TAKKAN DUA ORANG JE PAKAI SPENDER ?

seorang minah bernama minah yang sememangnya comel merajinkan dirinya sendiri pergi ke dapur . bukan untuk makan juga bukan untuk pergi berak di daam tandas yang located at her dapur . tetapi untuk pergi ke machine washing bak kata orang kampung sanggang atau dalam bahasa inggerisnya washing machine . tujuan minah adalah untuk mengambil membawa serta menyidai baju yang terdapat didalam wasing machine tersebut .

selepas beliau tengok tiada lagi baju yang perlu diambil oleh beliau untuk beliau sidai . beliau pun berambus . ye lah  , takkan nak sidai baju didalam rumah mestilah di luar rumah . penyidai baju dah beli mahal mahal , tak guna apa barang bang ? tu jelah modal nak memarketkan diri kan . bila sudah selesai menyidai baju yang adalah dalam lapan ratus helai , minah pun memasuki balik rumahnya untuk menyidai spender pulak .

mak minah suruh sidai spender dalam rumah sebab nanti orang nampak kekuningan bagai dekat spender tu . lagipun spender mak minah tu banyak dah koyak rabak . tak tahulah pulak kenapa boleh jadi macam tu , ganasnya mak minah .

tapi bila minah nak sidai spender , minah terkejut beruk . sebab dalam washing machine tu ada dua spender saja . maksud minah , takkan abang dengan abah minah tak pakai spender  ? minah jadi panik , lalu minah tanya abangnya " weh abang , kau tak pakai spender ke spender kau takde pun aku nak sidai ni sakai ? "  . " kawan aku pinjam " "ohhh , jadi kau tak pakai spender ke sekarang ? " senyapp . abang minah buat nyanyi lagu poker face sambil menuju ke ruang tamu dengan bontot yang kelihatan tiada kesan kesan dia pakai spender .



wasiat anak dara : tak lucah jugak entri ni , aku nak study chemistry. babai sayang esok saya ngorat awak okehhhh ?

10 comments:

alif haris said...

haha spender pon kasi pnjam kwn kew .. eish .. shit :p haha

EkaBukanMakcikKau said...

Biar lah dia , asalkan dia bahagia . Heheh

muhammad adam said...

Dah lame gua tngu entry ni dri lu , entry agak lucah

muhammad adam said...

Time kasih lah sbb bagi gua bce entry lucah lu,kekekkeke

EkaBukanMakcikKau said...

Cakap macam gampang ahh kau ni ,wakakaka

mad khaz said...

hahaha,ntah pape jek.

EkaBukanMakcikKau said...

biasalah ni kan love setori . kehkeh

Mohd Nor Quiyyum said...

ape bende cte ni?

EkaBukanMakcikKau said...

love setori , kehkeh

rj Etika said...

hahahahahaha....macam bongok!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...