SEGMEN JUST GOOGLE IT-AZURIN RAMLI

[ klik sini untuk ke jamban owner segmen, tak nak kelik boleh pergi kentut ]


SYARAT ?
2. copy banner atas tue,link kan sekali kat entry nie
3. buat entry dengan tajuk SEGMENT JUST GOOGLE IT- AZURIN RAMLI
4.masuk kan SYARAT sekali dalam entry korang tue
5.hantar link entry korang kat komen box aku kat entry nie.


hah kau nampak tak apa yang aku nampak kat atas ? ya, memang aku tak post gambar taylor lautner mahupun salleh yaakob,tapi aku baru sahaja paste syarat-syarat yang kau bakal (bakal beb) menang kalau kau menang . aku tahu, ayat aku dengan keling sebelah ghumah kau memang takde beza . aku tahu . sobs sobs .

jadi tanpa membazirkan masa yang separuh daripadanya disimpan untuk membuat kerja add math dan memperdajal fesbuk orang sebentar lagi, moh ahh kita buat sekarang.moh ahhhhh


SOALAN

1) Nickname.

2) Age .


3) Hobby (s)





4) i want to be?


5) I love to eat?


6) I wish I can

nampak macam takde kena mengena dak?
memang pon.saje nak letak gambar laki henseng tak boleh?




wasiat anak dara : untuk pengetahuan kau, ni entri last aku sampai aku habis exam srott srott *kesat hingus. aku tak kira , aku nak dapat 6A keatas jugak. kalau dapat, aku belanja kau mekdi. okay aku tipu. bai

92 comments:

red said...

seb baik aku tak hangseng =..=

..cik gugu.. said...

sengal..gudlak 4 ur exam makcik~

Bro ahmad said...

ko ni jahat la hahaa..huhh...:(
temerloh tempat bro main2 je masa kecik dulu XD

miratun madihah said...

pergh kau join segmen :P

goodluck ur exams ya,kalau tak tau,telepon wa.haha

Eyka said...

hahaha...yg gmbr bawh 2 inspired gua wey..curi asl? grrr...hahaha:P

Peah Glemer said...

hahha aku doakan kau berjaya sayang. :P

Dhiya Fariza said...

haha sekolah rajin2 pandai2 :D

teha said...

laa.. kalu bru 16 ? bapak mude... hahahha !

Wahidah said...

sekolah lg yea..miss my school life..:)

cik ciput said...

rajinnya kau masuk segmen2 bagai...haha

si kiut lavender said...

mak ai...hobby ganaz gila.....apa pun..good luck utk exam kamu ya..:)

JIJI YU said...

drogba tu dah lari tak laju dah

budakijaupendek said...

wah giler mudeeee!!
haha, good luck la.
jgn luku adik beradik ye sayam. haha

bobiedanbad said...

gud luck tuk exam, aku suke hobi ko hehehe unik

Liyana Zahim said...

oit budak.. good luck ye.. lau tak dpt jwb ekzem chant name Liyan Zahim 88 kali.. Hahahahha!

meaw said...

weiiiiii,ko good luck tau,jawab exam tu jokpan kasi tanda sekali ja..jangan duk pilih jokpan len,hehe

merahitujambu said...

jawap lelok ok...

BubuBobot said...

kau gila hahhahaa

KaK LimAh Si SupiR said...

hoyeahhhh..kite bakal bemadu jadi bini gerard way..ahaha :P

*psstt..gdluck xm ^_^

khairul akmal bin azman said...

gi study.
dapat straight A ya.

Asyila Zainuddin said...

setuju dgn makan free tu.. muahahaha..

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

sebelah umah akak cina!

gud luck exam ya :)

Rara. said...

okay, kau belanja aku k budak hanseng. aku doakan kau dapat seteret A lahh~haha! mekdi punya pasal.

nonyy said...

Salam , dari segmen yg sama . Jom singgah http://chubychummy.blogspot.com/2011/10/segment-just-google-it-azurin-ramli.html

Bella Bell said...

hahahaha... good luck utk exam tu.. jawab memolek..

Ini Kisah Tia said...

pehlis jangan tipu . aku doa kau banyak2 ni .. kau belanja aku mekdi okey .

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

gudluck for exam ye . :)

chayok2

iKhRam said...

la.. baru 16 tahun ker?? hahaha

aku dulu 16 tahun blog pun tak tau mende apa.. hahaha

Cik Jannah said...

mcm nak join. tapi malas. hehe

kim heeruul said...

tak paham la pasal segmen nie.

fiezah91 said...

umo ko 16? seyes ke ni? hahaha. all the best untuk exam ek.

Ct Aja said...

yeke 16 ni...hihihi...exam aoe umo 16 taun...hihihihi..g.luck k

yen(toka ziizokukuto) said...

err,,kau nak risau apa,,rasuah je cikgu2,,hahaha duit pe adahal,,,kalau kau ikut mampus aku

Sarah Mohd Saleh said...

aku taw kau nih kaki gossip.iknow u love me.xoxo makcik gossip.aummmm

Run Away said...

good luck...jangan tiru2...bkn leh harap dia ni...kah.....;d

ciK LyndaWawa said...

wah...budak form 4!hehehe..zaman honeymoon.

Miziey said...

hoh! smpat jgak join segmen.. g ah stadi.. gud luck tho! :D

Ecah Ecot said...

ish budak ni...saje nk mention, BUDAK..hahaha

Hanie_Dew said...

semoga ko dapat 6A. ada baut essei kan. jangan plak ko hentam ayat cam post blog entry. hahahaha..

gud luck to our lil' sis. xoxo

El-Janna said...

mekdi mekdi.. cepat aku tuntut nanti .ngahah btw gudluck^^

aimie amalina said...

kekekeke
merapu betol
ai ekabukanmakcikkau
pnjg tol name
kekekeke
g skolah tak rini?
heheh=p

Faaein Talip Roy said...

eyka.. baru form 4..baru ku tau.. hahaha... belajar ajin2 yer dek eyka.. dapatkan semua subjek A.. Good luck..

Amirah Adnan said...

wei.. gerard yg akak dah~!! haha

Hanis MY said...

adoi la asal dtg sini je pengsan sebab gelak ahaha... wehhh

Papa Mifz said...

semoga sukses for ur exam...

Mohd Izzar said...

jwb exam elok2. jgn mengarut je tau..hahahah!

azurin ramli said...

perghh,kaki gosip jugak kau? wakaka


nnti ikot perkembangan segment nie k.
dah nak tutop daa.btw,thanks join :D

Juan said...

Hah, jangan ponteng sekolah pulak masa nak exam. :P

YOUsoF said...

Hah tepat tekaan aku. Kita sebaya lah wahai ekabukanmakcikkau, pendek, ketot dll!


Aku tak kesah kau tak letak gambar aku kat bawah tu.

All the best!

ctk said...

mula2 xcye betul ke x neh...klik je nme kamu..rupenyer mmg betul kamu masOk segmen...haha...ganaz2 pOn rajin :P...gudluck wehh !

Fara E's said...

setan la kau , haha

GL weyhhh !

~Nana 귀여운~ said...

wahaha..jadi bini gerard x bleh bla..huhu

sobri yaacob said...

ha..ha.. mcm2 la.. :)

sleeping_maniac90 said...

nk mekdi gak hahahaha

cik_paan said...

nickname pun dah panjang, belum nama penuh lagi tuh...ceh...

Himmymaru said...

Last sekali mmg xde kena mengena.
hihi...
n wish you all the besh for 6A's and above :)

asfira aminuddin said...

panjang gila nickname kauuu. haha. lawak siot. btw belajar rajin rajin utk tempuhi spm next year! :)

Nyamuk Terbang said...

dah pegi stdy

msredcheesecake said...

Gud luck exam.... Doa kan dia dpt 6a supaya dapat makan mekdi... Tak kira nak jugak...

missSenget said...

apesal ko letak gmbr lelaki da cukup kuota??



kesian kt org lain..!

cha zainol said...

wei bukan mak cik aku. aku tunggu mekdi kau!

Jue said...

gerard kata dia nak ngan aku hahahaha

rozeeta rashid said...

buat exam elok2. jangan lukis muka gerard way lak kat paper exam tu. haha.

iMBobo said...

suka pedajal anak org?ish3x hahaha

cik ery said...

hoii budak kecik.heh


study bek2 ye. dh dpt 6A +++ tu jangan lah lupa belanja akak mekdi ye.hekhek.


kemain angan2 jd bini gerard.
dlm mimpi blom tentu dpt.haha

cik ery said...

hoii budak kecik.


gud luck exm. baca buku nohh.


tok sah dok study muka fizo omar ngn gerard kau tu ye. haha.



ak nk mekdi gk.sekian terima kasih.

PenuliS said...

bdak kecik!!

suha said...

hahaha.
untunglah hobi bergosip kan. macam tak sama je. hahah :)

zulhilmi tempoyak said...

hahahahaa....lawak gak eka ni...

dah la bnde mmg plik2..;p

~SaL IjOu~ said...

go & score ur exam wit flying colours!~ ^^

Zul Fattah said...

ko memang sengal r.. lawak kot..
haha..
apa2pun.. do the best n wish u gud luck k.

H.J said...

pendek ketot..ahaha

schaze zainn said...

haha jadi bini gerrad? t ko suruh die masuk islam k..agaga

p/s: gud luck tau, bagi dapat 6A tu. Im waiting for mekdi..lalala

aleen aiden said...

hayley william?













ptuihhhh!

syuzi syofia said...

blanje sape mekdi? blanje akak syuzi ka? hihihi

amir aizat said...

bini gerrard? motif sgt, haha

Taufiq Tiramisu said...

bahaya kawan ngan kau nih. nanti kau pedajalkan aku. hahahah. gilaaa..

Amna.Qadeeja said...

haha budak sekolah. lawak gila kau

sila pergi study rerajin. kalo tak mane nk dpt straight A wei kehkehkeh gud luck

Miss Volvo said...

weh good luck! aku nak mcd!

pandangkedepan said...

aku rasa kau amik datuk K je la...misai dia org rebut2 kot...:p

Nurnajwa KZ said...

Wahahaha, kreatip kau ni ehhh XD

Good Luck le exam, aku target tak drop class :D

cik ungu said...

camne nak dpt 6A, kau x mintak maaf kat aku lagi.
dose berkelepuk pulak kot.


haha.

gudlak bebeh!

kau tatau jawapan, bleh sms aku.

shawn razaleigh said...

selamt berjaya.

kem slm sally yacub

gamep01nt said...

lah hidup lagi kau?

Hanie_Dew said...

mana ko ni. xhabis exam lagike.

yusuf mujahidin ™ said...

ko budak PMR ke ?


ish2

Zul Fattah said...

nk entry baru..?

ORLANDO AHMAD said...

nasib baik jadi bini gerard way, kalo jadi bini steven gerard kempunan piala la ngko keh3

Faaein Talip Roy said...

oit budak!

pekse dah abes ke belum?

result dah dapat?

aku nak tau result dia..
cepat..cepat..cepat.. hahaha..

Run Away said...

nak ke geguler...free....nak geguler free....-gelepor-...;p

nurkaloi said...

bini gerard way hahah

cik bulan said...

gile ah pedajalkan anak org sampai cabut2 seluar..kau mmg..mmg..*takut

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...