SENARAI LAGU-LAGU KESUKAAN DR.ROZMEY

sori woih aku bukan babiber eh bableber jadah hape tu.
jadi aku nak cakap, kiut lagi Bacary Sagna.

sumpah, ni lagu yang paling perasan henseng nak mampuih yang
aku pernah dengar sejak mak aku lahirkan aku 16 tahun lepas.


aku tak tau nak cakap kau sotong ke donat tapi muka seko seko
bajet hot dan betul betul macam nak mintak pelempang, kueh kueh kueh





wasiat anak dara  : hampir dinodai kali kedua tadi oleh kawan adik aku , sobs sobs sobs. nasib baik sempat melarikan diri dari beliau . cilakak punya budak.

75 comments:

Peah Glemer said...

hahahhaak aku benci lagu alip satar tu. kuikui

Fara E's said...

cam gampang . HAHA ;p

Rtp Farra Arisha said...

but unluckily, arisha tak suka semua lagu di atas..oh my....:(

gamep01nt said...

Hahaha, kau minat no 3 tu kan,. mnari macam sial

yusuf mujahidin ™ said...

kenapa kutuk2 max 247 tu? mereka sangat comel ok



kehkehkeh~

Amirul Aqiim said...

apa mksud kau, dinodai? O_o

syafiqakarim said...

yg ketiga tu fav aku.kalau dpt,mmg aku jilat2 muka dorg then ludah blk.haha

dr.rozmey tu fav aku okeh -.- haha

Aisyah Aina said...

woi makcik lagu max 24:7 tu lagu peberet aku...hot apa dorang...hahahaha..

dr rozmey tu idola kau kan :D

Red said...

sape berani nodai lu beb? bia wa kasi kerat 18 baru dia tahu erti penyesalan :D

Zul Fattah said...

kenape weh? ada org nk rogol ko ke?

JIJI YU said...

ko baek ngn die ke pe weyh..sama je maahad ke tak..diri senirik jugak weh yg tentukan..engko jgn cepat menilai dan menghukum orang..

Syazwan Che Deraman said...

weh, aku ada la dalam video tu..jangan la tampar aku.

H.J said...

ko ni peminat bacary sagna ke..?haha

Iz.Eusof (Abg Stalker) said...

hati2..kang dr.rozmey saman 40juta bru tahu.

p/s: itu baby kucing la..dia blm kwin.ehem!ada chance.wawawaa..;))

~SaL IjOu~ said...

ada sorang anak murid suke gile ngn si justin bibir tu..sampai suh buat esei pun dibantainye buat pasal justin bibir..adeyh~ (--")

Iz.Eusof (Abg Stalker) said...

hahah..tp kn,max247 tu mmg cm haram.puii!!cm bapok sekor2.hahah

delarocha said...

lagu alif sattar tu best gak...

Azham Vosovic said...

serious ke wei? interesting hahahaha

ekabukanmakcikkau. said...

@peah : fulamak betul ke? sama ahh kita hahhaa

@fara : gamprek ahh

@farra : alahhhh kesian lah rozmey dia dgr kau ckp gitu . sobs osb hahaha

@gamepoint : gampang kau . band feveret aku tu woihhh wakakaa

@yusuf : ye baru aku perasan kau ade dlm band tu hahhaa

@aqiim : kau ghase? o.O

@iqa : fulamak ramai jugak fanatik kat max24/7 tu eh? hahahhaa

@aina : ya mmg . aku akan jadi istri kedua beliau . jangan kau nangis ah nanti hahahaa

@red : adik kawan aku lah.nanti aku inbox kau alamat dia oke ? kau kerat dia.

@fattah : gitu sekali kau ye? haahhahahha

ekabukanmakcikkau. said...

@jiji : diam diam ahh . dia bestpren aku jadi aku tau ahh . hehehe. tapi sebenonya tadelah teruk mane tapi dia over sikit dari sebelum ni.

@syazwan : okey dah dua orang ngaku. ade sape2 lagi?

@hj : memang tak ahh hhaha

@iz : berani ahh dia nak saman aku ehh. ta cukup lagi ke dgn rambut penyapu beliau? hahaa

@sal ijou : kau tengok jadah hape bibir tu mandrem anak murid kau hhaha

@iz : kannnnnnn ludah banyak lagi woihh hhaha

@delarocha : alohhhhhhh. tapi mcm over

@azham : kau tgk muka aku gaya orang tgh kencing kau ke hah ? haha

miratun madihah said...

kau suka si kumpulan max? kahkah

khairul akmal bin azman said...

lagu aliff satar aku layan la..
best gak.hehe..

i am S!L4H.. said...

weh serius ke wasiat ko tu???

phewww~

Amna.Qadeeja said...

weh kau pehal kutuk2 dr rozmey? idola aku tuh wakaka

rupa donat tuh camana weh? muahaha cinta 247 euwwww geli haha

Hanis MY said...

Pestaim th pasal kumpulan ni....mcm geli jer haha...

adik zac efron said...

aokk lu dah rajen reply komen? baru gua semangat nak komen wo

adik zac efron said...

ya max24:7 belakang yang agak taf tu gua.sebelah kiri dia dagu ke langit tu boipren lu kan?

lu dinodai? bior benor?

max 24:7 sotong said...

hai noksssss.kami memang hot noksss jeles letttewwwww

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

mx24:7 ntah pape je. hee:)

Rara. said...

ewwww! 247 pon ada? rosak betoi otak dr rozmey nie.

fiezah91 said...

haha! lagu aliff satar lelaki seperti aku tu entah apa2. benci betul dengar lagu tu.

Uchi kay-f @hmad said...

ape lah ko! oh baby..bhahaha dr romzey jugak dpt name..lawak2..adoi!

SuzaDin said...

lagu2 yang ... hahaha, kena nodai pesal plk nie ?

SuzaDin said...

lagu2 yang ... npe kena nodai nie bahaya nyer lh waaa

cik bulan said...

tudia kau..hahaha..

kwn adik kau buat ape dow

Nyamuk Terbang said...

max 24:7 tue memang haram jadah
hoho

yen(toka ziizokukuto) said...

sapekah dr.rozmey??,,kenyataan berani ni,,heheh

Bro ahmad said...

tak berminat sorry ehh hahaaha

Heidi Shafiq said...

baik ko ngaku je ko suke MAX 24.7 tu.. tak payah nak sorok2.. semua orang dah tau.. haha..

PenuliS said...

kau hmpir kena perkosa?ishh...bak sini bdk laki2 tu,aku suh jiran sebelah nodai dia.

Run Away said...

geli ar lagu alip satar tu....kah....;p

alis :) said...

hahha wanita seperti aku? LOL

cik ciput said...

aku kesian dowh tgk max 24/7 tu..tak sedor2 yang gaya korea takkan seswai punya dgn org malaysia nih..lain la kalau kulit putih+muka jambu+pandai menari..ini keras je menari..haiyaa..

msredcheesecake said...

tak minat semua sekali especially yg last tu...

Izzar said...

aq benci dgn max 24:7 tu...

muhamad hanif said...

weh..apesal kau kutuk pkcik sendiri ni ?

lalalalala.

Ct Aja said...

hahahaa, kawan saya cakap lagu aliff satar 2 lagu gay..hahhahaaa

meaw said...

muahahahahaa! aku paham sebab apalagu yg diminati dr rozmey....sebab ko pon salah seorang kaki kipas susah mati dr rozmey kan,hahahahaha


p/s:weiii,untung beb dapat kena ngorat,haha!

Asyila Zainuddin said...

patut la tak pernah dgr pun lagu2 tu.. peberet dr rozmey rupenye.. hahahaha..

Ecah Ecot said...

ewww...sume lagu geli2 nyahhh..haha

YOUsoF said...

1. Mantap habis!

2. Cool.
Sengal, mula² aku dengar pun ingat ni lagu perasan bagus. Cuba kau paham betul², kan dia kata ramai yang lebih bagus, lebih kacak dari dia. Tu bukan merendah diri ke namanya?

3. Dahsyat! ;D

Munna said...

ah hahahaha..mmg menyampasss gile kt grup bajet korea tu keh3

teha said...

oitt ! aku suke bieber !

rozeeta rashid said...

tengah bayang dr rozmey menari. haha.

El-Janna said...

erkk suko suko jo ekaw.. keh9989

ctk said...

kenapa dr rozmey yang kena...hahahah

eh, nyah suke la yang no.3 tu...aww aww.

budakijaupendek said...

kenapa harus dr.rozmey ?
haha

schaze zainn said...

err tapi bibier tu cute la gak =,="

syuzi syofia said...

wahahahaha.. ni ape kes ni? seb bek syuzi pn x suke justin bibir tu.. kikiki...

dinodai.. ko sekeh je budak tu... ekekeke

syuzi syofia said...

haha.. ape kes nye ni? seb bek syuzi x suke jgk dgn justin bibir tu... hahaha... encem kerrr??

dinodai? ko sekeh kaw2 je budak tu... kompom nangeh report mak.. kui3

Cik Jannah said...

hahaha. apa semua tak best.

Saiazuan said...

huhu knapa rozmey jadi mangsa? haha

Dhiya Fariza said...

hahahaha pedas babe tersedak dr rozmey.

Jue said...

aku kalau diberi pilihan suka yg 2 dr ats beb..yg bwh tu..xdapek nak ckp ape..bkn xnak sokong artis malaysia weh..depa xckup walauweh!

HEROICzero said...

oh band melayu ? gua ingat Super Junior tadi ? keh3x

Shawn Razaleigh said...

semua lagu yg aku minat! wow. hahaha

Papa Mifz said...

x suko Dr Rozmey...

azurin ramli said...

weyhh.kau tahu sedara aku cite kan dr rozmey kedekot tahi hidung masin doe! kerja kat kilang dia kat kedah tue, gaji basic 4ratus lebih je.wtf.

cha zainol said...

walaupun perasan hengseng aku tetap suka lagu tu. hahaha :)

jangan kau marah sebab ku tolak. ku tahu kamu cantik. ku percaya kau baik. ku yakin pasti ada. lelaki yang tertarik ;p

hahaha.

Miss Volvo said...

max24/7?




Yakk wek wek :P

Miziey said...

hoh! nsib baek dr rozmey ngan aku x minat bnda yg sama.. watde point?? ahahahah.. hoi eka singgah blog aku plak!!! huhu~

Sarah Mohd Saleh said...

eceh..tah2 kau yg ske si bibir nih terr.huahahaha.

Eyka said...

kakaaka smua gua like..kakaka:P

sobri yaacob said...

sumpah dr rozmie..suke lgu2 mcm ni..ha..ha.

Michada said...

awk g siasat dr.rzmey? cooolllll..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...