JENIS JENIS LELAKI DI DUNIA YANG PEREMPUAN GATAL NAK KAHWIN PERLU TAHU

lelaki yang berambut kerinting dan bermuka poyo
lah ingatkan nak ambik gambar nick yang paling buruk
tapi bila google , jumpa gambar yang comel pulak . 
comel dok ? 
alah , comel lah sikit dari kambing rumah kau kan

lelaki yang tough tapi macam lembik . kau ada ?

sila mengaku antara mamat atas ni dengan taylor lautner
mana lagi hot ? kalau kau cakap mamat atas ni 
memang sah kau kekurangan hormon .

lelaki yang dulu hensem tapi sumpah sekarang serabut

cairkan hati kau sekarang .

macam yakuza pon ada tapi aku rasa lebih kepada
seorang tabib cina tua yang tak mandi sebulan . kehkeh

lelaki yang entah perlu ke tak jatuh cinta

perlu ke nak jatuh cinta . dengan ada anak luar nikah nye.
kau nak ? 

lelaki yang sememangnya kau tak perlu jatuh cinta

kenapa tak perlu walaupun muka diaorang memang dah market ?
sebab aku nak semua dengan itu kau dilarang
sama sekali untuk merenung , mengambil atau berniat nak 
ambik autograf diaorang pon . kuehkuehkueh
macam kejam tapi nak berhati-hati lah katakan . heh


wasiat anak dara : aku puasa hari ni  , tapi aku rasa macam puasa aku dah batal dengan aku mencarut lapan belas juta kali hari ni . 

13 comments:

myra rara said...

korea tadak ?

[sutera kasih] said...

hehe..nice..
selamat berbuka puasa nnti :)

MIDA MIDOT said...

tak sunat tak boleh kahwin .hahahah

EkaBukanMakcikKau said...

@myra : nak wat ape tok korea ? lelaki paling bajet hensem padahal suara sumpah tak best ? hahaha

@suterakasih : heheheheheh , time kacih . * gediknye

@mida midot : mane tau die x sunat ? hah , kantoiiiiii

GeeHah said...

wey cekadak ko la komen aok tu,
robert pattinson vs taylor lautner?
if pilih rp kekurangan hormon?
blahh r ko,
wey kalo sam tsui camne lak??
ingat SAM TSUI,SAM TSUI,SAM TSUI!!

Jaune said...

hoi MCR tu aku punya tu! kau blahhhhh

alif haris said...

hahahaha .. ade2 jew :D

EkaBukanMakcikKau said...

@geehah : watuver watuver , dah ahh nangis kat skolah td . wakkakakkakaka

@jaune sayang : kau amek je lah samuel eto . bluekkkkkkkk

@aliff : =..= heheh

muhammad adam said...

eleh MCR pon nak gadoh ni jejaka idaman malaya nk cmpak mane?? ekeke

muhammad adam said...

eka bile kite nak date ni? kat tunas manja aku tngu kau eh?hahahhahaa

EkaBukanMakcikKau said...

sape jejaka sape malaya ? belahhhhlahluuuu. baek aku date ngan bruno mars dpd ngan kau . bluekkkkkk

Key Yun said...

wow tak sangke minat kite same. mcr and paramore :p

EkaBukanMakcikKau said...

YAHOO YAHOOO

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...