MAKSUD PROFILE PICTURE KAT FESBUK KAU

P = perempuan , betina jantan atau lelaki dan gay jugak boleh letak gambar mereka yang kemas sangat tu kat profile mereka sendiri .
R = robert pattinson tak pernah kisah kalau kau ambik gambar dia yang hensem tu sebagai DP kau . alamak terpuji robert pattinson lah pulak , maaf pattinson busuk . heheh
O = olalallalalala , tak ada maksud yang tersirat .
F = fake . kau dibenarkan fake sesiapa termasuk pokok rambutan dan selipar kau sendiri sebagai kau di fesbuk . cubalah kawan kawan , mesti ramai gila babi orang add kau .
I = inilah barisan kita yang ikhlas didunia siap berambus sekarang untuk ibu pertiwi dengdengdeng
L = lelaki hensem dibenarkan letak muka bajet mereka dengan syarat mesti memakai seluar panjang bersaiz 36-23-108 . tu saiz seluar panjang kann ?
E = entah entah mak saya  tengok cerita kartun , alah mak saya ni malas kawannnnn

P = pisang berbuah dua kali . peribahasa melayu lah katakan kan ? sayakan jenis budak baik yang dapat B+ dalam bahasa melayu dan semestinya masa bahagian peribahasa , budak yang pandai ni dapat 0/8 markah . pandai gila tak gua ? 
I = izuan karim bukan pakwe aku . jangan tanyalah siapa izuan karim sebab sumpah aku tak tahu . aku baru cipta namadua saat yang lalu semata-mata nak samakan dengan huruf I . heh sumpah sengal 
C = cipan nenek aku pon ada facebook siap ada fans page yang lapan ribu enam ratus orang like add lah @cipannenekekabukanmakcikkau ehh tu bukan tuwiter ke ?
T = tarapappapapapaa , teka lagu iklan apa ?
U = untuk gadis gadis dan jantan jantan yang terdesak mahukan kasih sayang . macam cakap pasal diri sendiri kan.
R = roti gardenia , sungguh enak dimakan begitu sajjaaaaaa . ohhh GARDENIAAAAAAAAAAA . 
E = ekelehhhh  babai darling nak out sebab rasa bodoh habiskan duit berjuta juta di CC yang lembap .



wasiat anak dara : jangan tanya lah kenapa aku fake hayley sebab memang aku hayley . kenapa lah kau semua ni tak percaya . bangga ahh hayley blogging guna bahasa melayu . heh

5 comments:

Mish Apple said...

lame tol tak bace entri .

A retarded kitty said...

hahaha. mu memang superb ah

EkaBukanMakcikKau said...

@mish apple : kuehkuehkueh , xyah bace pon xpe aku dah berzaman x tulis . nak taip pon pakai gear dua je .

@retarded : alolololoololo , lah nape gua macam sakai jeh

muhammad adam said...

ah ghasak lah ko

EkaBukanMakcikKau said...

suke ati ahhh khusught ngettttt lol

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...