BENDA PALING SENGAL ADALAH BILA SEMUA ORANG CITER PASAL BOLA, KAU TETIBA CITER PASAL HIDUP KAU .

kau tahu kenapa takde siapa pon membahan serta membalun fakri harini ? bukan sebab beliau hensem ya , bukan juga sebab beliau adik beradik kepada taylor lautner tetapi sebab





semua perempuan di mesia ni sedang sibuk mengaku yang nazmi mansor dan khairul fahmi tu pakwe mereka sedangkan mereka ialah pakwe aku yang keenam . ya , kedua-duanya sekali pakwe aku yang keenam . tetapi  disebabkan perempuan di mesia ni kelihatan sangat desperate dan agak koya , saya rela menjadikan Ong kim swee sebagai pakwe saya yang keenam . hello , jeles lettewww dia kacak hikhikhik .




wasiat anak dara :
sabar ye nak . 

87 comments:

missSenget said...

hoi.....


ko curang..!

bole x jadi setia?

cik ery said...

woii.aku cite pasal kisah sedih aku.

bola semalam menang aku simpan gembira dalam hati je boleh. haha




#dah penat bakar mercun semalam.kehkeh

Taylor Swift said...

Ong Kim Swee? e yak!

cik ciput said...

giler tamak..semua kau nak buat pakwe nomot 6..kahkahkah..

nurkaloi said...

hahahahahaha
nak jugak tuh pakwe dye
ong kim swee
sggup jerk ko eaa

hahahah kesiann...kaloi tgok dye nangis pun terase nak nanges same ngeeee

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

akak tergelak tgk gambar yg bawah tu..sbb mlm td ada gak kan gambar dia ni kt tv..

Juliet_iRa~" said...

perasannnnnnnnn!;p

jeles ke ko xdpt mkn strawberyy??

muahahaha

Rara. said...

oi. hang amik otto tu sudah rr weh, yang selebihnya bagi kat aku jelah.

Miss Ain said...

semalam memang semua cite pasal bola..:)

~Nana BamBam~ said...

er aku x ngaku nazmi pakwe aku but die adik aku..ahaahaha

Syairani Tarmizi said...

yeah! Mesia boleh. :)

Aki said...

eka takde keje.. :-p.. Ha ha ha.. keenam ea.. ok,Aki no 7.. :-p

SorayaHanis said...

HAHA.. sian pakcik tu. Nazmi mansor bukan ke form 5?

Miziey said...

ko tipu! ari tu ko ckp aq bf ko yg ke-6?? kalau campo K. Fahmi n Nazmi mesti arr yg ke-7 n ke-8.. ko ni math lulus x? heh!

KizZ said...

hahaha kim slm pkwe keenam ye.memang ada ong malaysia..

CaDLyNN said...

haha..akhirnye pakcik ong jadi pilihan hati ek?

fakri...ishhhhhhhhhhh! susah nak cakap!

Daddylicious said...

tetiba...semua nampak hensem...

cha zainol said...

hahaha,. kau soh die sabar? die nak baling kau seliper tawu?

Liyana Zahim said...

Apakah?

GadisKasutConverse said...

nangis celah pagar ! sedih aku nengoknye. hikhikhik~

Ct Aja said...

wahahahha...bakpe nangis gitu..berat nanang...

HujanMenjerit said...

dia pon same. hohoho

Sarah Mohd Saleh said...

cheitt pasan sggh mkck nih

Eyka said...

gua suke gambr last 2...kah kah kah :P

cik misi said...

ko amek ex aku la..tpi aq x kisah pun,dah basi
hak3

fany wany said...

aikkkk, tamak betul sekali coach kau sapu. hahah


jiran aku indon, kesian dowhhhh :(((

haha

ABU said...

wah kemain lagi ko ya.. sampai yg keenam hahaahaha..

fiezah91 said...

hahaha. ko pun tak kurangnya nak mengaku gitu kan. nasib aku tak. haha.

pst, ooo ong kim swee pakwe ke-6 ko jadi dr rozmey tu pakwe pertama ko la kan. wah! ahahaha :P

Dhiya Fariza said...

hahaha semua nak perasan ni susah. wasiat terbaik babe!

El said...

haha. nice

El said...

buat la label atau archieve kat sini, kasi senang nak baca entry lain..;D

si ngokngek said...

weh timeline aku penuh dgn acara membalun-bahan fakri..err

ong kim swee hang nk rembat gak ka..huh!!hahaha

Mohd Izzar said...

tahniah kpd ko...

Syairani Tarmizi said...

sayap garuda patah di tempat sendiri :p

Juliet_iRa~" said...

udah2 le tu sikap perah santan tu..

isk2..;p

muahahahha

Chikebum Buzz said...

saye pun nak ong kim swee jugak ..bis tu cane nie ??? =P hehehe ..

cik_paan said...

hamboi..amek kau terus ong kee swee..

syahirooAhmad said...

erkkkk... kau tunggu la.. suatu masa nanti aku jadi pemain negara gak... time tu nama aku lak jadi sebutan ramai.. HAhaha

Abg Stalker said...

sabar je la nakk..pemain bola cpt mandul ok.

Pondok Usang said...

makan bola.. tido bola... =)

dill said...

hectic pasal bola. huhu

dill.

NISA GAY said...

weh,kesian kambing ko meraung dlm sangkar tu..ish3..kasi dia ragut daun ketum puas2

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

ya allah, siap nangis bagai-,- kesian...
hehe, semua anak dara mengaku mereka pakwe sedangkan mereka pakwe anda yang keenam... terbaikk..hehe

EZAD AMIR said...

Maki maki maki..
Ok aq dh maki ko..
Hakkktuihhh ke dahi ko..
Nk balak pemes je..
Abes aq ni ko nk buan cmtu jela.
Dlu ko jgak mrayu nk kapel dgn aq smpai nk bunuh diri minum air ketuban bini doktor cendawan.

Amna.Qadeeja said...

asraruddin putra pakwe aku kesepuluh pun aku xbising. k chow

KizZ said...

hahakzz..kesian dia menangis keesakan

YOUsoF said...

Pilihan aku dengan tidak sertai team bola sepak Malaysia memang pilihan yang tepat. Letih woo kalau jadi rebutan para gadis..



'Bertuahlah' orang² yang hina negara kita dapat jajan macam tu kan.. Tahu pulak nak menangis..

Abg Stalker said...

terima kasih la menggagahkn dri ke blog jambu tu.sobss..~terharu la nakk.hahaha

RinsyaRyc said...

ahahaha. ye lah sngt. tetiba jadi pakwe awak pulak..

*kalau betul, mintak sign die untuk sya.* ngahahhaha

onie said...

wahahahahaha..ko lagi dersprate :P

i am S!L4H.. said...

ko ni betol ke x?

hahahahhaa
weh lame x dtg sini. tetibe teringat kat blog ko nih.
lg2 teringat mnde yg pusing2 kat bawah dekat bucu belah kanan ni. haha

i am S!L4H.. said...
This comment has been removed by the author.
yen(toka ziizokukuto) said...

err,,,ramai pakwe kau ,,,aku ada dalam list tak??hahahah

Eyda Dania said...

amboi pkwe ke 6 erk minah..haha...=)..cbe senaraikn dri 1 smpai 5..haha

kim heeruul said...

knp tak pilih gua je ?hihih

Nyamuk Terbang said...

aku nk THAMIL
i lap THAMIL

Tasha said...

haha,time2 ni smgt la sume nak diorg

:P

Bella Bell said...

mohon jadi pakwe yang ke enam juga. hahahahahha..

ORLANDO AHMAD said...

eh, sampai ati Lu, bukan Gua ni pakwe Lu paling tua ke?

keh3

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

ong kim swee . oh sweet . haha :)

semutsengal said...

aku tau pkwe kesatu kau sapa..



hahahahahaaha..Malas lah nak cakap..

Atie Ibrahim said...

woii.rinduu nk baca blog kau weyhhh

azurin ramli said...

woii rinduu nak baca blog kau weyhh

wahida said...

tak menahan bila ko kata ong kim swee tu pakwe keenam ko..ekekekekek...


hai, tengs drop by my blog, awat tak follow sekali?

follow sini terus...

alia zainol said...

top 6 le nihh

YNA said...

ahahaha

coach dia pun kau rembat, serius hebat giler, ahaha

Hanis MY said...

huishhh ramainya pakwes

El-Janna said...

hoi.. kah9898

ade ong ma~~

rozeeta rashid said...

hahaha. rasa nak pengsan baca statement kau!

Syahirah Suhaili said...

ahaha..ong kim swee ka pakwe u yang ke6? haha..amboi,ramai nye pakwe kan..haha..hot setap u! :D

zureen said...

biasalah perempuan..
nampak yang terer sikit + hensem, mula laa nak post macam2.. haha

(termasuk zureen jugak tuu.. haha)

eva said...

eyhh.. fahmi ckp kat sy, sy no 1.. bahahahah

onie said...

salam maal hijrah noks :)

delarocha said...

thamil erasu ko tak nak?

msredcheesecake said...

Amek la... Langsung tak hingin...berebutla korang...whahahaa

Ijah EmoTemo said...

hahahahah tak paham aku bila semua sibuk mengaku ni. padahal jumpa pun tak pernah... ehh hahah

adwafarahin said...

haha loser la tu..org cter bola die dok jaja cter peribadi =___="

Cik Jannah said...

haha. rajagopal?

Kazen said...

hahaha abes org nk ngaku die pakwe depa kan...sume laki nk men bola ah camnie :p

Entri Terkini | Done With MMU Terus Balik!

..cik gugu.. said...

ong kim swee aq sedekah kat ko.. hahahah~

cheqwa said...

kau memang sengal! :p

~SaL IjOu~ said...

byknyehai pakwe die~ ;p

Rain said...

layan ong ka ting sudeyy..

Nalisa Syahira said...

coach pun takda hal , haha .

amir aizat said...

habis semua kau sapu, haha

si kiut lavender said...

ong kim swee...
heart attack kejup...ish2...

fakhri khairi said...

k

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...