BENGONG

Aku bangun pukul 4 petang tadi . dan masa aku bangun tadi , semua orang macam ;

bapak aku berpura-pura tengok dinding
mak aku berpura-pura bukak peti ais
adik aku berpura-pura basuh pinggan
aku pulak berpura-pura tidak wujud lalu membuka tv lalu melayan Ahhhh!Real Monster di tv9.

dan sampai sekarang diaorang masih berpura-pura aku tak pernah wujud . okey . fine!fine!




wasiat anak dara : oh mak aku baru tegur aku tadi , dia  tanya " handphone ma mana along? " dan aku jawab " tak tahu " lalu mak aku blah . okey fine! fine!

80 comments:

red gitarputeh said...

cuba kau pura pura dah kawen ngn saleh yakob ... wakakaka XD

♥ p a a n i ♥ said...

hehe. xpaham.

Akim Iqbal said...

Awat hang ni ? haha. Adakah aku berpura-pura komen ?

HEROICzero said...

kikikiki~ kena pulau .

Falling . said...

hohoho pura pura je trus..

cik ery said...

aku berpura2 tak baca..


ehh



terkomen plak..ahaha

Miss Volvo said...

aku tak pura2 aku tau ko wujud haha!

Eyka said...

owhh..nak ckp ko kurg kasih syg la ni eK? bhahaha :P

meh cni meh...
ololoololooolololo..omeynyerr dy bru bgun tidoo...keh keh keh :P

syafiqa said...

sape suh bangun kul 4 noks.
kalau aku pun tak sedar kewujudan kau kat rumah tu,
kahkah.baik ngaku kau amek hp ma.

saljihitam said...

ni semua bulan mengambang ke apa ni. hahahaha

Unknown said...

hahaa .. macam dekat rumah aku jugak lah ni .. semua berpura2 .. hakhak!

saadah azmin said...

sian kt ko

fiezah91 said...

hahaha.apasal semua berpura-pura tak nampak ko ke? ke ko tengah mimpi tu.kehkehkeh

alia zainol said...

blog yg simple :) LIKE!

minat najwa latiff?meh tengok nih http://im-not-heartless.blogspot.com/2011/11/ikut-fesyen-najwa-latiff.html

Pondok Usang said...

patut up sikit.. bangun pukul 7 mlm.. baru laa tido malam bangun pun malam.. =)

Dhiya Fariza said...

kenapa dorg buat buat unnotice?

SHAZRIZAL SHAHMY said...

biasa lah tu..

jom baca ni
http://shazrizalshahmy.blogspot.com/2011/11/cita-cita-aku-ingin-menjadi-doktor.html

cik ciput said...

agaknya kau betul-betul dah jadi halimunan tak?

N'Craft said...

ape kes?

Hanis MY said...

Tak wujud? Cer describe sket situasi tu dgn lebih detail hehe...

kim heeruul said...

haha..ada something yg tak kena dgn lu kot time tu..

Mr.Superman said...

sentap dgn mak bpk,adik beradik,luah kt blog.hahaha..alolo,meh syg meh luah kt abg. :D wawwawaa..;))

semutsengal said...

Dr. rozmey purapura tak ?

Ct Aja said...

aiyooooooo cuba tgk kaki sendiri, rapat ke tanah tak...hahahahha

Rara. said...

hang cepat pi mintak maap lekaih kat semua orang.

aku rasa maybe depa saja nak main jiwa dengan hang kot.

si robot comel said...

kesian hidup dalam kepura-puraan,haha

Anonymous said...

aku pura-pura dtg dr singapura membeli kura-kura tapi rupa-rupanya eka bukan makcik aku. kbai.

Fara E's said...

korg knape ? haha

RinsyaRyc said...

fain.. fain~~

Sarah Mohd Saleh said...

ko on bpure2 xnpk mereka lahhhh.huaha

olen said...

err.. pura-pura paham je cite ni. ahhaha

TUGAU GATES said...

aku pura2 wigle2 spender aku.

eva said...

olololo merajuk sbb diabaikan.. hehe

Zul fattah said...

aku x pham r.. kluar camni pun ada ka?

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

hehe . kenapa kenapa . pura pura:)

Shila said...

kenapa penuh dengan kepura-puraan?


serius ke ko da bngn masa tu?

dill said...

ko mamai tu.

dill.

Daddylicious said...

motip?

hehe...

reenapple said...

terbaik la..=)

GadisKasutConverse said...

gadoh ke?

Nurin Farhanah said...

woah, asal semua berpura-pura ni?
kalau kes macam ni jadi kat aku, aku mesti dah sedih habis...

sabar je lah mak cik...

ascil.punye.lah said...

aku pura2 tak komen.lalalaal~

Nyamuk Terbang said...

hilang akal
#kbai

Rtp Farra Arisha said...

i don't get it..what do you mean actually? :O

~Sal Ismail~ said...

aku pura2 baca entry ni..boley gitu..haha~

*ok,aku da kembali~ ;p

Juliet_iRa~" said...

haha..

semuanya hidup dlm kepura2 an la tdi ek..;p

Juliet_iRa~" said...

haha..

semuanya hidup dlm kepura2 an la tdi ek..;p

Aisyah Aina said...

kesiannya..ala comel-2..herherher

bobiedanbad said...

hahaha semua pun pura2, kenapa kah?

♥ aiNa yaZiD ♥ said...

pura-pura..>?? huhuhu.. hui bangun kol 4.. u pengsan ke ape ni. hehehe. =)

khairul akmal bin azman said...

pura pura xpe..
jgn puru puru sudah..

cik jannah said...

haha. kenapa semua pura2?

Abu Bagi said...

hahahahaha kelakar kena ignore seharian hahahaaha :)

adwafarahin said...

aku pura2 bce blog ko nie..hahaha

YouSOF said...

...dan aku berpura-pura simpati terhadap manusia itu.




;D

Aki said...

ko memey ar Eka.. Ha ha ha.. :-p.. tape2,ko bangun jam 4 ptg pun,masi tetap comey.. Ahhh real monster.. :-p

aamalinaazman said...

siyes ke ni
hehehehheehe
mungkin sebelom2 ni dh byk sgt ckp kot
hehehehe

yen(toka ziizokukuto) said...

owh ,,sadiss nya wei,,takpe takpe,,aku kan ada,,,hahahahha

Aleen Aiden said...

jadi skarang aku berkeputusan kau xwujud juga.


kbai.

Anonymous said...

cube ko pura pura bisu dan pekak san buta.

jue dah sampaikan salam. walaikumsalam. kalau mmuuaaahhhh ko balik dr romzey ko marah tak.

:: My BeAuTiFuL wOrLd :: said...

bgn kul4 ptg mmg la depa kan berpura2, ahaha

btw, salam kenal dear :)

nice meeting u n read ur entry :)

nurkaloi said...

hahahaha ape kess nie?

Unknown said...

kenapo yer semuo nyer berpura-pura...??

Saya said...

apsal ko tak pura2 mmg invisible je? kkeh3

Unknown said...

padan muka kau weyh! haha..kau lah kena start dulu tegur..ape da..

rozeeta rashid said...

anak dara bangun pukul 4?? patut semua pura2 kau tak wujud. haha.

Unknown said...

aku rase mereka nak pulaukan kau.

hah habeslah kau kahkahkah

syahirooAhmad said...

HAhahaha. kesian diaa... padan muke! sape soh membuta je.. hambik! mereka dah berpakat la tu..

Unknown said...

sy pun nk berpura-pura bace entry yg amat menggembirakanlah haha....ilang skit stress cini :p

♥ Nana BamBam ♥ said...

aku berpura-pura korek id0ng...errrr :P

ch000tz said...

hahahahahah tutup mata pura2 komen pun okey gak kan hehehe :p

Mek Onie said...

haaa,elok lah tu, kul 4 ye bangun? haha

Syahirah Suhaili said...

haha..apesal semua org berpura2? pura2 je la xtau yang diorang tengah berpura2..haha..

ORLANDO AHMAD said...

gua pura2 tak baca entry Lu ni keh3

asfira aminuddin said...

haha. ko pun kena lah pandai pura-pura jugak babe! :)

Eyda Dania said...

ak berpura2 komen entry ni..hahaha..

syazwani ab said...

aku pura2 tahu!

si kiut lavender said...

bgitu byk kepura-puraan dirumah mu ya..kehkehkeh..:P

nick dot anis said...

hahhahaa kesiannnn

Khairi Fakhri said...

k

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...