BILA PONDAN BERBULU LEBAT BERAK DI BLOG AKU

wakakakakaa , kau nampak tak nampak je lah kan betapa bapoknya budak kat atas . aku agak ni pondan yang terhegeh hegeh nak jadi pompuan ni dah siap tukar jantina , dah siap buat kopek lagi . bhahaha . tapi kau perasan tak yang dia xXlesboXx ? maknanye lepas dia dah tukar jantina tu baru dia perasan yang dia suka pompuan . tapi dia kan bapok sekarang ni , jadi dia rela jadi lesbian . jangan main main weh , lesbian kelas A ni , kau boleh jumpa dekat belakang maybank je . kat secret recipe jangan berangan nak jumpa dengan lesbian kelas A macam ni .

tapi kesian lah plak untuk kau yang nak langgan dia , dia tak tinggalkan url blog dia lah plak . mungkin , hari ni dah penuh kot . esok lah esok okay , mana tahu kau dapat diskaun 10% ke kannnn ?




NOTIS : KEPADA MANA MANA BAPOK YANG INGIN
DILANGGAN SILA TINGGALKAN URL BLOG ANDA DI SHOUTBOX SAYA 
BESERTA PESANAN " LANGGANLAH SAYA AWW " 






wasiat anak dara : homework di depan , spongebob squarepant di sebelah kiri , orang main buaian karat di sebelah kanan ,  mak di belakang . 

51 comments:

Aisyah Aina said...

aku taknak komen apa2..nanti dia pergi kat blog aku pulak....hahaha

amir aizat said...

admirer lattew,haha

EkaBukanMakcikKau said...

@aisyah : wakakaaka . elehh , bajet dia berani kann pondannnn . haha

@amir : pak yu . bahahhaaa

Red said...

aku kat atas =.="

Pesanan Typical Dari Ibu Ayah Untuk Anak Anak.[Joined]
(Baca kalau korang ambil kisah)

adik zac efron said...

tgk tak jimmy neutron adventure tadi?haha

adik zac efron said...
This comment has been removed by the author.
myra rara said...

Hahaha blkg maybank tu cam ko penah story je haha

myra rara said...

Ridhuan ? Haha

Ahmad Fakri said...

Nak kontek camne ?

adik zac efron said...

hekhekhek kalau gua komen je lu dorang ni mesti nak gak stalk kke ape?haha

Shawn Razaleigh said...

langganlah saya.. awwwwww







miahahahha

EkaBukanMakcikKau said...

@myra : haha shhhhhh .

@fakri : awwsayabapok@gmail.com . kau tgk dia pkai gmail . kelas A lah katekann ahhaha

@adam : bajet ahh kau ni bajet ed westwick ahh

EkaBukanMakcikKau said...

@shawn : semalam bape ? bahhahaha

Ahmad Fakri said...

Sent !

SAZZY said...

ngaku lesbo?haha

Himmymaru said...

hahahha...
biasalah haters ada kat mana2 je.
da boring da kena kat blog tuh... :P

k e y r i said...

relax. he's a coward

Saya said...

wow ada gado2 ke haha

tieykah said...

hahaha.sape tu weh?aku rasa nak berkenalan

Cik Ca'ah said...

kahkahkah. retissss kau tipah ada bapok singgah kat sini. hahaha

ILA HonEyBuNNy said...

adoiiii la..

macam2 la...saboor ja la..hehehhe

Far8 budak baik said...

hahahahahaha
ade ke bapok
nak langgan kau..
agagagagaga..
aku tak nk tulis lahh
kat shoutbox kau lagiii..
hihihihi

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

adoyai .

cm nie pom ade ye .

:)

dya mohamad said...

bapok ni jeles kat kau la wey.dia takde pe ko ade.jeles lettewww.pengecut!

saljihitam said...

hah ! setepekkk. wakakaka

gamep01nt said...

hahaha. biar la die. wat dunno suda. kau buat entry nnt lg dia menaik

ekmal said...

wadafak, bapok lesbian?haha

Aku Afzal said...

adoi sadis tol.apsal tu?meroyan ke hape?

Rain said...

dia baru pandai menaip.. abai je..

EkaBukanMakcikKau said...

@sazzy : haha tulah sakai .

@hammymaru : tu ahh pasal mereka kan sakai

EkaBukanMakcikKau said...

@keyri : yesss tepat sekali anda ini . bhahahaa

@saya : tak ahh perang dunia kedua dah lepas tunggu mid year exam nape ? haha

EkaBukanMakcikKau said...

@tieykah : email die di awwsayabapok@gmail.com perghh gmail dohh bhhahaha

@ca'ahh : bhahaha aku kena samak dulu bagai bagai #euwwwwww

@ila : aku gelak je baca menatang ni wehhh haha

EkaBukanMakcikKau said...

@far8 : tulis ahh hahahahaha

@ini belog saya : biasa ahh bapok kann hahah

@dya : dia bagus lah tu sebab tu dia ckp cam tu weh haha

@salji : hahaha kau hidop lagi ?

@gamepoint : lahh aku nak tolong dia langgan diri jeeeeeee #merajukkk

@ekmal : yes ! babian bhahahhaha

@afzal : tu ahh beriya nak kena langgan hahahaa

@rain : ohh mesti mereka kan kurengg . siuman . bahhahaa

Miss Volvo said...

oi ko xpayah la layan org mcm tu! baik ko layan aku je haha!

A retarded kitty said...

aku rasa dia nak masuk website bapuk sedunia tapi tersesat kat blog kau

KimiCnoL said...

nak link please..nak langgan malam nie..agagagaga xD
speeding laju`laju boleh kenyang ke??

syafiqakarim said...

kau fak je la dia.
dia nak barang kau tu.hahaha

ieqa said...

wahh . giler seyhh ad lesbo nk kat kau . pemes seyhh . haha

gamep01nt said...

bapok ke lebo ni? haha

My Recent Post Anonymous Nak Hack Facebook?

Elie Lily said...

tak penat ke jari dia menaip fak-fak-fak tu eh?

tiefazatie said...

isk..apaka??

EkaBukanMakcikKau said...

@missvolvo : aku tak layan ponggg aku promote dia je wehhhhhhhh

@retarded : atau dia hengat aku ni hayley william bhahahhaha

@kimiNcool : hahhh bapukkk ! dia nak langgan kau tuhhhhhhhhh hahha

@syafiqa : alohhhhhhh aku dah tendang dia kat mak mak ayam . bhahaha

@ieqa : dia tu bod aku dah cakap aku gay aku layan laki sejati taf taf okay tak layan ahh bapuk bhahahaa

@gamepo1nt ; 2 in 1 . macam nescafe ahh senang citer wehh hhaaha

@elie : aku syak dia kopy and paste jeh . haaha

@tiefazatie : entohhhhhh hhhaaha

adik zac efron said...

lah gua zaid efron . lu ape ? helyahwilliam? puihh

pandangkedepan said...

makne nye dia pondan yang perasan pengkid tapi lesbo sbb x nak jadi gay lah ni???...ahhahaha

Amirul Amin said...

eeiiii...pondan..maen jauh2..hehe

Rohaizam Rosli said...

hahaha bengong la dia...

ieqa said...

haha . dia da berkenan sgt laa tu dgn kau .

EkaBukanMakcikKau said...

@adam : a'ag gua hayley wiliam cehh zaid ? haktuihhhh

@pandangkedepan : ye tepat sekali . nah sploh engget .

@amirul : hahaha

@rohaizam : memang bengong ponn pfft

@ieqa : tak nokk aku . bhahahaa

Himmymaru said...

bukan sakai je.
tp pengecut, pastu xde keje lain then nak menambah dosa je agaknya.
tak paham owh =,="

Azham Vosovic said...

kau patot berbangga sbb ada stalker...

Anonymous said...

Terima kasih atas informasi menarik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...