SEBAB SEBAB KENAPA ADA MANUSIA TAK SUKA K-POP

1) sebab diaorang rasa kalau kau suka k-pop ni kau dengan automatiknya dilabel suka justin bibir , lelaki jambu dan warna pink . 
hetek mu , aku bapak ah benci warna pink justin bibir dan lelaki jambu yang muka putih sumpah bajet hensem walaupun dia tak bajet mana tapi aku tetap rasa dia bajet sebab dia putih . heh nampak sangat aku tak berapa nak putih . ehem ehem , megan fox pon gelap okeh .

2) tak kool ahh suka k-pop ni dah ah jambu , yang jantan pon pakai baju pink seluar pink rambut serong pastuh main cium cium atas stage . wakluuu
lepas tu konon konon nak bajet kool cakap " saya suka oliver sykes saya sayang christofer drew ingle " . alah yang tatu berlambak tindik merata rata tu . jangan jambu asalkan buruk . dah tu , cun ke macam ni weh ?

hai saya dinding . 


3) aku lelaki sejati ah , tak main ah k-pop haram jadah ni . nanti awek aku tahu dia ingat aku gay bilik aku sah sah warna pink selimut pun warna pink gambar lee min ho . memang tak ah . 
wajiblah untuk ada lapan ratus juta rakyat malaysia yang tak suka k-pop dan mereka adalah lelaki jantan sejati gelap-gelap haktuihhh . entah macam mana terselit dua tiga orang budak lelaki kat kelas aku minat k-pop . dan ya , mereka putih okey . 







wasiat anak dara : aku syak puasa aku hari ni makhruh sebab aku gi bantai tidur tujuh jam . kuang hajar betul asal tak terbangun waktu maghrib terus . oh dem shet . 

42 comments:

Cik Ca'ah said...

aku minat gitu gitu je kpop bagai ni. yg aku tak bpe gemar tu bebudak skang dok fanatik gila mamp dekat kpop

cikpia said...

aku TER tak minat kpop tanpa sebarang alasan. dah tak minat, nak wat caner kan?

xmirolx said...

kpop..aku tak suka kpop sebab aku tak suka peminat kpop...peminat kpop adalah manusia yg paling gedik kat dunia ni...lantak la minat pape pun, tapi jgn melampau sgt..nmpak mamat korea kat tv, menjerit2..hmm, oli sykes..aku minat suara dia je..hahaha

Red said...

dan dan kau b[uat entri ni kan.?? cis!

Cara Menulis Surat Untuk Isteri Masa Hadapan.
(Korang mesti selalu blur dalam nak tulis surat untuk perempuan yang korang suka, kan.? Cuba baca contoh surat kat sini. Jangan baca kalau korang kuat sentap.)

EkaBukanMakcikKau said...

@ca'ah : aku takde ah fanatik sgt weh . gitu gitu je yg gedik gedik bajet cun bajet hensem tu haram aku pelik ah dok ? haha

@cikpia : bagus bagus . asalkan kau x suke oliver . eh ye ke ? bahhahaa

@mirol : lah baru aku tahu oliver tu penyanyi . haha

@red : aku dah takde idea . wakakakaaa

nurAMALLINA said...

huh! aku benci k-pop

EkaBukanMakcikKau said...

hamboihhhh macam benci ngat je . aku hengat muke kau ni muke kpopkpop bagai ni bhahahhaa

Miss S.F.S said...

uewww igt bagoih ka kiss kiss atas stage deangn baju strawberry? erghh

Heidi Shafiq said...

kang ko dpt boipren budget k-pop baru ko tau.. hahaha..

EkaBukanMakcikKau said...

@mis : wakakakakakakakakaka . lame aku tak nampak kau bibr empat weh .

@heidi : maleh aku , putih putih euwwwwwwwww

xmirolx said...

oliver sykes ni nampak je jambu, tapi suara dia, pergh...nama band dia bring me the horizon

Saya said...

k pop binantang ape tu?

Shawn Razaleigh said...

kpop suka gua. errr bye.

EkaBukanMakcikKau said...

@mirol : oh group tu penah dengar . Nanti aku cekidaut nak tgk best ke dak sore dia haha

@saya : entoh ah beruk maknyeh mungkin

@shawn : sihat ke tak mu ni ?

Anisah Zahorin said...

erkkk??? haha...ok chow.. ^^

gamep01nt said...

Oli is 150 times better than all Kpop KBAI. XD

EkaBukanMakcikKau said...

@anisah : erk ? Ha ha ha

@gamepoint : hamboihhhhhh kipas susah mati ke apa ? Haha

Aku said...

tak minat sgt k-pop biasa biasa je...

Far8 budak baik said...

tu ar dah ahh seksiii..
macam sotong keras je aku tgk..
hahahahahaha..
x minat..klo snsd aku
minat ar..hahaha

EkaBukanMakcikKau said...

@aku : cehhh ye lah tu haha

@far8 : elehhhhhh abis yang kau tepek dream high tiap2 ari tu asal ? Haha @aku : cehhh ye lah tu haha

@far8 : elehhhhhh abis yang kau tepek dream high tiap2 ari tu asal ? Haha

JIJI YU said...

baek aku minat kpop le dari minat mpop

Siti Mashitah Saidin said...

aku suka! aku tak paham kenapa org tak suka kpop!

EkaBukanMakcikKau said...

@jiji : 24:7 ke hape mpop tu ? Euwwwwwwwwwww

@siti : sebab ape yg aku ckp tu lah weh , thehehewwww

@siti : sebab ape yg aku ckp tu lah weh , thehehe

saljihitam said...

hetek mu ! hahaha.


auww seramnyeeew~

RepublicAku said...

suka gadis korea ...jambu2...keh3

nurAMALLINA said...

muka aku mcam pminat k-pop ke? ni nak kena samak muka ni. tak ada masa nak sokong korea kapir tu. HAHAH

EkaBukanMakcikKau said...

@salji : auwww ape yang seramnye ? haha

@republic : haktuihhh mu bhahhaha

@amallina : haha muke kau mmg sebijik mcm peminat suju ngan bibir ahh . haha

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

choki minat cmtu2 je .

hehe

:)

Aisyah Aina said...

aku pon benci kpop..benci dengan stok2 muka putih+licin tu :D

Artie said...

teruja.

Miss Volvo said...

pink?










euww..

EkaBukanMakcikKau said...

@choki : minat byk pon xpe kot haha

@aina : haha pas skit .

@artie : aish asal mu ?

@volvo : muke kau aku ingat stok stok gegurl bhahahhaa

cik bulan said...

aku agak2 kpop fan x..haha

amir aizat said...

kpop ni nnek ak ckap tak senonh betol gayenyer.terus ttup tv.haha

Eykin Bakri said...

aq benci kpop sbb bile aq start layan drama dye aq x buleh benti . alahai bencinye =_=

EkaBukanMakcikKau said...

@cik bulan : sebab name kau bulan , aku rasa ya . ececeehhh

@amir ; haha yelah nenekmu kan layan hardcore jeh haha

@eykin : a'ah pastu menangis sampai nak tido pon berangan yang hero drama tu pakwe kau . cehh hengat tak tahu ke ? haha

Adli said...

'hai saya dinding' tuh ad kaitan ke?
-.-"

KimiCnoL said...

kpop tak best..booo~

EkaBukanMakcikKau said...

@adli : entoh ah tapi dia memang dinding nak wat camne wehhh

@kimi : hek elehh mu ni .

myra rara said...

euwww tatu dia

fiq. said...

aku duk kaji video kpop rini kat utube,heran aku nengok org pompuan mesia terila2,,jerit2 mcm kene rasuk, aku taktau la depa duk jadi lagu tu pasaipa.

Rika Xandera said...

Ish ish ish, jahilnya org yg kata Korea tu smua kafir. :)
Kau tau ke KAFIR tu ape?
Diorg sume tu ada agama gak. ^^
Agak² la sikit klu bercakap tntg isu itu. Kalau pun tak minat kpop tak payah la nak kutuk², takkan ke mana pun kutukan tu :)
paling tak pun anda sahaja yg berdosa kutuk diorg ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...