babes , sedar x korang selalu buat benda nieyh kalau . . .

● if pakai tudung , buat bela bela tudang . kalau x ? bela bela rambut laa , ape laa ..
● buat buat muka comey . (: huhuu, boleh ker ?
● buat buat gelah , suruh budak tu pandang dia .
● jalan cover . Buat catwalk lagi , kalah Tyra Banks . euwww .
● nnnnnn tak pandang muka budak tu , means pandang bawah ! 

                        BABES , KORANG SEDAR TAK YANG KORANG BUAT BENDA NIE 
                                  BILA KORANG JUMPA MANUSIA BERNAMA LELAKI (:

Honestly , aku .. (:

● aku tak bela tudung aku , jadi minah senget lebih baik kan kan ?
● jalan macam sial , suka ati mak bapak gue laa ..
● dan paling best , aku pandang muka budak lelaki tu 
● dan paling best lagi = = = = lepas pandang muka diaorang silalah buat muka sengal okay ?
    So , budak budak . paham paham jer laa , yang ko x berapa ensem untuk jual muka kat kita kita . euwww  (:

love them ever and ever (: sanad kiut miut .
Wasiat anak dara : Well , sorry dudes especially blogger (:

10 comments:

Un Phat Lee said...

haha.sempoi sudeyh. B)

eka said...

hahaaa ..

SAZZY said...

memandai je ko . huhu

Ahmad Fakri said...

macam bagus jer ko ni erk?
haaha

Nadia said...

woot woot. jonas brothers! ;p

eka said...

fakri - FUCK OFF LAA ! huhuu ,
nadia -- uits , bf orang tu , hahaa

iqbalsyarie said...

Funny~haha..
pemerhatian yg sgt mendalam ya :)

Cerita terbaru di blog: Sebab-sbb jahiliyyah!

eka said...

well . .
hahaa .

SAZZY said...

betol tu.ko ni tau tau jerw erxx ?hahaa

farhan said...

la dah muka kan nampak la. jual muka..pompuan pun kdg2 sama gak..jual muka.....perasan lawa..hot..haha...gurau2 je

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...