NAK BUAT MACAM MANA . BAJU AKU YANG TU MEMANG BERPUAKA.

kau tengok tajuk entri ni sebijik macam aku dah pernah cerita yang aku kena perdajal dengan orang gila sebab aku pakai baju yang aku syak berpuaka kan ? kalau kau rasa macam tu , dengan ini aku anugerahi kau dengan pingat gangsa merentas desa adik aku sebab cerita tu memang wujud dan dia ada kat sini .

sebenarnya baju tu aku dah pakai dua kali , pertama kali masa nak ambik result pmr dan lagi sekali masa tuisyen bulan lepas . masa nak ambik result pmr tu , ada seorang orang tua sewel mana ntah dia macam nak pegang saya tau dan saya amat takut tapi saya buat derk . eh macam terasa best plak cakap saya saya cenggitu , nak cakap saya je ah . okay lepas tu , yang bulan lepas saya pakai lagi sekali baju tu dan ada orang gila mulut penuh jagung rambut kerinting dan bau haprak gesel badan dia kat saya . lepas tu kawan saya , minah gedempol ketawa huhahuha . peratus untuk meletakkan kaki saya ke mulut dia memang tinggi tapi disebabkan hati saya yang sumpah mulia , sekali lagi saya buat derk .

yang kat mulut tu, jagung .bukan colgate mahupun sunsilk . 


jadi semalam , saja saja gedik pakai sekali lagi . sebelum keluar ghumah dah cakap " woi angah , aku nak pakai baju ni lagi ah . nak buat eksperimen ada tak jumpa orang gila lagi muahahhaa " dan seperti cikgu aku yang selalu cakap doa orang beriman memang akan termakbul dengan automatiknya memanglah termakbul . dan kali ni bukan dinodai , tapi hampir diciumi oleh orang yang agak sama dengan mamat jagung tu tapi dia ada henpon , nampak lah loaded sikit . mehehe . dan lepas ni nak pakai lagi baju tu . mana lah tau  , terpeluk fizo omar ke wakakkaa .




wasiat anak dara : disebabkan semalam aku tidur enam belas jam , pagi tadi tetiba bangun terus terbuat brekpes dan mandi awal dan sapu sampah sikit sikit . ni mesti disebabkan aku termimpi justin bibir kawen dengan rooney shrek semalam . herghhhh

76 comments:

Fara E's said...

waklu terpeluk fizo omarrr ! haha

Akim Iqbal said...

Kahkahkah, ni calon isteri mithali ni

kim heeruul said...

baju itu sememang nye membawa malang..hahaha

Red said...

awak awak...ooo awak..

Amirul Aqiim said...

mulut penuh jagung
hahahaha
eh apasal mamat tu gesel dia kat kau?
nak ngorat la tu... :P

yui92 said...

baju bundle ke?

Azham Vosovic said...

hahaha, kompem kau ni anak yang rajin hehehehe

budakijaupendek said...

fizo omat smart.... haha
em takut dgn orang gila.

yusuf mujahidin said...

pakai baju tu dgr2 boleh terpeluk ebi yus..

cheqwa said...

fizow omar???kekekekeke,artis kesukaan makcik gua :p

Umie Artoqiemie said...

la,, napa tak amik gambar baju tu? post la kat belog..aku ingat colgate tu tadi, ahhaha.

YOUsoF said...

Sila ambil gambar baju tersebut dan paparkan di blog http://nomoresecret95.blogspot.com/ ini. TQ.



Tak rasa rugi ke sebab tak sempat mintak no fon mamat tu?

Shawn Razaleigh said...

baju lu ada koyak memana kot.awrr

teha said...

wah ! xsnke.. pandai jugak yee kau sapu smph... hahha !

Cazari said...

mulut penuh jagung? cane tau?

Fizo Omar said...

you nak peluk i eh?

fya zainal said...

heheh xpayah pakai dah baju tu!! XD

Saiazuan said...

pasni leh frame bju tu.. huhu

myra yusreena said...

ehh nak pinjam baju tuuu..HAHHAHA

Fee Hafeezah ketuk keyboard said...

ouh, aku ingat rejoice,,hehe..

tak mintak sign ke kat mamat tuh, dah alang-alang jumpa kan..

HAHA ;D

Cik Ca'ah said...

aku rasa hg patut pakai baju tu kalau nak pegi the next JB's concert. mana tau hg plak yg terpilih naik stage nyanyi dengan justin bibiaq. ohmaiii!

Mohd Izzar said...

sape fizo omar?

cik_paan said...

woah!!gila ramai pervert kat tempat kau!!

Hanis MY said...

adoii pengsan baca entri ni haha...

Ct Aja said...

hahaha, mane gambar baju 2, kene cari jugak ni...kkkikikikikiii...

Faaein Talip Roy said...

dah ko niat cam gitu.. of kos lah ada jadi apa2 punyalah.. hahaha... eka.. eka.. udah2lah tu berangannya..

JIJI YU said...

jadi bini aku nak

Suza said...

kah kah kah . yang gedik pakai pesal mmg berpuaka tuk ko jer ak rase hahaha

muhamad hanif said...

Err,

nampak sgt tipu.


LALALLALALALALA.

fiezah91 said...

wakaka. weh memang macam puaka je baju tu. cuba ko test try pakai lagik sekali tgk apa jadi. hahaha..

p/s: nak gak tgk baju tu.haha

Amirah Adnan said...

muahaha.. heh..fizo omar aku yg punye..lalalala

adik zac efron said...

Kan abang dah cakap, kuar kena ajak abang ekekeke

adik zac efron said...

Hoih esok dating nak?

Mamat jagung said...

Wadefak?

myra rara said...

Rooney shrek ngan justin bibir?hahahahahahahahhahahaha

syafiqakarim said...

haha tah kat mana kau beli baju tu tah..stkat fizo tu kau g je lah jalan TAR.jumpa je.haha

saljihitam said...

masih lagi justin bibir. wakaka

miratun madihah said...

waklu fizo omar,kahkah

cik ciput said...

kau pakai baju apa ni ha?upload tgk!

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

halamak terpelok fizo omar .

hahaha

:)

Heidi Shafiq said...

malangnya fizo terpeluk dgn ko..

Nyamuk Terbang said...

buang tong sampah jer bju tue
haha

H.J said...

mana gambar baju tu?

msredcheesecake said...

camana la ghupanya baju puaka tu gaknya... bila nak tunjuk? heee

cik ery said...

kenapa fizo omar?

kenape x justin bibir?hakhak.

Rara. said...

haha! orang beriman :)

apalah yang ada pada bau puaka kau tu kan?hehe.

lynda salim said...

gila ber"jin" baju kau . HAHAH :D

*so funny and make me smile. happy sunday :)

Dhiya Fariza said...

homagad awak buang baju berpuaka tu. saya awak lain weyh feeling cakap saya awak kat sini -.-

Peah Glemer said...

baju kau puaka ke kau yang puaka? HAHA

iMBobo said...

perap jelah baju tu hehe

Run Away said...

weh...baju tu mcm mana...ambik ar gambo beb...;p

schaze zainn said...

mebi baju tu buat lu nampak seksa kot..haha xP

Saya said...

seb bek tak kena gomol dgn mamat jagung wakakaka

asfira aminuddin said...

weyh serious ke babe? jangan la pakai baju tu dah. macam takut jeee. kalo aku, dah jerit sakan mcm org gila dah. haha.

gamep01nt said...

Serius kau tdo 16 jam????

Amna.Qadeeja said...

bajet suci gila kau kan hahaha doa2 org berimanla sgt wakaka

El-Janna said...

erkk ade ke ko gila pakai baju tu??
mmg ko gi,le

Ecah Ecot said...

fizo omar la sangat...sekali terpeluk dr rozmey!HAHAHA

meaw said...

awat?baju ang ada penarik seri utk berjumpa org gila?haha

cha zainol said...

hahaha. fizo omar lah sangat kau. ce kau tunjuk aku baju tu meh aku nak tgk fizo omar nk ke x.

missSenget said...

tunggu fizo omar gile..

tp aku harap die x gile..kalo die gile, cmne die nak kawen ngn aku...

i am S!L4H.. said...

gile weh kau. x menahannnnnnn

Miziey said...

Hoi Eka! apa ko merepek nii?? btw, mane pic kau pkai bju tu.. kasi tampal la satu pic, cik eka oi..

khairul akmal bin azman said...

mak ai
bkn men lama ko tdo 16 jam..
ish2
bli baju lain la..haha

~SaL IjOu~ said...

kene buat satu entry bersambung pasal baju berpuaka nampaknya~ ;)

PenuliS said...

mulut cabol!!

PenuliS said...

mulut kau cabol!!

Hazwan Kamarudin said...

16 jam ? waddeee

rozeeta rashid said...

hahaha. baju ape kau pakai??

HEROICzero said...

kalau aku , baik bakor je baju tu . keh3x

syuzi syofia said...

eeeeuuu... bwk la baju tu di MANDI BUNGE... ehehehehe

Cik Jannah said...

hahaha. nak tgk baju tuh? hehe

Uchi kay-f @hmad said...

aku pernah buat slps tidur berjam2 pastu bgn tetibe rajen semcm...

Asyila Zainuddin said...

pasal ape jagung? hahaha..

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

hahahaha..ko nih lawak lah dik..


err..baju apa tu yg berpuaka sgt tu?

Ini Kisah Tia said...

kau ni tak merapu tak boleh ? hakhakkk . lawak sengal aku baca . terkumat kamit bibir munggil aku ni kau tau ..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...