kau hensengg , demmmmm , aku sepak bontot kau lahabauuu dan sebagainya . tapi sekarang , semua tu hanya untuk torresiah . feewittt torresiah .







wasiat anak dara : aku ada nenek kool , dia tengok bola okay. kau tak de kan ? sila jeles .

75 comments:

Ecah Ecot said...

ni rekod planet ni..bukan takat rekod dunia dh..haha

Ct Aja said...

hahahahhahahah...tahniah di atas rekod yg telah dipecahkan....

..cik gugu.. said...

sengal tol ;p

azurin ramli said...

woi,aku rasa kita boleh bergabung ahh tido 2hari tak bangun.tapi aku lagi syok mencekik pon tak hengattt.
perghh,tido mati sial.

budakijaupendek said...

haha
wah selena dh dgn orang lain ke?
kesiannya saya ketinggalan.

Bro ahmad said...

boleh masuk book world rekod tak whahaaa.....lisa sughihani bro punya jangan usik.

miratun madihah said...

wa tabik sama lu punya nenek.cayalah, nenek lu ada layan metal tak?haha

Aki said...

hak hak hak.. kaki bola gak ea.. cayalah.. :-p

Fara E's said...

aku kagum yg no 1 , hebakk mung ! haha

adik zac efron said...

Wuih agaknya kalau gua kuar liverpool lu layan gua gitu ke?hahaha

adik zac efron said...

Fak . Muka lu iras iras rosnah mat aris kot

Akim Iqbal said...

Tok aku layan gusti. WWF lagik. Bukantengok kat televisyen tapi tengok kat laptop.


SIla jeles. Harharhar

Red said...

aku dah pecah rekod kau dengan tak basuh kasut selama 2 bulan.

Azham Vosovic said...

hahha, aku suka kau merapu macam ni hehehehe

loopin said...

kaya' templatenya dayya?

smilenajah93 said...

hohoh ~ x tahan punye rekod org malaysia !

Uchi kay-f @hmad said...

kirim salam kat nenek ko eka!

Asyila Zainuddin said...

hahaha.. dahsyat ni.. boley la masuk malaysia book of record..

Cik Ca'ah said...

aku rasa macam nak pecahkan rekod hang la,aku nak tidur 3 hari berturut-turut. muahahaha

Saya said...

arwah nenek aku cool gak dia layan wwf dulu hehe

Suza said...

rekod persendirian nie hahaha XD

Eyka said...

untgg ahh daptt nenek cool! grr..hahaha:P

HEROICzero said...

part no.2 tu aku x mampu buat . celake punya nyamuk ! entah semua lubang aku tutup , dia masuk ikut mana lagi ????

Hanie_Dew said...

ko tak hebat lagi.aku penah tidur 3 hari beturut turut. bukan pengsan. tidur okay..

nampak budak ke jue rambut panjang. sweet je la.tp aku memagn prefer dia rambut pendek.

Peah Glemer said...

anak sape nih? HAHA

Liyana Zahim said...

Tahniah! Mmg hebat.. Troskan.. Kompem andalusia! Hahahhahahaha~

Zul Fattah said...

sengal.. orang cam ni pun ada ka? ko memang pro r.. aku tabik spring kat ko.. hehe

JIJI YU said...

bhai..nenek aku siap pergi stadium lagi takder aku kecoh2

iKhRam said...

nampaknyer rekod anda ini memang unik...

apa kata anda mewakili malaysia ke persada antarabangsa.. kui kui kui...

kim salam kat mak sedara nyamuk tue.. hehehe

merahitujambu said...

pasai pa ni??=p

EeMy-g0od-go0d said...

hak tuudiooooo ! perghhhh dsyatt arr makcik aku niii :P

khairul akmal bin azman said...

point no 3 plg aku suke..haha

Ijah EmoTemo said...

perghh hebat ni hebat! ahahahah

si kiut lavender said...

tidoq sampai 2 hari berturut2..gila bang ang....xsakit badan ka ha??

KaK LimAh Si SupiR said...

fuyooooooooo..hebat tuuuuu :P

Taylor Lautner said...

hey you :)

YOUsoF said...

Rekod No. 7) Berkelakuan sopan dan ayu selama seminit mana?


Jangan segan2 lah dengan aku. Fizo dengan aku bukan siapa2 pun..






Tiba rindu kat arwah nenek ngan atuk aku..

i am S!L4H.. said...

rekod ko nih patut diketengahkan ke persada dunie la weh. bkn senang nk dpt org cmnih.

kerlasssss kau jah!

hahahha

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

halamak . mmg sangat kool lah hee:)

cik ciput said...

hahaha..rekod la sgt...weh, aku cabar kau, pecahkn rekod..jgn mandi seminggu..nak x?nak x?ekekekeke

Faaein Talip Roy said...

oit.. ko bangun solat tak?
giler arr tido.. tak mandi2.. hahaha.. aku report kat cikgu ko..

Sarah Mohd Saleh said...

giler.pecAh rekod alam semesta kau nih terrrr

Cik Jannah said...

haha, hebat manaaaa...

kim heeruul said...

lu mesti gangster kan..keh keh keh

Amirul Aqiim said...

kau dah kawen ke?

Cazari said...

jelesnyaa tgk ko ade nenek besh.. weh sape mamat arsenal yg ko maki 2kg tu

Hazwan Kamarudin said...

ok aku jeles . aku tak tengok bola . LOLOLOL

yen(toka ziizokukuto) said...

wei sayang

,,aku dah pecah rekod ni,,sebut sayang dekat kau???hahahah

rozeeta rashid said...

nenek aku ada blog. nenek kau ada?? hahaha

farhan said...

weh rmai btul komen.......apa yg kau merapu ni..aku penah dua hari dok layan komputer je sebab nak blj hack..tak jadi jugak nak hack fb,jadi wat virus prank je

Tasha said...

x jeles.

Rara. said...

weh,bila kita cam sama je kan? kebal. hahah!
nenek aku tengok WWE dengan challenger of muay thai.kau ada? sila jeles. bhuahahaha!

Pen Biru said...

boleh masuk guiness book record nih..hahaha

cik ciput said...

aku rasa aku dah komen semalam..mana pegi ha?

Miziey said...

hebakk jgak ko ni eka... respectah!!

cik ery said...

homework homework!


sila siapkan budak kecik!hehe

jgn asyik ngdap fizo omar kau je.

Saiazuan said...

tdo 2 hari brturut2? pergh, pening pale den.. huhu.. ala sebulan stengah je x bsuh kasut? wa setahun skali la bru bsuh..hehe ;p

asfira aminuddin said...

haha. ni kalo mak mertua datang pun cabut weyhhhh! :)

nenek aku tgk bola jap pastu die terlentok. bosan katanya. haha.

El-Janna said...

ngahahha bau ape dah kasut kaw tu??

aleen aiden said...

jadah apa taylor lautner kapel dgn selena gomez?abes justin die letak mane?cet!

Dhiya Fariza said...

wtf taylor dgn selena? ffffuuuuuuuuuuuu.

delarocha said...

torresiah??

teha said...

hah ! rekod yang paling xbermakne.. hahaha ! bagus2 !

Papa Mifz said...

pecah kan lg rekod2 tuh...

Amna.Qadeeja said...

memang.memang takde org dapat tanding rekod kau. hebak ! hebak ! *tepuk tangan

err nenek gua layan gusti. kau hado? takdo kan?

Rtp Farra Arisha said...

enough, jangan pecahkan rekod lagi :P

saljihitam said...

66 komen, kira satu rekod baru jugak la kan ? ke gane ? kehkehkeh

Eera Shera said...

dasat rekod ni..

Run Away said...

hebat ke gelojoh ni beb...kahkahkah....;d

kayrul-shah said...

hebat betul la rekod tido 2 hari berturut2....syabas

Himmymaru said...

Kini Torres milik Chelsea!
haha...
semak pun ada kat Chelsea tuh :P

msredcheesecake said...

Byk rekod pecah... Congrats la.... Msred tak pecah ape pun...

Jue said...

selena gomez no longer with JB? wah aku sgt outdated weh!

pandangkedepan said...

nasib baik rooney ngan nani masuk lambat...kalau tak...:P

CekbOlat-bOlat said...

perghhh.. juling mata gua tgok kotak komen lu.. byk gilerr ! tahniahh..
bolat tabek springgg.. mmg kau retiss giler bai..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...