LALALLAALALLALALLAA


















Wasiat anak dara : Jadah apa adik aku pasang lagu indon kuat kuat ni?

78 comments:

El-Janna said...

kah877 sengal

Miss Volvo said...

wek wek wek :P

Taufiq Tiramisu said...

jadah. hahahahha

NISA GAY said...

gua pernah buat status cmni dulu,tapi jalaludin hasan jer like..trpaksa gua buang status gua tu...

dan mnjalani hidup gua semula..ah..indahnya alam...

gamep01nt said...

ergh...

Bella Bell said...

errrr. ok. kau cantik dan ayu. haha.

Rara. said...

heran plak bila gerard way cakap melayu ~

*pengsan

cik ery said...

mimpi di malam hari betoi kau ney.wahaha



xpe.aku paham

Aqiim said...

tiba2 aku rasa mcam nak muntah pulak..
taktau kenapa..
HAHAHAHA

suha said...

hahah.

nak tekan like tapi kat sini takde button like lahh. hee.

Shazrizal Shahmy said...

ok.......aku nak terberak

Shazrizal Shahmy said...

hahaha..

missSenget said...

adik ko sedih ke masa indon kalah aritu..??

Syahirah Suhaili said...

wau wau! hahaha..gler ramai yang rasa u cantik..ahaha..sebab tu i suke kawan ngan u..mne tau boleh dapat tempias2 kcantikan u :P

Nyamuk Terbang said...

gila

syahirooAhmad said...

errrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrkkk ... kalau betul mmg aku like! kau mmg cantik! rambut merah menyala bak warna baju pramugari air asia...

Hanis MY said...

amboiii berjuta lemon org like...fiwitt...nk like jgk tp kita tak fren...

fiezah91 said...

ceyh.. haha. ko cantik wei. haaa. aku puji ni :P

Eyda Dania said...

kau cntik ke makcik oii....hahaha..cm ladygaga ak tgk..

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

halamak . style lah . gerard way ngan taylor lautner komen tu . hehe :)

eva said...

adohh makkkkkk!! gila byk frens lam fb.. hahaha.. skrg isu main byk like dah skrg.. haha

kim heeruul said...

celah mane lu edit ini ? hahahahhaa

RinsyaRyc said...

hoho .. Edik!! Edik!! >_<

Taylor Lautner said...

Yeahh, i know, malay said " comel ".
you are so comel..

Aki said...

Garuda Muda!! ^_^.v.. ha ha ha..

cheqwa said...

aaaaaaah,tidaaaaaaaaaaaakkkk! perah santan :p

Himmymaru said...

Alahai ~
PUN BOLEH!
GUGUR SEGALA BULU YANG ADA BILA BACA STATEMENT TUH ^_^

YNA said...

pada aku sengal is cute kau tau?

tp kat cnie bahasa kau yg cute, hehehe

Zul Fattah said...

gile, pamosnye ko? terbaik

Miziey said...

Ini fotokedai!
Ahahahahahahah.
xD

abah khalisha said...

macam ni pun ada ka??hehehe

Perkara yang Biasa Dilakukan oleh Perempuan Bila Putus Cinta

YOUsoF said...

Nak tekan like jugak tapi tak mampu la.. Tu pun dah cukup banyak kan...



Lagu indon sentiasa bermaharajalela kat sini.. Lagu kita? berapa ketul je dapat tembus ke sana..

dill said...

tenggelam dalam kegedikan.

dill.

rozeeta rashid said...

hahaha. perasan oiiii!

suh adik bukak volume maximum terus la. haha.

cha zainol said...

heh. gila lah. siapa cakap kau tak cantik. siapa?

ABU said...

ramai gila orng like..betul ke ni :D

KizZ said...

Hihi..adik ko tengah bermain cinta la tu..

Rain said...

jangan kacau adik haha..

Eyka said...

wey asl curi balak gua ni...? grrrrrrrrr..hahaha:P

Dhiya Fariza said...

HAHAHAHAHA memang pandai buat lawak kan aduh. hehehehee

Cik Jannah said...

ok, fine ! hahaah

adwafarahin said...

aku tau nk sebut mcm mane brapa ribu ke juta ke yg like status tu bhahahahaahaha

si robot comel said...

Lalalalalalalalala~~~~

Azham Vosovic said...

kau mmg santek wei!

hahahahhahahha

Liyana Zahim said...

Sudah2lah kau.. Hahahah!

CaDLyNN said...

pergh....ramainye yg like! haha

Asyiqin Haulisah said...

perasan tahap tera.

GadisKasutConverse said...

nampak benor menipu !!=p

teha said...

tidakk ! aku xcaye.. hahhaha !

Daddylicious said...

hehe...

msredcheesecake said...

Berlagak la tu...hhaaa....

zureen said...

hahahah! sengal!

semutsengal said...

kau saja je nak jeleskan dr.rozmey kan ? KAHKAHKAHKAH


ke saja nak bangga kan dia ?

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

wow..haha, baik punya status fb!:) tak pasal2 kena kutus kan klo buat stat mcmni...hikss

~Nana BamBam~ said...

cantik...hahahahaha :P

Kazen said...

nmpk bebenor nipunye :p hahahah tulisan comment tu len macam je :p jgn mare

Entri Terkini | Rambut panjang, pendek mana lebih kacak?

zulhilmi tempoyak said...

fine la kan....
kiut dr sy...

like smpai bjuta2...hahaha

HEROICzero said...

kalau ini membahagiakan kau , silakan . hahaha !

aiNa yaZiD said...

fuyoooo~!!! it's awesome. =)

Mohd Izzar said...

ko mmg paling cantik *sarcasm*

Adli said...

ape sume nih? :(

Juliet_iRa~" said...

cehhh sengal aje ko ek..!:p

Abg Stalker said...

klu cantik bole la kaple dgn org hensem mcm abg ni.jom eka! :D

Pondok Usang said...

what daa...

Asyila Zainuddin said...

okeh, speechles beb! wakakakaka! :p

fany wany said...

haha, kemain!
edit kat ne?

uwarghh, anti indon =="

YOUsoF said...

Nak like lagi boleh ke?

Elie Lily said...

haha! ramai la orang nak date pasni! hehe

Sarah Mohd Saleh said...

haha..cheit pasan deyhhhh

amir aizat said...

ini kelakar ! hahha

cik ungu said...

Paaaliinngg kejii..!

si kiut lavender said...

hahaha....
nose bleeding rite now...-_-

nick dot anis said...

hahahaha..awak mmg cantik!

cik_paan said...

hahhaha..
memang pergh lah...

Azham Vosovic said...

saya rasa je la hahaha

fakhri khairi said...

you are beautiful in every single way babe, trust me, you are :)

Eera Shera said...

haha termuntah pulak :p

Ezad Skytech said...

gerard way dan taylor lautner pandai cakap melayu...HAHA~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...