TIPS UNTUK LELAKI SAHAJA.PULUN BANG PULUNNNNN !

kau dah jumpa awek , perempuan , janda bagai ? tapi disebabkan kau jenis yang agak lombap lah dalam tackle awek , perempuan dan janda bagai ni . aku dengan baik hati ingin memberi , melempar serta mencampakkan kepada kau tips tips terbaik untuk tackle awek , perempuan dan janda bagai . kalau kau tak dapat jugak tackle , alamatnya mak bapak sumpah ahh tu . heh , tak tak aku borok je . kau ni ,tu pon nak nangis . 

1) mula mula semakkan kepala kau dengan latar belakang dia . ya , latar belakang takde kena mengena dengan belakang rumah . memang tak ada kena mengena ponn .




2) lepas tu buat ahh member dia macam member kau pulakkk . buat je lahh . malu pulak , sepak kanggg



3) pastu member ahh dengan jiran sebelah umah dia , member je lahhh . bukan aku suruh kutip duit zakat ponn . kusut ngatt .



4) last sekali , last sekali tu maknanya lepas ni tak ada ahh wehh .ngertiiiiiiiiiiiiii ? last sekali , kau member ahh ngan mak bapak dia pulakk . gerenti dapat punya ahh , cer ahhh .





wasiat anak dara : best arkkkk tips aku bagi . woi , kau patut berterima kasih ahh kat aku , mana kau nak jumpa perempuan yang nak bagi tips kat lelaki ? ade ade ade ? tak hadooooo . babai .

8 comments:

Cik Aish said...

haha..ok kalau aish try tips ni klu jadi aish gtau ea..haha


Jom baca: Jom Join Bloglist BFF Cik Aish!

EkaBukanMakcikKau said...

bagussssssss

muhammad adam said...

Aku cube dah tip bangang ko ni

muhammad adam said...

Tapi yg sngkut pondan,cilakak.
Haha

saljihitam said...

aok, iteww malu lah nak cubee. ittew cube kat aok lah. boleh tak ?

HAHA

saljihitam said...

oh ya. hidup paramore ! yeahhh~~~

EkaBukanMakcikKau said...

@adam : muahahhahaha, padan muke . kau kan gay . sesuai ahh tu . wakakkakaka , peace :D

@salji hitam : boleh jeaaaaaa , bolehhhh blahhhhhhhhhhh . wakakakkakaka , hidup paramore , hidup paramore.

lynda said...

hahhaha..mak mertua segak sgt aihh..:P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...