budakbudak zaman sekarang semuanya kreatif dan inovatif



Bagi yang lelaki aku xkisah sangat , tapi yang perempuan ni aku pelik serta musykil yang amat mendalam . Rambut ditaja oleh lagi . . nak gi skola jer pon .
ko ingat ko sorang jer ade rambut , kalau nak tunjuk , tunjuk kat nenek ko laaa , baru boleh bagi die jeleous . Nak tunjuk kat aku ? boleh jalanlaa , heh .

kalau ko bagus ngat cube wat rambut cam ni , aku daa buat daa sebenarnya . tapi saje jer aku buat rambut asal balik , biasalah aku kan low profile , lalaalaa . .

Style cam ni , boleh laa nak kerek kan kan ?

Ni , aku nak kutuk dak lakilaki larx ni , xkan perempuan jer . Mana bisa dong .. .kehkeh . .


Aku xtau sape die , tapi yang aku tau die ensem . Tapi , rambut die uhh , miskin ngat ker sampai besibesi karat yang kat tepi longkang tu pon ko pergi kikis . Kesian betol , anak sape laa ni kan ? Nie yang sedih dan hiba ni .  macam nak melalak pulak . uauauaaa . .

Wasiat anak dara ; aku lapar laa sot  , nak g makan jap .


8 comments:

tqa.awesome said...

haha. mamat 2 b'lakon cter hana kimi kan. hoho ensem2

eka said...

hahaa , patutlaa ensem gilergilergiler . cter hana kimi muke pon sepesen jer , hahaa

tqa.awesome said...

haha. btol2. cuci mata aje tgk cter tuh. kui3

eka said...

hahaa (:
kesian bf uhh .

aku junsu said...

hehe cter hana kimi yg poyo dan klakar haha~lama xtgok cter tu..

eka said...

hahaa , dan jambu juge . (:

mira said...

toma ikuta ah , haha

mira said...

toma ikuta ah , ahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...