gay ? geliLAA , tau ?

hello , gay ?
are u there ? . chehh , pless laa ayat macam tu .
aku ingat semua makhluk kat Malaysia ni anti gay-less ( otak dak darjah satu ) . Sebab aku pon anti diaorang giler giler taik kucing laa .
Tapi , rupa-rupanya sekarang ni diaorang daa mula daa buat gereja Gay kat keyELL , err .
korang x rasa cam sengal ker , hah ?


member , kenny cakap yang member dye ( gay ) selalu pergi kat situ . Okey , member dye named Jesszy , aku tak tau cam ne nak eje name dye sebenarnye . jujur ok (: ?

Aku saje saje letak name dye kat sini biar ade perempuan yang terbuka hati untuk menerima dan mengambil dye sebagai teman hidup dan bimbing dye ke jalan benar . FAG laa , haha (: dye budak baik n KRISTIAN , terlupa larx , huhuu . sengal ~ bye , nak makan . means bukak puasa daa . . thee thee thee ~(:

5 comments:

Gen Fujita said...

Tak silap saya aliran Kristian lain yang asal dan dah lama kat Malaysia memang aliran yang mengharamkan homoseks, jadi diorang yang homoseks ni pi buat gereja baru yang ikut aliran yang menghalalkan benda tu.

Fontonk said...

ini memang kotor. kalau dah ideologi ni ajak gay. tak lama lagi, ramai gay yang nak masuk kristian.

eka said...

yup,suke laa gay yg ade kat m'sia ni daa diiktiraf ! HAHA !

suichi said...

belia benci gay~~~ hehehe. kite ade gak wat post pasal ni... datang la tgk ek~~

eka said...

ukeyh , ukeyh (:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...