Hey , Queen of TWITTER , lepas nie pakai baju AAAyam pula , yea

Nak cakap gila ? x jugak . Eh , xsalah nak cakap die gila , tapi bila teringatkan fans die yang berjuta tu takut eden , eh berbilion kot ? sape tau ? kat facebook pon daa bape puluh juta ? tu xcampur ngan yang tak ada facebook lagi kan ? mak cik mak cik kat umah uhh , ko bukan tau tiap tiap hari  just dance jer . Betol tak mak cik ? 

Kat Twitter pon , dia daa diiktiraf sebagai QUEENNNNNNNN OF TWITTER , best woo . Kesian Britney Spears dulu dia laa diva kat Twitter kan kan ? Seekarang , tidak lagi , hehehh  . .

                     “ Hye , I’m Lady Gaga .. I’m a Quenn Of  Twitter”  sila jeles , ehh ehh  ade ker ? Zzzzz ..

Korang , korang tengok x MTV awards ? Tak pon bace x paper ? Korang nampak x sape tu , orang ke ? Lembu ke , tak pon kambing gurun ? Tapi , dia pakai lipstick laa , dapat 6 awards lagi , best laa sie kan ? (: Hey , GAGA lepas ni pakai baju ayam yer biar berbulu satu badan u , HEHE ! jangan marah fans , KIDDING ! 


 Wasiat anak dara ; i hate love gaga damn much , korang ? HEHEE (:

9 comments:

Zairie Husin said...

sekali tengok geli pun ada gak.. hehe


zairie recently posted:
al-fatihah buat m.rajoli

eka said...

haha , xcukup duit kot dirembatnye lembu jiran sebelah untuk pakai g amik awards . hehee

wannurfazrini said...

lepas ni baju babi lak. br rare . hahahaha

eka said...

betoi , betoi , betoi .
hahaa (:

tqa.awesome said...

erk ape ke pelik sgt la si gaga ni.

eka said...

nak tarik perhatian laa uhh , kan kan ?

ken said...

dia berani =)

eka said...

ye kott (:

Taufiq Tiramisu said...

menatang lady gaga ni memang pelik...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...