bestFRIENDS award (:

award yang simple dan hensem bak kate adik aku yang kedue (: bise , dia tau semua . hehee ~
korangkorang , my followers yang aku sayangi lagi kasihi sangat dialu-alukan untuk amik award ni .


tapi , lau nak amik uhh , bagitahu dulu kat comments ea sebab aku nak bagi korang soalan yang memang lebih susah daripada soalan spm . Aku cakap betul , xcaye ?


1 .Siapa best friends awak yang paling best tahap cipan kat blog ?

2 . Awak sayang saya x ? Tipu pon xpe , hehee (:

3 . Siapa korean yang kat atas tu ? KLU ; singer ( group ? pikirlaa sendiri , hehee (:

2 comments:

- yaLp - said...

x penah dapat award lg..kene kije keras..huhu

eka said...

huhuu (:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...