wit wiet , Pierre Andre kirim salam kat korang , yup ?

Semalam paling xbest dalam sejarah hidup aku coz kene kuar rumah . Seriously , memang daa lame gila gila laa xkuar rumah sampai klinik yang ade kat depan sktl ( skola rendah ) tu pon aku xtau bila mase diaorang buat . Dah siap pon sekarang . Nak tak nak aku kena pergi gak coz nak beli baju  , jeans coz hari raya 5 hari lagi . Kalau ikutkan malas aku keluar . Buat ape ? Tengok manusia manusia yang buat dosa kat luar tu .

Lagi satu sebab aku xnak kuar ialah aku akan kutuk mana mana laa orang yang aku jumpe . Eh jap jap , aku ngan adik aku erx ? Lau ade orang gemuk mulalahh :

"Weyh , nampak minah gemuk pakai baju itam uhh ? "
"Nampak jer , xkanlah gemuk cam uhh xnampak , HAHA !"
" Koe tau x ? Tadi die gelak kan ?
"Betoi , betoi "
" Mase dye nak gelak terpaksa die gelak selo selo jer , macam orang gemuk selalu gelak uhh ( x leyh nak uat demo , sorry sorry )"
" Dah tu ? Ape ke pelik nye ?"
" Ko paham paham jer laa kalau dye gelak kuat kuat nanti bergegar laa pulak kan ?" HAHA !
" HAHA ! ko memang sengal "
" Dah laa weyh , batal puase aku "
" Engko yang mulakan dulu "
Then , kitaorang pon terus kan laa cuci mata tengok gelagat manusia manusia yang ade kat situ .

"Eh eh , tu bukan Pierre Andre ker , huh ?"
" Tu ar aku pon rase macam tu "
" Asal larx ? Ko xrase dye gemok ker ?"
" Dye pakai jaket laa "
" Ouh , betoi betoi "
" Ko tengok , semua orang pandang dye . Dia ingat budak budak ni tak kenal Pierre Andre ke huh ?"
" YUp , sengal sengal "
Pas tu aku turun coz aku daa malas nak tambah dosa mengkutuk (:
Kat bawah tu , Pierre Andre panggil aku . Panggil weyh , bukan aku panggil dye (:
" Adik , adik ni comel laa , kim salam kat member member erx ? bye (:
" Ouh , bye . HEEE ..
Wasiat anak dara : Eh , korang korang aku x tipu tau ? -_____-

3 comments:

hudhud said...

ye ye je pierre andre tu haha :P

eka said...

hahaa , yer laa .
bulan pose mne bek tipu (: thee . thee ..

SAZZY said...

penipu , penipu , ngahahahaa

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...