WOI CEPAT TEKA SAPE NI? MUAHAHAHAA





A) pakwe aku yang kelapan belas, babai gerard way
B) peganti gerard way dan taylor lautner
C) yang pastinya bukan pakwe kau .
D) mamat yang entah mana aku jumpa kat google
E) buat jawapan kau sendiri tidak melebihi 15 patah 
perkataan .





wasiat anak dara : woih esok lepas maghrib cepat cepat tercongok depan tv tahu? bawak bendera malaysia nyanyi lagu negaraku , semangat depan tv sekor-sekor eh? janji tauuuuuu , hikhikhik . *cukup gedik tak?

78 comments:

Aisyah Aina said...

tak tau..malas nak pilih...

kau GEDIK ;D

Nyamuk Terbang said...

xhnsm pn weyh
#Kbai

onie said...

yang pasti maghrib jangan tinggal! duh....sebelum tu gua layan tentang dhia...jiwang dak aku?haha

NISA GAY said...

ni gua kenal..Ray Toro lepas rebonding rambut.

Miziey said...

ceh! ni la budak gay yang ditangkap sebab berperangai binatang yakni meragut rumput ibarat lembu kat skola ko ari tu kan? aku tau la.. tgk muke dh tau..

HujanMenjerit said...

xkenallllllll....hohohooo

kenal jang geun suk je. huh. :P

Aki said...

E) Diorang ni manusia ke?? :-p

p/s : ape menatang ade kat tv esok?? :-p

Faaein Talip Roy said...

tu budak emo gothic yang aneroksia nervosa...

kahkahkahkah..

orang macam ni kau minat?

insaf-insaflah... ;p

Miss J said...

aku tau! aku tau! tu bangla kat belakang uma aku wahahahaha!

amir aizat said...

calon suami, harhar

Eyda Dania said...

ak pilih (C)....yg pasti..bukn pkwe ak..hahaha...

KaK LimAh Si SupiR said...

hew2..siapakahhh? hurmmmm..xdpt teke sb tuu bukan pakwe kaklimah :P

semutsengal said...

aku rasa tu dokter rozmey yang kau sayang selepas diphotoshopkan oleh kau sendiri. kan? kan? ok ckup 15pp.

HEROICzero said...

siapa ni weh ?

YOUsoF said...

Adik vocalist Tokio Hotel atau anak mat salleh yang kau gila²kan.



*dah orang tak mahu, tak syok la aku nak paksa orang ambik ambik pelekat aku kan.. ;D

Red said...

woih. apesal ade gambar aku kat entry ni doh?

nurkaloi said...

yeah bola bola bola !!

Ct Aja said...

owh ingatkan tuan punya blog..hahahaha

Bella Bell said...

C. hikhikhik.

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

halamak . hemsem tu . heheh :)

Eyka said...

apasl balak kesayangn gua ada kat cni ni wey? haha:P

wey apasal kena kibar jalur gemilang wey? keh keh keh :p

si robot comel said...

aku jawab A. betui dak?

RinsyaRyc said...

c, eh/. ermm.. D kodd

adwafarahin said...

ye2 esok aku semangat nk tgk bola nie :P

Aqiim said...

yg pastinya, bukan boifren aku..
apasal aku ckap mcam gay nie..
HAHA

El-Janna said...

lelaki pemegang bontot! erkk

Rara. said...

jawapan aku A.


sekarang gerard way boleh pass kat aku weh. HAHA.
aku nak jadikan dia bodyguard aku, HUAHAU

YNA said...

mcm nie ke taste kau?

A lah tu jwpn dia, ahaks

syafiqakarim said...

keperasanan.
kahkahkahhh

Syazwan Che Deraman said...

asal rambut dia macam tu?

fiezah91 said...

sapa tu wei? dr rozmey kot.kahkahkah :P

Saya said...

lelaki berwajah jambu, aku ingatkan girl tadi rupanya aku salah. siyes aku ingat ko tadi.

~15 patah perkataan~

Himmymaru said...

Hah, neh larh band Eye set to kill tuh kan? haha. *sila percaya.

Layan Tentang Dhia dulu baru tgk bola :)

si ngokngek said...

aku pilih

E)bakal husband ekamakcikaku sepupu belah ayah menakan jiran sebelah

woh!!jgn lupa pakai baju team malaysia..serbu kedai p beli nah!!.hahaa

cik ciput said...

aku nak jawab D..

ni mamat ke minah ni?

Juliet_iRa~" said...

kesian gerard weyyyy..;p

kau curang..muahhaha..

delarocha said...

ntah

iKhRam said...

laa..
aku ingatkan jiran sebelah umah aku.. huhuhu

p/s - aku dah tolong sampaikan hi hang kat abg shawl purple tu.. hehehe

KizZ said...

Erk..siape tu??

Dhiya Fariza said...

I think its D

khairul akmal bin azman said...

UNTONG LA.
PAKWE YG KE 18..HEHE..

aimie amalina said...

kakakaka
kalo aku x minat
'mane2 jawapan pun aku x nk pilih
kekekekke

ada cukup 15 x?
hahhahaa

semutsengal said...

suka kau dpt bahan aku eh..

fany wany said...

jawab A!

moh lah kita nengok bola reramai, go Msia!

yen(toka ziizokukuto) said...

wei jom gi indon,,tgk bola,,sempat lagi ni,,heheh

rozeeta rashid said...

aku tau! pakwe kakak kau bukan pakwe kau. haha.

Zul Fattah said...

sape mamat2 tu wei? cam taik je

Daddylicious said...

hehe normal la tu...

Rtp Farra Arisha said...

who's them? :'O

~Nana BamBam~ said...

A? uhuhuhu...

dulu die pkwe aku..tapi skg die gay aku xnak dahh..hahahahaha

zulhilmi tempoyak said...

xde jawapan..hahaha

Kazen said...

dlm proses nk wat style rmbut cam yg tgah tue :p

Marcella said...

E. Dia tak pemes,so aku tak kenal..hahaha..

Fara E's said...

gay , muahaha

Abg Stalker said...

Dr.rozmey gk dihati.lalalla

Papa Mifz said...

hmm...tak konal la den...

Hanie_Dew said...

saya tak tahu siapa mamat dalam gambar itu tapi rasa macam tak kenal la kot. (ckup2 15 patah perkataan).

m'sia menagn. tpi indon tak menghormati lagu kebangsaa negara laiin.ptt kene bom je.

asfira aminuddin said...

2-2 macam tak boleh harap so kau kena cari yang lain lagi. cukup 15 tak? haha.

gamep01nt said...

PEH! GELI SUDA!!!

Cik Jannah said...

haha. tak gamak nak wat laki. hehe

ABU said...

sum41 kot hahahaha tetiba

tak kenal la derang ni, budak emo emo punya style ni tak layan la :P

Sarah Mohd Saleh said...

encem lg indon clearner kt kolej aku nih.muuahahahahaha

Juliet_iRa~" said...

br leh tgk..

bukan member MCR ke?

huu...xtau sgt..muahahha

dill said...

ha?

dill.

syahirooAhmad said...

Hahaha.. oit nak pakwe yang EMO style.. haish!!!

Faaein Talip Roy said...

*ko dengar lagu dia.. sebab tu aku suh ko insaf.. hahaha.. ;p

cik_paan said...

gerard way lagi ohsem, aku rasa...mamat mana pulak ni, eyeliner terlebey..hehehhe

GadisKasutConverse said...

aku tak kenal.

Asyila Zainuddin said...

heh? tak kenal.. haha.. sbb aku tak kenal, hentam D je la..

Pondok Usang said...

umang aii.. sapo nii..?

kim heeruul said...

mcm oliver sykers je ? kan kan

kim heeruul said...

style mcm oliver.

~SaL IjOu~ said...

siapakah?? tidak kukenal~ =p

Azham Vosovic said...

ini lelaki emo yg sgt best...

betul tak?

hehehehe

si kiut lavender said...

smua lelaki nak bolot kat ekau je nih...HOHO

nick dot anis said...

yang pasti lelaki ni lebih ensem dri dr rosmey la hahaha

fakhri khairi said...

k

Ezad Skytech said...

E) HAHA...ni gambar Andrew Biersack dari band Black Veil Brides (BVB)...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...