BANGANG




blog jantan







blog betina



kau faham tak motif aku buat entri ni? ya, perempuan sekarang ni tak berani nak maki laki lagi-lagi nak maki abam cristiano ronaldo taf taf memang taklah . ihhhh geli tahu aku dengan korang nih. geli. buewkkkkkkkkkk. ingat aku tak tahu ke, korang komen blog budak perempuan siap satu perenggan kau maki , kalau laki punya blog kemain komen bagai nak rak biar budak laki tu pandang kau kan? . aku gelak je tengok korang tahu?  . tu lah yang di panggil bangang.hahahha #cepatlahterasa





wasiat anak dara: geli gila letak gambar abam ronaldo taf sebegitu dalam entri aku . teringat balik yang konon-kononnya dia gay dulu hahaha

122 comments:

syafiqakarim said...

kahkahkah

tahuk takpe....

cik ciput said...

k-pop tu ape? kahkahkah

..cik gugu.. said...

eh aku setuju . tp apesal eh aku pon ta mnat kpop . sotong la weyh !

Clara Rella said...

hahaha..

taw takpe.. beselah tu.. diorg kte gtu sbb nak tarik lelaki keeennnn...
mcm hareemmm...

aku tak suka kowt badan taf2 sangat.. sampai otot keluar... seriously.. aku rasa geli..

Aku suka yoseob yang comey! tapi, aku lagi suka Jae Joong yang dlu.. skrg dia macho sangat.. waaaaaa..... dulu cute kowt..

haha.. tetbe teringat psal post yg dak kena bash tu.. teruk gila kowt. Minat k-pop pun tak payahlah nak bash budak tu gila2. Normal laa, tak semua orang suka apa yang kita suka..

btw, physic tu soalan yg cikgu bagi senang lerr.. tak susah sangat.. cuma bab 1 je kuar. Pasal wave.. tu yg dapat score. Kalau kaw jawab, kaw pun dpat A punya..

Syazwan Che Deraman said...

Kpop?..

gapo tuh?

ascil.punye.lah said...

haha aku paham apa yang kau cuba sampaikan.

Red said...

aku tak faham

Eyda Dania said...

erkk....mmg slalunye cm2..konon nk tnjuk baek r kt laki kan2...

♥e'in♥ said...

aku memang tak layan korea.. :)

Mr.Clive said...

ohoiiiii! hehehe...hi awak! :D

HUDAJMAL said...

haha , mmg bangang . oh ya ! aku senah bim kamsan tak ek . sekali-2 tidaakkk . aku tak bangang . haha --'

Pen Biru said...

talam 2 muka jugak si senah tu

Asyiqin Haulisah said...

aku suka hindustan. *apa kes.

El said...

haha. memang lah. mana ada orang berani nak maki lelaki. mau kena lutut kang

~SaL IjOu~ said...

tu mesti spesis gile perhatian~ =p

ekabukanmakcikkau. said...

@rambutGebang: bagus bagus kau tahu ahahha

@ciput: k-pop tu karipap . kehenseman karipap tu bergantung kpd org yg membuatnya. *serius.

@cikGUGU: memang kau patut setuju je kalau tak aku karate je empatbelas

@clara: woihh bialah dia, dia kool sekarang k . hahahhaa. leh fizik kau kuar waves je? best gilo . aku punya kuar yang form 4 semua + waves kau tahu? gilo apo

@syazwan: karipap lah hahahaha

@ascil: bagus bagus . respect kau

@red: kau ni.. apa yang kau faham hah?

@eyda: hah tahu takpe. hahahaa

@e'in: bagus bagus. baik layan vanila coklat yedok?

@clive: hoi britney spears haha

@hudaJamal: hahaaha ngaku jelah senah oihh hahahhaa

@penBiru: britney spears pon sekali

@asyiqin: lah asal kau tak layan avenged sevenfold je. nama kau pon dkt nak sama dah

@el: elehhh berani ah aku luku kepala kau balik hahahaa

@salIjou: yes tepat tepat ! nak 10 markah.

Amna.Qadeeja said...

weh gua tak camtu okeh

kalo rasa nak maki gua maki je tak kira laki or pompuan or pondan sekalipun hahah euwwww

teha said...

agaga.. sengal laa.. gile glam laa tu.. kehkehkeh !

Ct Aja said...

hahahaha...geli geli.... xminat pun ade..hihi

Azlan Strider said...

hehhee...ronaldo bukan gay ker???hehehe..

Regards,
-Strider-

Sarah Mohd Saleh said...

aku tau itu msti ko salu buat kan.huahahaha

♥ NuR 'aQiLaH ♥ said...

k-pop?

muntah muntah!!

arghh....................

Yumida said...

ah ah ah....pengsan lalat masuk mulut

betol ke die gay dulu....auwwww! geli mak

budakijaupendek said...

bhahahahaha..
err macam setuju plaks... hihik ^^

Emmet said...

haha, ni mesti psal blog budakgigirabbit tu kan? haha..
yg pompuan komen suma tu tak leh buat bini sbb mulut cam ******. haha

Huda Diaz said...

hahaha memey anak dare semue macam gitu. kau tak ke? heh heh

si robot comel said...

makcik,aku sokong weyhh,hahahaha

TUGAU GATES said...

weh,gua setuju sama entri lu ini.tapir2 gua semua tumpang setuju..tapir gua yang paling tough nama dia Badrol kirim slm kt lu.ngeh3

El-Janna said...

pndi jugak kau ni.mianhahahhah

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

kpop ni tak pure la..huhu

Syuhada said...

hhahaaha..lawak2..tp lumrah la tu..laki ngn prmpuan lain chemistrynya...hahahhahahhahahha

yad'z said...

ahahaa.. tak terasa ponn.. tak terasa ponnn.. sebab aku lau rasa nak sembor aku sembor jek.. tak kira dia jantan ke , bapok ke , pondan ke. gegel ke, baby2 wanna be keeee...eh.eh.eh...

Totie@Tomy said...

hehe adik akak minat cerita korea..akak tak minat sangat...

Nina.DO said...

Malu nak mngaku dlu aku suka tgk drama korea. Sama ke? Adesss. Tp bkn super die hard fan la

nuyui a.k.a miss YUI said...

hihi..mcm2 kan..

CaDLyNN said...

hahaha..
hipokrit sungguh pengomen2 itu.. :)

♥ Nana BamBam ♥ said...

As'salam,

haha..nana pon setuju...K-POP = Kureng POP!!

♥ Nana BamBam ♥ said...

oh ye , pasal novel tu, Damien yong tuh sebenarnya dah masuk islam, nama islam die Hilman, tapi hilang ingatan pulak kembali ingat dirinya Damien...die ngan Intan ialah pasangan bertunang.

syafiqakarim said...

celaka la kau panggil aku rambut gebang.hahaha nama aku iqa ok.
I>Q>A okayyy.rambut betul aku lurus.
dunia maya je mcm tu.comel kot?hahaha


weh.lawa la header...im ready to join u.kehkeh...

Adli said...

nampak permainan disitu.. hahha

LAici KAng Ais said...

awek k-pop sexy pakai mini skirt putih je peha dia.suke tengok.haa

O CIKTEDDY said...

x trase pon sbb x penah buat kot.kah3

Liyana Zahim said...

Tapi aku tak weh.. Aku adil orgnye.. Jadi aku tdk bangang yakni aku mmg bijaksana..

P/S: Taklame kuarla SPM ko hek.. Haaa.. Selamat bjuang hingga ke titisan darah terakhir.. Nape darah? Ye ia ibarat ko nk pg beperang ko tau? Kahkahkahkah!!

si ngokngek said...

itu species berbulu ja..hahaha

Azham Vosovic said...

Saya tak minat Kpop saya okay!

Cik Chokie said...

Hahaha eeerrrr geli gelaman den donga weii . jatuh maruah perempuan T_T tu la bile lelaki yang buat . mula la tegedik2 . kalau perempuan yang kutuk semua dia sembur --' demm !

mizzkechique said...

kann..tah pape je k-pop tu.. => nmpk hipokrit x?? tp siyesli, gua xminat pun k-pop, tp xde la nk menghanjeng mereka.. lantak la..

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

ai loike k pop boley gituew????
ngeeee

syahirooAhmad said...

tak penah jumpa lagi awek yang maki2 kat blog perempuan. hihi... kalau ade meh kasi link. nak tengok seganaz mana ayat2 mereka..

c'axoera ヅ said...

kpop! xleh blahhh hahaha

ciK LyndaWawa said...

kpop ala2 jambu gitu..hehehehe

Nurul ain said...

ahaaaa... betul2, memang ada yg mcm ni weyhh...

Miziey said...

Elee, lu pun 2 x 5 jgak kan? gua nampak lu komen kat blog gua lu cakap gua hot. Watdefiss? msti lu tertarik dgn gua kan? mihmihmihmih.
xD

YOUsoF said...

Aku pun macam Azham dan aku ok. ;D


Tapi aku lebih suka gelarkan orang yang kau kata bangang tu dengan panggilan bijak cerdi kerana ada dua pesonaliti.. heheh

cik mun said...

hehehe..
btol tu..sangat setuju..

syakey said...

hahahaha.

senang cta, takpayah maki maki, tak payah puji puji. diam sudah. komen dalam hati sudah

tp aku ponggg tak suka k-pop. mostly semua muka jambu. -____-

plakon korea aku suka, sebab machosssssssssssss.


XD

amir aizat said...

haha ketawa besar nih ! kah3

Dhiya Fariza said...

nice example, well said, well shown. and KELAKAR hehehe tapi benar.

chemay said...

eka.
kau suka kpop kan?
aku tauuuuuu

Teenager Housemaid said...

hahaha...

littledolphin said...

Er tak perasan lah pulak.hahahaha

tapi saya memang tak suka k-pop. :p

semutsengal said...

ahahaha,


ok. aku try memahami. Alah, kalau lelaki pun mcm tu jugak. Ce dr.rozmey buat mcm tuu kau mesti sokong dia kan ?


Ciis.

Nyamuk Terbang said...

tak suka kpop..kbai

syira rahim said...

saya tak minat k-pop. pop yeh yeh minat :D hahahaha

Zakaria's daughter said...

wa tak suke k-pop!!!!!!!!!!!!!!!!!
tapi wa suke tengok drama korea -..-

kpop dengan drama beza kot.
zzzzzz

athirah said...

wahhh... besnyew kate2 anda.. hew3

Ezad Skytech said...

k-Pop...apa tu..eeuuwww...geli...HAHA~

zulhilmi tempoyak said...

titew pon xske k-pop...

titew ske es kem pop je..

heeee

Mak Wardah said...

K pop now in demand, bagi auntie sometimes entah apa2 lagipun Korean actress ni mostly plastic surgery

Hanie Dew said...

k-pop?? wuuu.. i'm a fan!!

tapi ..abam ronaldo..ohhh *cair*..

ABU said...

alaa.. biasala orng lain lain, hati lain2.. otk lain2... perangi pun lain2.. *apesal bnyk sgt lain2 ni haha..

kim heeruul said...

aku minat kpop.problem ?

Fara E's said...

haha , terase gua yang minat kpop nieyh . puih puih

aiNa yaZiD said...

kahkah.. lu ni lawak la! wa tak layan kpop. tapi cerita korea n jepun wa sebat je. ahaks! =P

Hanie Dew said...

ye ye ko mmg kiuttt sgt.

Miss Volvo said...

sengal! hakhakhak!

xila riston said...

ahh macam2...sbb gua minat anua zen, dia gay...okbai

Cik Jannah said...

hahaha. kann? aku pon taklaa mnat sgt kpop. hehe.

wehh ! rindu ko doee.

Eyka said...

kahkahkah..gua suke entri lu..sriusly annoying gila org muke2 ni..ntah pape! haha:P

schaze zainn said...

yang pelik tu awatnya dok sanjung sangat K-pop tu.. bukan dapat pe pun..haish

eva said...

bahahahahah.. sy suka tgk crita korea jer.

Raisya Haris said...

Sorry to say, saya bukan gedik woi! Hahaha!

GadisKasutConverse said...

aku tak mnat k-pop.
oh ye cantek page header kau.hehe !

biela bell said...

hahahha...mcm nie pun ada...

hazfee said...

ko up entri ni sebab ko nak kata ko suka k-pop kan? haha.ngaku cepat :p

widiea azira said...

memang sebegitu kot hakikatnye. .ak pn byka la kene mcm tuh. .kuang asem haha

gamepoint amd said...

ni apa hashtag kat blog ni?

Pondok Usang said...

alahaii.. bukan zaman abg... =)

Si DauN CeRi said...

sejak 1st time aku dgr org sebut kpop smpi la skang ni aku still x kenal kpop tu yg mn satu.

Zul Fattah said...

haha.. sapa la org tu.. yg tut.. dan buat tut... kat tut.. tut.. tut..

nurkaloi said...

hohoho ade orang cam gitukah
gagagaag

yg penting kaloi suke k-pop
even kaloi santik lagi drpd dyorang
hahahaha

ok sekian propa

weeee

Herbal Trica Jus said...

hahaha

zoul said...

arghh ni yang rasa nak buat status k-pop ni. pinjam ayat lu kejap erh. kahkahkah

Mrs Anne said...

best entry nie tapi ayat ganas..haha

ctk said...

hahaha...ct fair n lovely...hahaha

♥ Nana BamBam ♥ said...

k-pop tu apa?

k for kanggaruu pop?
c for chicken pop..
j for jongos pop..wakakkaka

sory merapu dah aku :P

Hana Amylia said...

kpop?? ape kah?? huhu :P

fakhri khairi said...

hahaha habis la lepas ni kau kene balun dgn peminat2 kpop. heran den, ontah apo yg best nyo ontah

zulhilmi tempoyak said...

hahahhaahahhaa...

hahahahaha

kehidupan hnya utk diketawa

Yousof said...

Waah banyaknya entri baru kat sini.. Tak tahu nak komen mana satu dulu ni. #cepatlahterasa




;B

Cikgu Ma said...

x layan kpop..setakat tgk drama jerr....

Clara Rella said...

Eka ! Aku taktaw lah nak komen kat mana nieh. Kat chatbox kaw takley tauk. So,

Selamat Hari Raya ohh ~~

Lama gila kaw tak on, kaw tauk?

Yeah2, jaga diri. Till next time yeahh...

Assalamulaikum ^^

Miss Volvo said...

oi mangkuk ko hidup lg rupenye! apesal lama xupdate blog?? bengong ah ko!

Azham Vsvc said...

Woih kau maseh sehat ke> hehehe

amir aizat said...

suka bigbang jer, kpop tak, okay ?haha

ekabukanmakcikkau. said...

eh sapelah yang cakap aku benci kpop ni ,aku sayang tawwww. sekarang aku dah suka justin bieyber you knowssss

Khalilah MNor said...

Itu org mmg ikan kerapu... Letak gambar cun lebih, ayat semua manis~! gmbor palsu ke idok pun taktau. hehehe

cara pemesanan jelly gamat luxor said...

hmm lucu bange kaya gimana gitu...

Cik.blogger said...

hahahha...best pulak entri ni...i like

cerita best said...

cerita pakjoe datang terjah di blog nie... 4 c joe bg dekat blog nie cute,cun,comel,cantik niceeeeeee entry ..terjah sini sama k ada mcm2 tip tuto pakjoe nk kongsi dgn tuan blog..lg 1 klo tuan blog komen dekat blog pakjoe sekali pakjoe kn bls blk komen dekat blog niechat boxpakjoe x kira k hahah ,http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/12/korang-semua-jomlah-join-this-group.html

Yousof said...

*duduk termenung dekat sini*

obat diabetes melitus said...

hahaha..mantap sob,,lucu banget

Cikgu Fikri said...

hahaahahaahaha....
bgus ko buat kajian kan?

Cikgu Fikri said...

hahaahahaahaha....
bgus ko buat kajian kan?

onie said...

kpop kpop........

Pengobatan Tradisional Penyakit Gondok said...

Artikel yang menarik...!
salam kenal dan semoga sukses selalu...

Hazmin Hamudin said...

Tak payah nak K-pop sangat la..

kay_are said...

memang nampak sangat dah selalu.. lawak2..

cara menyembuhkan penyakit maag said...

ikut nyimak atikelnya matep artikelnya hehehe

tenku butang said...

hai.. salam kenal,
follower no.1774
done follow sini,
jom follow teman yea yunk..=)

http://tengkubutang@blogspot.com/ -->(official)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/ -->2nd blog

shacky minhyuk said...

assalammualaikum. hai cik anak dara. nak panggil ape ek? eh, best la blog luu. bole x kalau nak lu punya fb ke twiter ke? btw, guwa pon suke gile kat gerard way. hahaha. please please please. guwa nak tanya something kat lu ni.ok tengsss. babai

Macikz konah Ias nur hidayahI said...

ahahahahhaahah. lawak you make my day dik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...