KEJADAH APA PULAK AKU MIMPI MAKAN KETUPAT NI

ada tak mana mana fakta cakap kat kau kalau mimpi makan ketupat maknanya kau kahwin dengan bangla old town atau tahun ni kau tak dapat duit raya melebihi 20 hengget ataupun kau lambat beli kasut raya lepastu hari ni kau pergi carik tapi cuma tinggal selipar fipper yang dah buruk diskaun 80% ? ke takde ke aku sorang je yang over sangat cuak kahwin dengan bangla hitam  janggut sekaki macam ni ?


janganlah tenung saya macam tu aww aww



mana bolehhhhhhhhhhhhh . aku dah janji nak kahwin dengan zac efron . kalau aku kahwin dengan bangla atas  yang muka macam desperate semacam ni , zac efron aku nak campak kat mane ? pas kat kau memang tak ah . 

jadi aku nak mintak tolong kau carik mana mana statement yang bagitahu kalau mimpi makan ketupat maknannya liverpool menang epl bolehhhh  ? wakakkaka . kalau liverpool menang aku janji aku kahwin dengan bangla atas ni . dont worry baby bangla, i will love you till death do us part . wakluuuuuuuu



wasiat anak dara : dua boleh minit lagi nak bukak pose . yahuu tak sabar nak korek hidung ,.




39 comments:

cik ery said...

wasiat anak dara sangat lah menarik.kehkeh.


smga menikmatinya..

EkaBukanMakcikKau said...

best wohhhhhh hahhaa

Chempaka Sari said...

huhu hensem la abg tu...

S41KEN20 said...

LOL .

Adli said...

liverpool kalah arinih..,,

Eykin Bakri said...

kau jgn tkejut la thn dpn ko kna kawen ngn bangla ats tu sbb aq yakin tahap dewa dewi liverpool boleh jd juara epl . haha

Taufiq Tiramisu said...

korek idong aku nak? hahahaha. nak aku sepak sepak je logo kat bawah tu. datang dari mana ntah.

New Entry : Manusia-Manusia Yang Patut Kena Tikam Sampai Mati [Part 2]

Cik Ca'ah said...

kau mmg akan kawin dgn bangla tu
i can feel it,bebeh
kahkah

EkaBukanMakcikKau said...

@chempaka : well , kau tgk ahh future husbnad sape kann ? kau hado ? bhahhaa

@S41KEN20 :lots of love ? mekasihh haha

@Adli : jangan nak kongkang , habis 2-0 TU HAPEEEEEE ? hahhahaa

EkaBukanMakcikKau said...

@eykin : mekasihhh sebab doakan liverpool menangg awwww awak ni henseng ahhh . hahhaa


@taufiq : hidung kau sempit ahh . jari aku bapok ahh besor . bior ahhh padahal kau jeles kannnnnnn ?

@ca'ah : bahhaa sebab liverpool akan menang kannn ? i sanggup bebebehhhh hahaha

myra rara said...

asyik asyik bangla

Ahmad Fakri said...

Ye ye o je la ko nak kawen bangla bukan ko dah kawen ke ngan bangla tu?hahhhhhhhhhhhYe ye o je la ko nak kawen bangla bukan ko dah kawen ke ngan bangla tu?hahhhhhhhhhhh

adik zac efron said...

Bah gua bukak blog dashboard dgn gambar bangla aje.ekekeke macam gampangBah gua bukak blogdiloz dashboard dgn gambar bangla aje.ekekeke macam gampang

myra rara said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

hahaha

myra rara said...

bah dua kali komen ke blogspot yg bangang?baik kau ngaku seblum aku cop kau kentot.haha

EkaBukanMakcikKau said...

@fakri : memang saje tak nak ajak kau pergi wedding aku gemilang terbilang hari tuhhh jeles ahh tu tak dpt kawen dengan aku bhahahhaa

@budakbajet : gampang mmg berhasrat nak tulis dua komen ke ape?

@myra : hahhahaa bongok

Faraa Eiman's said...

ko zac efron , aku shahir , muahhaa

gamep01nt said...

Liverpool mng smalam beb. YNWA!!

My Recent Post Anonymous Nak Hack Facebook?

Sarah Mohd Saleh said...

weyh2,kau jgn lahh tamak sgt terrr.pas jek zac efron kau tuh kat aku.pastu aku gorreng wat sambal.nyum222.kawen dgn bangla oke wat,kau nk menjelajah seluruh bdn die,sbb bdn die mcm bulu2 tahap gaban pnyer..hahahhaha

Red said...

Bukan kau nak kawen dengan aku ke makcik.?

Blog Dia Entri Merapu, Tapi Kenapa Banyak Feedback?
(Baca kalau korang nak tahu kenapa entri korang tak ada orang nak baca)

Far8 budak baik said...

hahahaha..kawen jelahhh
ngan bangla tu..
bahagia jugak kau nntii..
wakakakakaa
larikkkkk

ILA HonEyBuNNy said...

hahahha.apa lah ko neh..

ingatkan tak sabar berbuka...rupanya korek idung..hadoii la..

nurAMALLINA said...

hidung kau mesti macam serombong kapal kan? haha

Miss S.F.S said...

bangla tu nanges kalau baca ni dgr kau nak curang dgn dia HAHA

Anies Anessa said...

hensem je aku nampak si bangla tue..sesuai sgt dgn kau..kah kah kah

HAFIZ ROShDi said...

haha...tu oram pompuam mimpi mkn ketupat...kalo org laki camne?...hehe

gamep01nt said...

MANA KAU XREPLY KOMEN AKU NI WEH!! MARAH AH CAMNI!

My Recent Post MASALAH SEORANG LELAKI

✿....rossa alina....✿ said...

okey,semoga Liverpool menang EPL..


AMIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN!!

Miziey said...

oww.. mimpi makan ketupat maksudnya liverpool akan menang liga musim ni.. tp bukan liga perdana inggeris, liga super jer.. ahahahahahah..

pe lagi? kawen aa dengan bangla hitam janggut sekaki seperti didalam gambar rajah diatas.. hahahahahah..
xD

Miss Volvo said...

wah berani sunguh ko nak kawin bangla eh? haha! mesti anak2 ko auw auw mcm bangla iteewww. haha.

YOUsoF said...

Tapi kan, kalau dah jodoh kau dengan abangla tu, elak macam mana pun kau tetap jadi milik abangla tu...





korek hidung jangan gelojoh.. ;DD

EkaBukanMakcikKau said...

@faraa : bah ye ye o je kau ni bhahaha .

@gamepo1nt : tau dahh pakwe aku memang hebat dah lah sumpah hensem kehkehkeh . hai suarez jom jadi kekasih gelapku .

@sarah : astaghfirullahalazimmmmmmmmmm ecceehh hahhaha . bapak biru nye otak kau woi

@red ; thehehe aku selalu terlupa .

@far8 : bengong mu , kejarrrrrrrrrrrrrrr

EkaBukanMakcikKau said...

@ila : hahaha

@amalina : entoh ah hidung aku cun je nape ? nak mintak kapel ehhhhhhhh ?

@miss : bhahaha mane ade kan aku sayangkan dia sangat kan sayanggggggg ahhahahaa

@anies : bengong ahh kau mate dia weh kau tak tergoda ke woi ?

@hafiz : hah ye ahh orang laki mimpi hape ehhhh ?

EkaBukanMakcikKau said...

@gamepo1nt : =..= <---- hidung babi heheh

@rossa : yahuuuuuuuuuuu

@miziey : elehhhhh liverpool menang nanti kauy ang kawen dgn bangla tu xde ahh . hahahhaa

@volvo : bhahahhahahhah bongok ahhhhhhh

@yousuf : tu ahh pasal . ni yang aku suka sangat ni hahahha

Shawn Razaleigh said...

apa jadah. kawen dgn bangla lah bahagia. tiap tahun dapat carpet baru..yehaaa

amir aizat said...

haa liv mng kot 3-1 lwan exeter, so ap lg,kawin r bangla tu cpat2!!

EkaBukanMakcikKau said...

woi hensengg , aku cakap kalau liverpool menang EPL buuuuuuuu .

EkaBukanMakcikKau said...

@shawn : bengong bhahahhahahahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...