Hey korang , aku x kutuk Manchester United , KorangKorang jangan laa kutuk LIVERPOOL , ea ? Heehe


Hey korang , aku x kutuk Manchester United , KorangKorang jangan laa kutuk LIVERPOOL , ea ? Heehe (:


Walaupun LIVERPOOL kalah dengan kelab yang paling aku xsuka kat dalam alam semesta ini (manchester united), tapi aku dengan rasa hiba dan duka mengatakan yang aku xkisah laa dudes , kehkehh ~!


Uat ape nak pening pening kan kepala korang yang bulat macam bola bowling tuu , xpayah . Aku cakap lagi xpayah ! Atau dalam bahasa lain , tak payah eh eh xperluuuu ! dengar laa nasihat dari seorang insan yang baik hati dan pencinta TORRES ini . HAHA , sebenarnye sebenarnye thomasMULLER juga , HEHEE J tapi kan kan dia kelab lain kan ? Tapi xpe laa , aku nak tunngu EURO 2012 sahaje jer ni ! 


YEA ,YEA ! Bolehh , tengok thomasMULLER lagi . Torres juga , KAKA sekali kot ! 

                                            
Wasiat anak dara ; Korang daa tau ape yang aku suka , so ? ape ? Nak gaduh ? Jom ar , Heehe (:
 

 

5 comments:

MOFASAD said...

YNWA!!!!!!!!!

eka said...

soe laa dude , aku paham bhse bm , bi n a little bit mandarin ( ceh , lalalaa ~) tp aku xpaham ape koe cakap ?

sabree hussin said...

yuhu MU dah menang ke eke keke tak minat langsung bola sepak

jalanjatuh said...

cik eka YNWA tu 'your Never Walk Alone' tu kan ayat Liverpool, keh..keh..Kaka x main kat Euro 12 le.. hehehe
btw im supporter MU. lalallaa... :)

eka said...

kah kah kah , cam nee laa aku xlee tau unn ? lemb tol laa , HAHA ! OUH , MU kerrr ? lalalaaa jugee (:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...