MANUSIA YANG PATUT DINIKAHKAN DENGAN DR. ROZMEY

1. manusia yang kata aku kahwin dengan gerard way sebab paksa. walaupun memang dia yang tergila-gilakan aku, tapi  aku kawen dengan sebab aku memang cintakan dia macam aku cintakan duit dia .

2 .manusia yang cakap salleh yaakob tu tak kacak memang patut dinikahkan dengan dr. rozmey, biar dia sedar bagaimana rasanya kawen dengan lelaki rambut macam penyapu .

3.manusia  yang tengok boys over flowers tapi tak nangis . jangan nak bajet fahrin ahmad lahh sangat woihh.

4. manusia yang cakap fernando torres henseng.

5. manusia yang nak ponteng sekolah tapi tak ajak aku sekali.

6. manusia yang pijak kasut aku setelah aku bersusah payah basuh .

7. manusia yang bergaduh semata mata sorang nak tengok Nada Cinta dan sorang lagi nak tengok Kiteretsu . dan pergaduhan berakhir dengan sorang bawak masuk remote dalam bilik dan sorang lagi mesej boipreng .

8. manusia yang pakai baju seketat ketatnya di sekolah semata-mata nak tunjuk bahawasanya dia sorang je yang ada dua ketul .

9. manusia yang kacau aku tengok filem 40 juta dengan bercerita tentang apa yang dia makan dekat sekolah dan kenapa aku tak mandi lagi walaupun dah pukul lapan . malam .

10. manusia yang beli fixie lima ratus dan upload gambar fixie beliau di pesebuk ke dalam album " barang yang bapak I bagi edisi Oktober " .

11. manusia yang tiru masa pekse sama seperti masa aku bodoh dulu .





wasiat anak dara : say hai kepada cuti makan tidur running man belogspot sepanjang masa makan tidur pesebuk tuiter dan makan . say babai kepada sekolah, tidur dalam kelas, mengumpat bersama rakan dan merebut semasa beli nasik tak sedap di kantin .

61 comments:

onie said...

aku tau kau suka dekat dr.rozmey kan :P

merahitujambu said...

lawak laa ko ni tau

gamep01nt said...

Kau pergi ah kawen dgn dia. elelel. kau dah minat pastu malu2. come on. jgn malu malu

LATEST POSTREAL STEEL BRRIP DOWNLOAD | gamep01nt

Abg Stalker said...

adohai..ni mst da jth cinta sgt dgn dr.rozmey kn.hahaha


p/s: saiz cup D.haha

Umie Artoqiemie said...

Untunglah manusia tu weh.

Rara. said...

update jugak akhirnya. HAHA


kurious la weh, dua ketul apa? kehkehkeh


p/s ; selamat berholideng.

delarocha said...

Dr Rozmey jugak yang jadi bahan..ahakss

Bella Bell said...

hahaha.. nasib baik gua menangis masa tengok BOF...

red said...

1st selamat kembali ke sekolah menengah belogsempot.

2nd sape dr romsey? aku bole kawen tak?

3rd ...



















aku rindu entry kau. bhahahaha.

Hanie_Dew said...

woooo..da cuti ekk... best la kau.

makaseh aas pujian yang serius itu.

tak boel tidue aku tesenyum je. wakakakaka.

Zul Fattah said...

ni dengar kat dr rozmey.. mau dia cari ko.. buat bini dia.. haha

Nurnajwa KZ said...

GOSH! Finally bebas exam XD


Yeeaaaaaaaaaahhhhhhhhhhh!!!!!!!!!

syafiqakarim said...

semua tu ciri ciri diri kau.haha :p

Rtp Farra Arisha said...

lawak bebenauuuuu yah :')

rozeeta rashid said...

kau tu yang kena kahwin dengan dr rozmey. haha.

Akim Iqbal said...

Hang nak kawen habaq..

semutsengal said...

kau suka cari gaduh dengan dr.rozmey kan.

jangan benci, nnt jadi sayang.


HAHAHAHAHAHAHAH

adwafarahin said...

acececece mcm ko je nie

kan?kan?

cik ciput said...

kau aje ler yg kawen dgn dia..nak?nak?malu letteww..hahaha

fiezah91 said...

haha.tak habis2 dengan dr rozmey. ko suka dr rozmey ke wei?hahaha :P

semutsengal said...

nada kau ada sedikit jeles tuu ?



AHHAHAHAHAHAHAH

Nyamuk Terbang said...

best la kau hbs dh exam kn

Ct Aja said...

wakakkaka cakap jola manusia yg bernama ekabukanmakcikkau............

Dhiya Fariza said...

Hahahahahahaha. Oh my goat budak ni. Suka sgt buat org gelak sesak nafas

YOUsoF said...

Wasiat budak tidak hensem : Hai awak, selamat kembali ke alam maya yang penuh penipuan ini.. ;D




Entri ni memudahkan Dr. Rozmey buat pilihan hatinya..

semutsengal said...

fuiyooohhh..siap.ber tueet lagi. Errr, aku tk kesah dgn mmbe2. kau mnaruh harapan tuu..aku bagi chance.amikamik.

nurkaloi said...

kesian dr. rozmey hahahaha rare

ORLANDO AHMAD said...

akak Gua cikgu disiplin, budak2 yg pakai baju ketat sampai nampak bra selamber je die tarik tali bra, lepas tu lepas kuat2...

Fara E's said...

aku tgok bof tak nanges , apa hal ? haha

Ayna Syahira said...

haha . finally , terbongkar jugak rahsia kau minat dr. rozmey . wakakaka

Ayna Syahira said...

wahahaha

myra rara said...

woihhh , no 7 tuu slah ahh .

sorang bwak lari remote , yg sorang lagi tuu main pesebuk ahh . crite mende btol laa adekk manissss :) muehehehhehehhe

PenuliS said...

ek eleh,aku ngaku je lah yg kau 101% suka dn meroyan kt dr rozmey.kahkahkah. argghh x kose nyah!!

eva said...

nak sgt dgm dr rozmey ker? hahaha.. kluar kat kosmo cukup dh

dill said...

ko peminat tegar mamat rozmey tu kan

dill.

Hanis MY said...

ahaha lawak ah, nampak sgt tak shuke dgn dr r tu hehe

Azham Vosovic said...

kah kah kah....

lawak lah kau!

Juliet_iRa~" said...

hehehe..;p

nape dr rozmey plak?kesian dia..wuwuww...heee

kim heeruul said...

kah kah kah..yg num 2 tu mcm cilaka.."rambut penyapu" ..kah kah kah kah....

Sarah Mohd Saleh said...

aku tawuu ko tgkp leleh dgn die kn terrrr?huahua

ctk said...

lame gilew kamu menghilang....rse cm setahun da..HAHAHA...rindu ngan kesengalan ekau..


oit...x abis2 lg ngan dr rozmey ka...adOi

Faaein Talip Roy said...

aku tau kau kan manusia itu. jangan tipu. aku tau di lubuk sanubari kau itu. Ha Ha Ha.. =P

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

dr rozmey tu dh kawen ke belum? kalau dah kecik hati istri dia kan kan..


jgn satu hari nnt ko jd bini no4 dia sudah..x pon bakal suami ko nnt rambut cam penyapu jugak hahaha



larikkkkk

asfira aminuddin said...

kau amik la rozmey tu weyh. haha. tapi yg no 8 tu tak bole blah okay. haha. btw happy holiday!

khairul akmal bin azman said...

dr romzey
jutawan tue..

macam2 ragam ko kan.

kayrul-shah said...

kelakar la..baru perasan rambut dr romzey tue ala penyapu..hehehe

si robot comel said...

kau suka dr rozmey kan? aku tau tu weyh,ngaku jelah! :P

Daddylicious said...

kiut apa dr tu ...dapat naik ferrari lagi...haha

amir aizat said...

sesuai la dgn makcik tuuu, haha

yen(toka ziizokukuto) said...

manusia yang merasakan yang dia dah mati dan suka merapu,,tu leh jadi calon jugak tu,,heheheh,,gurau gurrau,,
best la kau merapu,,

safwanmahzin said...

terkilan xdapat doktor roozmi ahh tuh

cha zainol said...

nah. kau yang nak sebenarnya kan eka?

msredcheesecake said...

dr rozmey mana ni? yg buat filem ak laku tu ke?

~Nana BamBam~ said...

nasib bek i xde dalam kategori di atas..fuhh lega..haha

HEROICzero said...

err , aku rasa Fernando Torres tu hensem je ? ha ha ha

cik bulan said...

jangalah pedajalkan laki kesukaan i tu..haha

Saiazuan said...

haha cian rozmey~

Run Away said...

dr.rozmey tu cantik kan...;d..(tanya jew...)

aimie amalina said...

kekekeke
jap!
kenapa mest dr rozmey?
hehehe =p

nick dot anis said...

hahahha u suka dr rosmey kan actually??hahaha lawak gile la u ni

fakhri khairi said...

okbai

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...