MALASNYA NAK BALIK KAMPUNG MALASNYAAAA . AKU SEDANG MENYANYI NI WOI

lepas ni boleh lah nak ambik borang untuk jadi suami kepada isteri yang tak bukak belog hapraknya semata mata untuk exam yang kau pasti kau takkan cemerlang gemilang terbilang . tak , aku memang bermaksud nak nyanyi lagu yang merdeka tu pun . lagi satu , pastikan kau ada duit paling bongap lapan bolas ratus sebagai duit hantaran . eh tak nak ah tak nak . aku nak 301019.95 ahh . nampak macam tarikh lahir kan ? memang saja nak bagitahu kau tarikh lahir aku nanti senang kan kau nak wish bagi bagi hadiah semua . wakakakaka

arghhh malasnya balik kampung raya nanti kena pergi raya rumah makcik makcik sebelah rumah opah lepas tu mereka akan " wuihh besornye anok mu aniiii , tak lama lagi dapat menantu ahh ni " waklu makcik wakluuuuu . dah ahh bagi duit raya lima poseng pastu mulut potpet potpet tak boleh blah betul . kalau tak pon , mesti akan " ni anok aok darjah bape ni anok aok ni ? " molek ahh makcik kau cakap aku darjah bape lepastu aku cakap 16 kau cakap . ohh anak makcik 16 gakk . pastu tunjuk anak dia pastu bising anak dia dapat 8A pmr . kusut ngat gaya . 





wasiat anak dara  : ohya ada orang cacat mana ntah post resepi kat komen box aku . jangan kawan dengan dia . 

27 comments:

Anies Anessa said...

untung la ada kampung

Aisyah Aina said...

haha...aku benci makcik2 yang bangga2 kan anak dia --'

kau kahwin la cepat2 sikit...hahahaha...

Cik Ca'ah said...

ahhh,kau tu lebih dari layak nak kawin. muahahaha

EkaBukanMakcikKau said...

@anies : hehe peace yawww

@aisyah : aku ponggg moh geng . okay okay nanti aku jemput kau hehh hikhikhik ahh gampang

@ca'ah : kau ahh kan kau tua . hahahahha

Fara E's said...

btol ! jumpa jep anak yg besar , sibuk tnye pasal kawen , dem2 !
haha

adik zac efron said...

Alamak gua terada lapan juta pulok gone ni ?Alamak gua terada lapan juta pulok gone ni ?

adik zac efron said...

Esok gua datang rumah lu mak lu kasik kawen dengan mamat sehensem gua weh?hahaEsok gua datang rumah lu mak lu kasik kawen dengan mamat sehensem gua weh?haha

myra rara said...

Haha takde nye dapat hadiah hahaHaha takde nye dapat hadiah haha

EkaBukanMakcikKau said...

@fara : tu ahh kusut kannn ?

@budakbajet : hahaha boleh je saya terima lamaran awak awwww oihh mak gua sporting salleh yaakob pon dia nak gone kan pulokk .

@myra : asal dua kali macam spongebob . heheh

cik ery said...

sengal la macikk.kampung kau kt mne eh?ak nk terjah.hahaha.



n aku tak ingat pon bday tu,so tak yah wish la ehh.hek

gamep01nt said...

untung la dia macam budak2 lg org pgll darjah berapa

Fee Hafeezah ketuk keyboard said...

balik kg lah best..raye..raye..raye..

salam lebaran :D

Heidi Shafiq said...

takyah balik kampung.. senang citer..

yusuf mujahidin ™ said...

dam..dam..dum..
bunyi mercun

Umie Artoqiemie said...

amikau makcik sebelah rumah.. tak pasai2 masuk blog..

iMBobo said...

tula die nasib anak dara kan.. balik kampung mesti kena tye mcm2 hehe

Red said...

ok fine. AKU ISI BORANG LAJU LAJU XD

Sarah Mohd Saleh said...

petande tuhkau bakaldptjdbniorg.wakakak.xsabaplak nktgk kau jdmak.hauhahu

YOUsoF said...

Itu lah istimewanya hidup berjiran.. Boleh bergosip tak kira masa dan ketika.... ;D


Dah kawin nanti jangan tinggalkan blog orang melayu ni okeh! heheh

Saya said...

tak yah la ikut keh4

EkaBukanMakcikKau said...

@cikery : haha bongek mu . kampung aku dekat jengka 1 kau tahu ? hakhak

@gp : tu ahh aku mmg nak bg jeleskan kau ponggggg .

@fee : bhahhahaa ye ahh kau kampungster kau best . aku dok lalu . wakakkakaka

@heidi : mak aku okay je . ayah aku mesti paksa gak aku balik . kang anak dara die hilang gone pulakk . hakhak

@yusuf : bah gitu sekali ishish

EkaBukanMakcikKau said...

@umie : buuuu makcikkk buu maki eh makcikkk

@imBobo :haha tau xpe . baik aku kawenggg jekkk . ahhhah #gatai .

@red : kau tahu ke borang aku sorok kat mane ? hah hah

@sarah : perghh ayat kau sangat lah keling . mekasihh awak aww

@yousuf : wokeyyyyyyyy demi kau aku tak tinggal punye wakkakka

@saya : mana bulehhh nanti mak aku marah ahh . ceh ceh hhaha

YOUsoF said...

Itu adalah perlian sopan untuk semua.. ;D

Naz ( ナズ ) said...

mengalami nasib yang sama. cuma sedikit berbeza dari segi menantu tu.

cik bulan said...

haha..same r..dulu2 aku dapat det aye 50sen gak..bahahaha

**nk ngarut xleh dah..nk raye...hahaha

meaw said...

orang tua tau suruh kawen je kan,depa tak cek lagi poket duk tebai tahap mana kan,huhu........ len kali pakai rupa makcik-makcik macam aku je, yang dah kawen pon still cium tangan aku,kahkahkah

hanna.dotter said...

kuat blebe mokcik!haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...