keling ? ups ..

                                                        Honestly , aku xtau ape maksud
                                                                      KELING !!!!

SO ?

Bagitau laa , budak . Aku tanya dia = = thurei ( indian )

" Oits , keling tu ape ?"
"Ntah"
"Cakap jer laa , nanti kita orang x ejek ko keling dah , deal ?"
"Aku xtau laa ! Gantung kat kipas kang !"
"Ouh ? Sangatlah takut . . "

That's mean sampai sekarang aku xtau makne keling . Nak cakap aku sakai ke , bongok ke , cakap laa .. aku nak tau sangat ..

Tu jer !

Wasiat anak dara;KELING = = jangan ambik hati key ? huhuu :)

13 comments:

SAZZY said...

keling tu bukan india ke?

ekaLIFE vs mOmOx said...

thurei tu marah x masa ko ejek dye keling?eh,mesti la die marah kan ?

eka said...

sazzy - bukan kot. !

eka said...

momox - ofcourse la !

muhammad adam said...

siapa xmarah awek die cakap macam tu kat die . haha , jangan marah (:

Nur Aina Fatihah said...

haha,seriously adam.Tak bek la ko ni .. hhaa

eka said...

adam-fuck oFF ! HAHA !

eka said...

aina-u'r right ! love u dear ,euww ..

SAZZY said...

low ukan perwh erxx ??

muhammad adam said...

fuck u back !

triple E said...

thurei mmg sakai..haha

Bukan Gadis Comel said...

keling tu kan asal dari bunyi loceng kat kaki dia... dulu2.. sekarang dah macam insult word. jangan la cari gaduh..

eka said...

thurei tuu sengal , gtau jer laa . kentut toll , hehee (;

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...