HOI GEMUK ! KAU TAHU TAK DIA COUPLE DENGAN KAU SEBAB KAU KAYA ?

aku tak boleh betul tengok seorang minah yang agak agak cantik lah telah berjalan dengan seorang budak yang gemuk atau buruk . hamboih buruk , macam kau cantik je kan ? heh . tak , bukan nak cakap aku jeles ke apa sebab tak ada pakwe tapi disebabkan aku dah memang cukup kasih sayang maka sebab itulah aku tak ada pakwe seterusnya berasa sangat kesian dekat budak lelaki gemuk atau buruk tu walaupun dia bukan kawan kau atau adik kau dan tak pernah bercakap walau sepatah pun dengan kau . kau tak perasan ke yang aku telah memuji diri aku sendiri yang menunjukkan aku ni seorang yang amat baik walaupun kepada strangers . ehemm ehemm .

aku berasa kesian atas faktor faktor berikut ;

1) mungkin budak lelaki tu kaya nak mampos dan minah tu nak cilok duit dia je .
takkan nak cakap cinta sejati kot kalau kau jalan dengan pakwe kau pun , kau pandang kiri kanan takut orang nampak . jadi dengan itu aku dengan ini memasukkan kau ke dalam kumpulan ehh kau tak couple dengan dia ke ? dia kaya bodoh . hah , aku masukkan kau dalam kumpulan tu , kau suka takkk ?

2) tetiba pulak aku rasa macam dalam cerita syurga cinta
yang awal ashaari kenakan heliza helmi tu . tapi kat sini aku anggap , minah tu awal ashaari dan lelaki gemuk tu heliza helmi yang mana mungkin minah tu nak kenakan lelaki gemuk dengan berkasih sayang dengan lelaki gemuk tu selama tiga bulan . lepas abis tiga bulan , dia bawak lelaki gemuk tu jumpa member member dia dan  gelakkan lelaki gemuk tu sebab percayakan dia dan cakap " takkanlah aku nak couple dengan budak gemuk macam kau ni . ape kelas ? wakakakkaa " sangat kesian , sobs sobs . pengakuan : aku menangis tengok filem syurga cinta tu . heh

3) dua je sebenarnya faktor faktor kenapa aku kesian kat budak lelaki tu . jadi , abaikan nombor tiga ni . lalala

jadi , couplelah dengan orang yang kau rasa sepadan dengan kau atas sebab taknak bagi aku kesiankan ke apa . atau tak payah ahh couple bagai ni , buat semak je kehulur kehilir bawak awek masing masing kononnya macam kau sorang je ada awek . semak tahu semak ?


wasiat anak dara : aku mengaku kat depan aku ada buku latihan pendidikan islam dan tangan aku sibuk menaip wasiat anak dara dan baru aku perasan dah pukul dua rupanya dan baru aku perasan jugak aku tak mandi lagi . abaikan perkataan perkataan terakhir tu , babai

10 comments:

cikida said...

hahah,,,cian dak ali comel tu kalau pempuan tu betol2 nak mainkan die same dlm cite syurga cinta..haishh..

cik teyn teyn said...

tak baek tau . cinta tak mengenal rupa paras. hehehe ..

EkaBukanMakcikKau said...

@cikida : haha , tu lah pasal . kang tetiba aku pulak yang sedih . sobs sobs .

@cik teyn teyn : hahhaa , lalala

rj Etika said...

hahaha...mungkin budak gemok tu dah tolong selamatkan nyawa dia lantas untuk berbudi, dia kapel dengan budak gemok tu. haaa...sungguh drama bukan. hahahaha~

dya mohamad said...

komen aku tkde kene ngene ngan entri ko.tp an.seyesly aku mmg nak sgt jmpe ko.sbb aku rse ko sgt sempoi!aku ckp bkn membodek ke ape ke tp aku suke org cam ko!and aku suke sume post ko!
ko mst seorang yg best!troskan!aku sokong sume post ko!

xoxo
dyapunyabelog.blogspot.com

EkaBukanMakcikKau said...

@rj : wahhh , boleh buat novel cinta tuh , wakkakakakaka .
@dya : ya ke ni ? Tak bangga pon , rasa terharu lah :') . Xpayah jumpe pon xpe , kat google pon berlmbak muke aku , search je hayley william . Kehkeh

dya mohamad said...

haha.hayley williams mmg pndai cakap melayu.sekolah mana dia?nak gak aku anta adek aku skola sane.dpt kenal ngan artis,hahah

dya mohamad said...

wey jap.first time dowh aku gile2 puji blogger cam ko.sbb tak ramai yg brani nak gunakan bhasa yg ko gune.n ko mmg sempoi!terbaekkkk!asal ko tk masuk dgi awards?

EkaBukanMakcikKau said...

tak nak ahh , buang mase soh org undi pastuh kalau menang tahan gak . baek aku hafal formula math ahh . heheh

aku pon takut takut berani jeh nak gune bhase celaka kat belog ni , wakkaka

Clara said...

kowt2 dia nmpk laki gemuk to hensem... mne taw..

beauty lies on the shoulder of beholder.

btw, slluny yg cntik dpt yg kureng.. yg cerah dpt yg gelap.. Kontra sng cte..

Pemarah dpt penyabar.. apa2 jelah..

Hukum alam. =,=

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...