KELEBIHAN JADI SEORANG LELAKI . EHEM EHEMM AKU MASIH PEREMPUAN , HARAP MAKLUM

1) percutian lima hari ke indon hanya memerlukan satu beg pakaian .

2) saiz punggung tidak menjadi masalah ketika interview .

3) tiga pasang kasut adalah lebih dari cukup .

4) takde sesiapa yang akan pandang dada kau bila kau bercakap .

5) kau tak perlu ingat hari jadi semua orang .

6) kau tak perlu risau kalau jamban kau tak berbasuh .

7) kau boleh makan nasi goreng dalam stor mahupun dalam jamban .

8) kalau member kau terlupa nak jemput kau ke kenduri kahwin mak dia , dia masih lagi member kau .

9) kau boleh mandi dan bersiap dalam masa 10 minit .

10) semua alat sulit kau semestinya real . eh ye ke?




wasiat anak dara : tahun depan aku mungkin diulangi mungkin akan update dua bulan sekali . jadi aku nasihatkan kau belajar menerima katidakhadiran aku dalam hidup kau . keh keh keh .

77 comments:

Shazrizal Shahmy said...

alat sulit wanita tak real kerw??

Eyka said...

kelebihan jadi pompuan ape plak wey? keh keh keh :P

Bella Bell said...

dan sifat perempuan adalah sebaliknya.. kan? haha~

Akim Iqbal said...

Semua poin amatlah betul. Kehkehkeh. Harus tahu lelaki badan chubby macam aku amat sikit tak setuju dengan no 4. Kehkehkeh

Red said...

well, aku lelaki :ehem

yen(toka ziizokukuto) said...

yg last tu apakah??tak paham,,hehehe,,weyh,,dr rozmey kesayangan kau,,ada dalam entry aku,,heheh

Sarah Mohd Saleh said...

tetibe aku msukil dgn diri kau.kau kunsa ke nyah?

Abg Stalker said...

HAHHAHA..knp,alat sulit prmpn x real ke? ;P

cik ery said...

amboiiiii..hang nk p mana weh..habaq mai kt aku..

rainyscream said...

ahahahah. real ke??? entah entah..lariiiiiiiii

Miss B said...

Aku suka yg no 8 HAHA!

rozeeta rashid said...

haha. jadi perempuan lagi complicated. semua benda nak kisah.

Abg Stalker said...

kena faham beb,itu entri tepek seminggu la..eh,jawab le knp alat sulit prmpn x real?HAHAHAH

merahitujambu said...

ahahaha..perlu ke cmtu??=p

cik ciput said...

eh aku boleh mandi dan bersiap dlm masa 10 minit!aku lelaki eh?eh?eh?

kahkahkah

ct hajar said...

haha setuju ! :D

gamep01nt said...

saiz punggung kau jd masalah time interview??

LATEST POST PANJANG BERJELA : SEKSUALITI MERDEKA | gamep01nt

♥e'in♥ said...

konfius. laki ke pmpn nie? ;p

dill said...

haha. gelak2 je saye bace

dill.

Saiazuan said...

hahaha setiap gender ada kelebihan ;)

Abg Stalker said...

HAHAHA..alamak,tergedik jgk nk tanya la.mn tahu alat sulit lelaki real?HAHAHA

Cik Ca'ah said...

2 bulan sekali?
gila bapak
kalau gua rindu lu macam mana?
hahaha

NISA GAY said...

kalau cuaca sejuk susah bai..mau cover itu angry bird dlm seluar.

Abg Stalker said...

tp bole bgth x mcm mn nk tahu alat sulit lelaki tu real?sbb nk cri.HAHAHA

fiezah91 said...

hahaha. no 1 tu macam betul jek. bercakap melalui pandangan bukan pengalaman.kahkahkah

weh. ko nak g mana ni?

HEROICzero said...

lelaki itu ohsem !

budakijaupendek said...

muahahaha...
part pandang dada tu ai loikeeee ~ ^^

nurkaloi said...

takde eaa orang buat alat sulit lelaki? hehehehe

Rara. said...

sama ngan eyka..kelebihan perempuan apa plak weh? HEHE

hg nak pi mana weh? nak ikot, nak ikot, nak ikot.

amir aizat said...

motiffff, haha. silalah sibukkan diri yer, haha

semutsengal said...

wehh,

alat sulit kau plastik ke ? Or made in china ? Ke dr.rozmey punya ? ke kau curi ?

Adeesss..BAnyak betul persoalan ni.

Ecah Ecot said...

betol sangat lah tu!

Nyamuk Terbang said...

weyh yg nmbr 10 jadahnya
haha

Hanie_Dew said...

no.2 : ade ke intvw ukur saiz tu. >;,

cemana nak belajar menerima ketidakhadiran ko ke kelas..eh. dalam hidup. ko tak pernah hadir di mana mana pun.

bloghok said...

alat sulit ko cmne?

Marcella said...

yang last tu style..

pandangkedepan said...

aku pandang ke depan kalau bercakap...kau sokong aku tak?..:P

aimie amalina said...

hahahaha
yg last tu cm x paham
kakakka =p

lelaki ni kekadang semua nya mudaaah je tapi x semua la kan =]

berbangga jadi perempuan!weee..sibok bebeno mokcik ni

YOUsoF said...

Kesimpulannya : Menjadi lelaki adalah lebih indh berbanding perempuan. ;D



Apsal tak cukup 6 bulan sekali update. Baru cun, setahun untuk 2 entri. Ee lupa tahun depan KAU AMBIL SPM.

ciK LyndaWawa said...

sanagt betull..aku paling sakit hati bila pakwe sendiri tak ingat bday aku.huhuhu

Tasha said...

lebih simple sng katanye..hehe

si robot comel said...

kau buat research berapa lama ni?haha

EmpayarUtama said...

Aku pun. Eh ini jawapan no berapa haaa?

kim heeruul said...

mmg untung jd lelaki..^^

Ini Kisah Tia said...

kah3x .. perempuan ramai fake !!

si ngokngek said...

kelebihan lelaki ada 10 ja..kelebihan perempuan 2 kali ganda dari tuh <---support dedirl aww gediks..haha


eka makcik aku haha:)pasal "dada" tuh betol gak..hekhekeh

sleeping_maniac90 said...

real????
hahahahhah...
tp jd laki mmg sng.. huh

Dhiya Fariza said...

HIKHIKHIKHIKHIK. aww im gonna miss ur blog and the hilarious stories from u :)

Juliet_iRa~" said...

muahaha..
mcm2 la..;p

tp kalo toilet tak basuh mmg xkisah la kalo lelaki..

tp kalo ppuan..fuhhhhh rmai btol org berleter, siap kutuk2 lg anak dara pemalas..heee

Fara E's said...

aku akan merindui kau , sobsob

Rtp Farra Arisha said...

HAHAHAHAHAHA motif entri ini apa? :'O

onie said...

bikin tanda tanya jak baca entri ko kan..tapi aku paham maksud ko... yang bak kawen tu....laki tak kesah sgt,tapi kalau pompuan..tak ajak sikit mula nak putus kawan,hoho

onie said...

bikin tanda tanya jak baca entri ko kan..tapi aku paham maksud ko... yang bak kawen tu....laki tak kesah sgt,tapi kalau pompuan..tak ajak sikit mula nak putus kawan,hoho

cha zainol said...

ohman. hati aku hancur. kau tidak akan hadir dalam hidup aku? ohman. gelap lah dunia. hahaha. mana kau nak pegi?

aleen aiden said...

alat sulit perempuan ade yg xreal ke?kah3

Hanie_Dew said...

ko pasti ko masih pompuan?????????

El-Janna said...

hoi........ xmndi pagi jumpe awek pun lelaki boleh..

Hanis MY said...

bagusnya dah bersiap sedia tuk spm, good gegirl hehe..

schaze zainn said...

erk. pengotor jd laki..hahaha xP

delarocha said...

ada je org pandang dada time aku bercakap... erkkk

mungkin sebab aku sasa... ahakss

syahirooAhmad said...

aku kompiuss.... eka nih paki ke perempuan~ hahhahah oit siyes entri ni wat aku keliru..

Run Away said...

lelaki banyak kelebihan..tu pun kekadang salah guna kelebihan....;p

Miziey said...

bodo la eka.. tanpa kau aku masih idup aar.. *cover* huu~ kenapa?! kenapa dua bulan sekali?? huu~ T.T

Ct Aja said...

hahhahaha, lelaki sempoi, prempuan teliti..sbb 2 mereka saling memerlukan..kikiki

Faaein Talip Roy said...

ko kan nak pekse..

tak yah update pun tak per..

aku memahami.

hahaha..

iMBobo said...

lelaki dan perempuan ada keistimewaannya :)

Pondok Usang said...

semuanya ada kelebihan dan kekurangan..

Ayna Syahira said...

hebatttt bape juta tahun kau mengkaji benda niiihhh ? WAHAHAHAHA

Encik Jad said...

amende... sensitif woo cakap sal punggung2 ni... (insan xde punggung)

RinsyaRyc said...

wuwuw.. untngla lelaki!~

RinsyaRyc said...

Shazrizal Shahmy di atassss sekali... : = =" ye kodd.. >.<

eva said...

eeee kelebihan tu mengelikan sy.. "kau boleh mkn nasi grg dlm stor mahupun dlm jamban" erkkk

GadisKasutConverse said...

i tulen nyah! =p

Aki said...

kelebihan nombor 4 tu paling aku suke.. Damn.. Aku suke tengok dada pompuan bile becakap.. ape lah Aki ni.. :-p..

nick dot anis said...

i pling suka num 1! haha

fakhri khairi said...

perv

Ezad Skytech said...

haha...no 10 tu agak LOL...kah3~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...