how to gain traffic from NUFFNANG (:

1) Submit blog post to INNIT .

2) get NANGs for your submitted blog post .
    banyak laa cara to get NANGs . Nanti aku buat post lain untuk 15 ways to get NANGs in INNIT . makin banyak korang dapat NANGs , makin cerah laa peluang untuk post korang dapat masuk TOP10 . aku rase laa , hehee (:

3) Include Nuffnang XChange widget
4) Chat on Nuffnang ChatBox
 makin banyak korang socialize with other bloggers kat INNIT , the higher the chances of them visiting your blog to check it out .


5) Know other Nuffnang bloggers

6) Blog about other Nuffnang bloggers
   especially famous ones , kat blog korang yang cun melecun tu hah . hehee (:

7) Participate in Nuffnang events, blog it and submit to INNIT
Chances of gaining traffic by writing a Nuffnang event is very high. Other Nuffnang users who don't get to attend the events will be curious and interested to know how did the event go.

8) Comment on Nuffnang blog
 xyah nak terangkan pon xpe kan kan ? xkan laa xpaham kot , bahaye tuu , hehee (:

9) Be the bad guy
   haha , nie aku rase unn teruk sikit ar coz mane ade orang nak buat macam ni unn ? tapi ni laa masenyer , korang make nasty comments and kritik other NUFF bloggers , hahaa . then , diaorang akan pergi ke blog korang to hit back on you . There u go , more TRAFFIC .

Wasiat anak dara ; banyak ape yang aku tulis ni aku xbuat pon kan kan ? sengal ? suke ati ar  , lalalaa (:

8 comments:

sabree hussin said...

i want to add up something..

To gain traffic, don't forget the basic of blogging itself.

it is to write the blog post.

dont forget to write regularly

eka said...

yup , exactly .

RuSh D said...

thanx 4 ur information

eka said...

ukeyh (:

jalanjatuh said...

yg no9..
kalu wat post2 yg kontroversi.. musti up le traffic lepas tuh,, xkire le kene kutuk ke hape.. hehehe

eka said...

hahaa , biar dikutuk , asal traffic naik kan kan ? HAHA !

nas said...

thx 4 info...
aku nie xpaham la napela nuff xmao kuar2 kat blog aku sejak 4-5 hari nie..
tensen gilerrrr

eka said...

jangan tensentensen laa ,
nuff majuk uhh koe xbg die chokochoki , (:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...