PERKARA YANG AKU TAKKAN PERNAH BUAT ADALAH SHOW OFF AKU PUNYA CEK NUFFNANG

katakan tidak kepada show off . heh , macam persatuan baju baju merah sedunia buat mogok baling taik depan kedutaan malaysia di indonesia pon ada .

tak , bukan nak cakap show off kau punya cek nuffnang kat orang perkara yang sangat sangat tidak perlu kau buat masa blogging ke apa . tapi , aku memang tak nak kann nak buat macam mana . takkan kau nak bakar rumah aku kot . ada yang kena sepak lapan belas kali tanpa henti kangg . heh sekali lagi . 

bukan apa , tapi kalau show off kau punya cek nuff lepas tu buat blur dekat total amount tu baik tak payah wehh . semua orang tahu ot , kalau pertama kali kau cash out duit kau mesti dapat rm 50 punya tolak seringgit tinggal rm49 . semua orang tahu ahh . 

tapi , best jugak kalau show off kau punya cek nuffnang ni sebab nanti ramai tetiba datang blog kau sebab nak tengok kau punya cek yang dah blur semacam tu . termasuk aku , heh . 


aku nak berhenti menulis ni dan nak tunggu mana mana pihak pembangkang maki aku kat comment box atau memekak dekat shoutbox tanpa url blog . ishish , kenapa tak tinggalkan kau punya url blog dik nun . macam mana  aku nak maki kau balik . wakakakaaka , aku tak cakap kelakar pon .



wasiat anak dara : perut aku bergendangan , tak tahu kenapa .

9 comments:

Cik Aish said...

hehe...aish penah gak show off nuff dulu..tp tak la blurkan amount..belasah je.hahaha..walaupun seciput. kui2

Anonymous said...

guwa tak perlu kn nuff sbb harta bapak guwa da byk...keh3..iklan kt blog guwa pn skadar hiasan je..cukup sjuta guwa nk sedekah kt rmh ank yatim..baek x guwa?

EkaBukanMakcikKau said...

@cik aish xpe xpe . nape aku sakit perut skunk ni ? kenape wehhhh

EkaBukanMakcikKau said...

@virusz bagai baek gilooo , cam nak buat suami yg kelapan bolas . guwa cakap betul niiiii

Nurfazilah Cipa said...

xpnh show off cek tp BE..sme x??heheh~

suha said...

setuju!!!hehe takleh nak berlagak ngan rezeki Allah ni =)

EkaBukanMakcikKau said...

Lain tuh , hahahha

Mohd Nor Quiyyum said...

nuff tu ape? :P

MissSyarniFarida said...

memang nak kena pelempang laju laju ahh yg show off BE nuff

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...