CARA TAK NAK BAGI ANONYMOUS BUAT KIMAK KAT BLOG KAU

kalau kau rasa blog kau dah cukup bagus dengan widget 80 kg kau salah . kalau kau rasa blog kau dah bagus dengan entri entri sakai kau . kau mungkin betul . tapi bila anonymous menyemak dekat blog kau dengan kata kata penuh dusta dan kepala otak kau terasa amat serabut , sini aku bagitahu macam mana nak kurangkan keserabutan otak kau dengan menghapuskan anonymous yang sakai . 

1) blog kau biar buruk
ni cara yang paling terbaik ahh aku cakap , blog kau mestilah buruk dan busuk . sebab seseorang yang sakai , aku tengah cakap pasal cik anon ni . dia akan memaki blog yang cantik menawan dan penuh dengan sifat kewanitaan kebetinaan dan peperawanan sahaja . ahh bangang .

2) kau jangan kutuk orang ke apa
kau buat macam bodoh je , kau tahu bodoh tu apa ? bodoh tu maknanya bangang , buat macam bodoh tu maknanya kau buat macam bangang . erk , bukan sama je ke . kiranya , kalau orang dok kutuk blog kau , kau buat bodoh , kau tak payah ahh beriya buat entri pasal " bodoh punya minah macam bangang sangat buang taik kat blog aku asal ? " tak payahhhhhh . sekali lagi kau buat bodoh sahaja . heh

3) kau jangan ada pakwe yang hensem dan kau tepek gambar dia merata rata kat blog kau 
hamboihhhhhh , mentang mentang ahh pakwe kau hensem nak mampos lepas tu kau punya ahh berpeluh tepek gambar pakwe kau kat sidebar . tak cukup lagi , dekat setiap entri kau . tu yang ada anon tu , biasa lah , cik anon ni kan pakwe dia jaafar onn , tu yang dia jeles bagai . sakai sangat

4) dress up kau biar selekeh
amalkan motto hidup " im dowdy " dalam hidup kau . sebab dress up kau yang agak kemas akan menyebabkan seseorang tu merasa sakit hati , lagi lagi kalau seseorang itu budak kampung sebab dia sangatlah kekurangan baju baju yang cantik dan dia akan mengutuk blog kau sebab itu . kau faham tak aku cakap niiiiiiii ?



dah ahh aku malas ahh tulis , aku nak main twitter . aku jumpa benda alah ni kat twitter . macam bodoh . wakakakaa


william pakai baju kannn ? asal twitterers gelak ? bodoh diaorang ni . budak perempuan
tu lagi ahh sakai gaya , ya ya je . kehkeh


wasiat anak dara : babai sayang . ahh bangang

7 comments:

MR. MIND said...

ni mengundang kutukan dan kritikkan plak, hehehe

EkaBukanMakcikKau said...

ahh biarkan saja . heheh

little cart00n said...

jngan cari pasal ngn org kat blog udah la..heee

EkaBukanMakcikKau said...

xde point dahh , muahaha

muhammad adam said...

Gua suke lu citer sal gambar tuhsial

muhammad adam said...

Hahhahahahahahahahahahahahahaha

Anonymous said...

daring nya makcik ni

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...