TEKA SUBJEK APA NI? HAHHAHAAA


nampak memang dah takde harapan nak pass kan?
memang tak , dua ketul lagi markah nak pass . 
teka ah subjek apa ni , sape tak teka dia tak hensem. 




wasiat anak dara : tahun depan aku spm eh? ohhhhh.

75 comments:

ORLANDO AHMAD said...

add math, kalo tak pown ekonomi rumah tangga

onie said...

sejarah kan?errrr....

cik ery said...

spm taun depang good luck eh..



subjek apa ak mls nk teka

lagi pong aku cntikkk bukan henseng mana pong.hewhew

YOUsoF said...

Ok² ni mesti subjek kegemaran kau kan. kbai.

MiMiEy :) said...

x tau nak teka lah.

maknanya mimi x hensem. hahaha

ABU said...

alam dan manusia..keh keh keh

Rara. said...

blom spm g? muda g eh hang nie? muehehe!

subjek pendidikan jasmani kot. err...

Anif Abdullah| AA said...

add math eh.. eh.. ^^

si ngokngek said...

rasanya nie subjek favourite kowt..fuyoo!! physics<--klau betol belanja kitkat..gagaa

fiezah91 said...

la, ko spm taun depan ke? ingat dah lepas dah. hehe..

pst, subjek apa tu? ok aku malas teka. kira memang tak hensem la aku. comel ye la kot.lalalala :P

sis92 said...

sejarah kot ahaha

si robot comel said...

aku tak tau sebab dah berzaman aku tinggal sekolah,haha, okaylah maths bukan ? :P

Sarah Mohd Saleh said...

subjek melaram mak joyah.

sleeping_maniac90 said...

errrrr..
ak xdpt nk teka..
bm???? haha

dill said...

haha! apekah..

dill.

Kazen said...

add math asenye...sempat ag nk pulun nie haha

Hanis MY said...

Sejarah hehe...

NISA GAY said...

Pendidikan Sivik & Kewarganegaraan.

PenuliS said...

bukan kau pnye pun!!

syafiqakarim said...

yang pasti bukan akaun.haha

Papa Mifz said...

wah lamo gilo x ambik exam...

gamep01nt said...

ni subjek agam islam la ni. sbb tu kau salah je

LATEST POST OTAK GUA BERGELIGA | gamep01nt

schaze zainn said...

bahasa malaysia kot.. =="

..cik gugu.. said...

Guwa ase ni paper bahasa tamil lu~~~

Saiazuan said...

hmmmm subjektive la..lol

JIJI YU said...

lo muda bergetah lagi la ko ni ek

Bidadari Syurga said...

math? takpun fizik...

safwanmahzin said...

add math

Syazwan Che Deraman said...

subjek pendidikan seni visual?.
betul tak?

Syazwan Che Deraman said...

subjek pendidikan seni visual?.
betul tak?

kim heeruul said...

sejarah?

Rtp Farra Arisha said...

i give up kerna i can't guess. heh :'D

Nurnajwa KZ said...

Aku buat ni kat ketas add math jekkk XD

red said...

mesti sejarahkan? wakaka XD

eh tak tak.. maybe ert.. just.. maybe.. wakaka XD

Juliet_iRa~" said...

sejarah ek!

laaa dak kecik rupanya..;p

good luck spm taun dpn ;)

salam aidiladha..

Run Away said...

nah sy bagi 2 ketul....lagi....hahahah...;d

msredcheesecake said...

Ini subjek lukisan soalan pilihan.... Hhee....

iKhRam said...

mungkin chemistry
kalau tak, mungkin physic,
kalau tak.. mungkin add mth..

hehehe
gud luck k/

asfira aminuddin said...

Bahasa inggeris ada mcq tak? haha. babe, belajar rajin rajin utk tahun depan :)

semutsengal said...

mesti subjek DDr2 ? kankankan ?


kau kan puan rozmey, Dengar cerita laki kau dah tuka style rambut ?

budakijaupendek said...

saya undi subjek math. hehek~

iMBobo said...

ni subjek bm haha

Michada said...

gud luck tok taun depan.. ;)

aimie amalina said...

aigooo
payah kot nak teka
byk subjek gune OMR ni
hehhehe

syahirooAhmad said...

hmm.. aku pun math.. sebab nampak macam tak konfiden je ngan jawapan seblum tu. ade kesan erase..

Miss Volvo said...

add math?

merahitujambu said...

belajar rajin2 eh

Daddylicious said...

agama islam...hehe

Nyamuk Terbang said...

sejarah??
kalau add math xdk lak paper objektif

zureen said...

add math!

kayrul-shah said...

aduh bab teka2 nie yg fail nie..hehehhe

aleen aiden said...

fizik?kah3

cik ungu said...

ini subjek dan prediket.



takyah bagitau.
aku tau jawapan aku tepat.

Ayna Syahira said...

haha . aku tau ! chemistry ! memang aku tak henseng . hahah . btw , kite sameeeeeee . weeweee .

yen(toka ziizokukuto) said...

owh aku tau nih,,,kalau bulat bulat ni mesti subjek kulinari ni,,

ciK LyndaWawa said...

sejarah!!!!hohohohoh

Saya said...

sejarah? hehe
ensem tak aku? keh3

Mohd Izzar said...

kimia...muaheheheh

reenapple said...

tak tahu... tak boleh jawab.

good luck SPM.. selamat aku daa lepas... haha

Akim Iqbal said...

Terer gila. hahaha

Fara E's said...

sivik , haha

lu bukan spm , upsr kan ? haha

rozeeta rashid said...

kimia/fizik/bio?? baik kau cakap jawapan aku betul!! haha.

Dhiya Fariza said...

sejarah!

nurkaloi said...

errr mungkinkah biology

cha zainol said...

add math ade objektif ke?

sejarah? oke. sekarang kau cakap aku hemsem. cepat!

khairul akmal bin azman said...

math

tul x?

Naz ( ナズ ) said...

relaks.. umur kita sama. keputusan kita pun macam sama jek. tak tau la untuk kau. tapi aku punya bio, chemistry memang teruk. :p

Faaein Talip Roy said...

yang pasti bukan fizik paper 2..


hahahaha.. ;p

kau study mulakan dari sekarang...

jang nak membelog aje.

aku babap ko kang..

hahahaha.. ;p

missSenget said...

tahun depan nk spm?

lambat lg..skrg masa untuk enjoy..

tak pass ni biasa..

Amna.Qadeeja said...

ah malas. kalo aku teka betol sekalipun kau cakap salah sebab takde sape yg leh lawan kehenseman kau kan *muntah*

HEROICzero said...

kimia ni , kimia .

♥ p a a n i ♥ said...

sejarah! haha

Hanie_Dew said...

geografi.

Maria James said...

ni mesti chemistry ni hahahaahaha.

fakhri khairi said...

mane butang follow kau ni?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...