TERLUPA NAK BAGITAHU KAU YANG AKU TELAH DINODAI

kalau kau rasa tajuk entri aku terselit unsur unsur keberahian kelucahan serta keseks'an , itu belakang cerita . yang pasti tadi maruahku hampir tercalar , sobs sobs sobs . ahh taik , senang cerita tadi ada orang gila busuk saja gedik dekatkan badan dia dengan aku . setelah diphotoscaped , gambar dia seakan akan gambar mamat sakai kat bawah ni . 



kau tengok muka mamat tu , hensem tu memang dah tak ahh . yang kat atas misai dia tu aku agak jagung tapi dia makan cepat cepat jadi comot lepas tu terabur dekat misai dia . dan dengan automatiknya tak puasa lah kan. . dah tu , yang kau terhegeh hegeh sengih dekat gua asal orang tua gila jagung berterabur dekat misai plus busuk ? haktuihhhhhhhh . 




wasiat anak dara : aku syak baju yang aku pakai tu berpuaka . dah tu , dua kali aku pakai dua kali jugak aku kena perdajal dengan orang gila . macam mana tu ? 

43 comments:

Asyila Zainuddin said...

baju tu cantek sangat kot.. :D

cik bulan said...

ada org minat kau lettew..hahahaha..atopon muka kau sama ngan kekasih hati dia..^^

Heidi Shafiq said...

aku rase ko ade jodoh dgn org gila agaknye.. ko patut sujud syukur tau.. pmpn lain tak dapat peluang mcm ko ni.. haha..

EkaBukanMakcikKau said...

@asyila : bhahahhaa biase je wehh .

@cik bulan : bahangang kau takkan due2 mamat gile tu muke awek die same ngan muka aku , haktuihhhhhhh

@heidi : kalau die ade lpan juta baru aku nakk , thhehehehe

Red said...

mana orang gila tu.??!! biar aku pukul dia. berani dia mendekati buah hati aku. cis =="

Aisyah Aina said...

baju kau tu mesti ada tulis I LOVE U..tu yang dia perasan..hahaha

EkaBukanMakcikKau said...

@red : bhahaha entah . lepas dia buat habat tu aku terus lari mcm org kene rogol bahhahaa

@aina : takde ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hahaaa

amir aizat said...

baju tu bahaye tu,ahah

syafiqakarim said...

haha boobs kau sedap sgt.sebab tu dia
dekat kan diri.haha.mantoppp

puasa weh!puasssssa.haha

ILA HonEyBuNNy said...

hahhahah..

sapa yang gila tu? baju tu berpuaka so jangan pakai dah...ahhahah

EkaBukanMakcikKau said...

@iqa : kau selalu habat haktuihhh mu

@ila : entoh org gila sakai busuk mane ntah bajet hensem plak tu euwwwwwwww

EkaBukanMakcikKau said...

@aizat : aku agak dah

Cik Ca'ah said...

baju tu seksi seksa kot. hahahah.

cik ery said...

haha.sengallah.bju tak bersalah lgsg.

ade chemistry mungkin.hikhik

JIJI YU said...

cer mane aku nk tgk gimana rupa baju engko tu

EkaBukanMakcikKau said...

@ca'ah : astaghfirullahalazimmmmmm . takkan lah aku .. ceh bajet suci dak ? haha

@ery : woit kuang hajaqqq mu . bahhaha

@jiji : ade kat dlm mesin busuk ahh haha

Dhiya Fariza said...

Ni semua salah baju tuh. Haha

Gee said...

hehe..baju pulak yg dipersalahkan..hikhik

EkaBukanMakcikKau said...

@dhiya : bah tau takpe . sakai kau baju hijau .

@gee : yeee mmg salah baju tuh . ahahaha

Taufiq Tiramisu said...

apeh kau mengarut ni? da gile? hahahahhaa

Liyana Zahim said...

Kurafat kurafat.. Ish~

myra yusreena said...

wahhaha e double yuuu!!!

Far8 budak baik said...

kau backhand jelahhhh
orang tu..bagi je tendang
ajaib kau t..
baru ar gempak bebe..hahaha
tajuk..menakutkn..


maaf lmbt dtg

i am S!L4H.. said...

aiyohhh.
die terpikat dgn kau lah tu.
haha

eh2 baru perasan ade liverpool b'pusing2 bawah ni. haksss

schaze zainn said...

wah ade stalkers minat tu xP

mykhalis said...

hahaha.. takpela..pakai je dari tak pakai ape2

EkaBukanMakcikKau said...

@taufiq : weh kau ade duit tukar lima posen lipa posen tak ?

@liyana : woi

@myra : wahahhahaha ?

@far8 : sumpah aku ah tak tau nak letak tajuk hape haha

EkaBukanMakcikKau said...

@silah : biasalah saya kan the kops . auww hoi hotak mu die kem salam kau bhahhahaa

@schaze : wakluu

@mykhalis : a'ah kan tak sangka kau secerdik tu bhahahha

pandangkedepan said...

yelar kau hot...:P

RepublicAku said...

apa kata kau santau saja sama dia...keh3

Siti Mashitah Saidin said...

haha.. cuba bg kat aku baju tuh... konpon tak dajal lg.. :P

Faraa Eiman's said...

cer ko tnjok skit baju ko =='

✿....rossa alina....✿ said...

hahahahaha habislaaa..ayokkk tak tauuu..kekekeke

KimiCnoL said...

tak payah la pakai baju..kan senang..wakakaka

Syaifuddin said...

haha..follow my blog keyh

EkaBukanMakcikKau said...

@pandangkedepan : dah memang bhahhaha

@republic : tu ahh bro gua lupa tanya nama dia ahh bro .

@siti : aikkkkk ? hahahhaha

@faraa : esok ahh aku tunjuk bila aku dah kaya . nampak macam takde kena mengena kannn ?

EkaBukanMakcikKau said...

@rossa : bhahhahhaa

@kimi : okay aku cuba nanti aku gitau kau eh result dye bahhaahaa

@syaifudin : hahah dah

myra rara said...

hahahhahahahhahhaa

YOUsoF said...

Pastikan bila kau nak jumpa aku nanti jangan pakai baju tu okeh! ;D

logorithm said...

Bakor jer baju tuh. Har har!


Terbaru dari Logokoko:

[U] Resipi biskut raya mudah

[13SX] Ketiak

[U] Amoi comel

HAFIZAL said...

terbaik

NajaaAbdullah said...

hahahaha, kau ni kelakar nak mampuih ! orang yang buat baju tu letak minyak guna2 kot xD

NZ Diaz said...

orang tu dah nak mati agaknya. haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...