DATING MEANS . . .

Menonton Wayang
. :cry: Bagi sesetengah orang, mereka akan berkata, “Kenapa la korang buang masa tengok wayang? Bosan la weh tengok wayang tu…”. Well, bagi pendapat aku, dengan menonton wayang ini lah kita akan mempunyai masa yang panjang untuk bersama-sama dengan boyfie kita. Disamping itu, kita juga dapat berkongsi pendapat dan bercerita tentang cerita yang ditonton. So, xlah rasa bosan masa keluar dating nanti kan kan ? Cakap je laa mak cik , ? huhuu


.
Makan Bersama
Ha, ini lagi satu perkara yang wajib dan mesti dan sesungguhnya aktiviti yang patut korang buat ketika keluar dating. So , x kisah  pergi breakfast ke, lunch ke, dinner ke, tapi aktiviti makan bersama ini perlu ada dalam perancangan aktiviti dating korang. :P Memang banyak berbelanja kalau keluar dating ni. Itu sebabnya saya katakan di awal-awal tadi bahawa perancangan adalah penting
.
Bermain Bowling
Kalau ada duit lebih tu , kalau x ada pon buat - buat jer la ada erk ? Pergilah main bowling together together dengan boyfie korang tu kan ?. Even , korang tu tak ada la pandai sangat kan main bowling ni , tapi korang kena jugak lah tunjukkan kepada bakal suami koe tu yang koe pandai main . Kalau x ?? Huh , uat malu jer laa dik nun oii .. :( 


Ambil Gambar Kenangan
Maybe korang rasa x penting pon buat benda alah ni, tetapi kalau boleh ambillah gambar sebagai kenang-kenangan apabila keluar dating nanti. Bukannya apa, bagi aku setiap hari yang kita luangkan dan setiap masa yang kita berikan adalah berbeza dari dating-dating yang kita pernah dan akan lalui. Mungkin apabila kita melihat semula gambar-gambar tersebut, kita akan teringat kembali peristiwa lucu dan kelakar semasa mengambil gambar itu.  :wink:


Wasiat Anak Dara : Actually banyak lagi tips-tips nye , tapi aku malas nak tulis dah coz aku nak tido so , korang-korang yang memang jiwang ni , aku nak blah dulu , bye bye mushux ! :D

8 comments:

SAZZY said...

Cheh,kata xde boyfie . haha

Ahmad Fakri said...

ye la tu,diam jew...
owh,dah dew pakwe xbagi tau aku erk?
ske punyer budakkk !

eka said...

ane ade laa korang korang ni,tuduh tuduh pulak.
xbaik la kan kan ?
bulan puasa ni ..
ceh , ayat ..

muhammad adam said...

hang ni pandai ko men bowling ?
bola bowling tu lbih berat lagi kot daripada badan hang ..haha

syafiq hakimey said...

betoi betoi betoi .. hikhikhik ..

muhammad adam said...

xjwb maknonyo xmandei laa tu , hahahahaaaaaaaa

eka said...

don't be cra , ok ?

pandangkedepan said...

apesal post yang ni aku rasa macam bkn kau yang tulis...jambu nyer...ahahaha...:P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...