CARA UNTUK NAMPAK LEBIH HOT DAN BARAI

satu je cara kau nak nampak lebih hot dan barai iaitu dengan berjalan seperti yang dinyatakan di bawah . haktuihh asal ayat aku mengikut format spm sangat ni .





ia lebih kepada bila kau nampak terlalu hot sempit ketat dan kepit dengan automatiknya aku iaitu ekabukanmakcikkau akan menganggap kau sudai  barai . diulangi akan mengaggap kau sudah barai . jadi 





jauhilah hot , sempit ketat dan kepit !
lah tetiba .



wasiat anak dara : ahh malas ahh aku tulis baik aku mandi ke curik-curik makan megi dalam bilik ke nampaklah sikit kepaedahannya dok ? 

26 comments:

Aisyah Aina said...

barai...haha

apa barang setakat makan megi je :D

EkaBukanMakcikKau said...

pak yu . ade cipsmore gak

Red said...

kau barai tak.? kat profile macam ketat aje. wakakaka. 1-0! yess!

Typical Melayu Bagi Nasihat Yang Tak Matang.
(jangan baca kalau korang tak nak tahu kenapa aku cakap kita sendiri punca kawan kita menderita)

Anies Anessa said...

kau mkn dlm bilik ja?tak adventerous la weh

nurAMALLINA said...

haha makan ahh nasik goreng! kawan aku tengh masak ni.



hahahhaha

EkaBukanMakcikKau said...

@red : diam ahh bongek pecah ahh rahsia kesucian aku . bhahaa

@anies : okehhhhh aku dah mkn kat luar rumah dahh org tak pelik ponn . tak best ahh macam ni dohh

@ amalina : okehh dah siap post kat umah aku . nnak pedas2 ngat nak telor sebijik bahhaa

gamep01nt said...

eh hayley. kau komen on time dgn aku siot. ada jodoh la!

ILA HonEyBuNNy said...

hahahha...tah pape la ko neh...saboor ja la..

uih..posa2..kalau nak makan..makan la nasi ayam ker..ehhe

EkaBukanMakcikKau said...

@gamepoint : lah ye ke ? haram pelikk bhahhaha aku mmg terdesak nak carik suami ni kau pon bolhh ahh bhahah

@ila : bak sini kau belikan ehhhhh ? guna duit kau ehh ??? bhahahha

YOUsoF said...

Terima kasih nasihatnya makcik....




Nak pergi buang semua baju ketat aku...



Anon: Baju masa kecik, memanglah ketat.. ;D

Far8 budak baik said...

nk cakap dy tu barai lah tu..
hahahahahahaha..
tu ar x pyh tulis pun..
baik tidoq je semingu dlm bilik tu
=phihi

ArulchelseA said...

dah agak dah..parah budak ni..kih kih kih kih..

pandangkedepan said...

barai tu apa...aku inesen skit...cer explain...:P

KimiCnoL said...

kalau rambut warna merah tue tanda2 barai tak?wakakaa ;p
hukum letak gambar makanan time ramadhan?

Saya said...

phewittttt cun awek tu haha

Asyila Zainuddin said...

barai tu mende??

EkaBukanMakcikKau said...

@yousuf : fulamakk ade anon lagi tuhh . bhaaaahaha

@far8 : mane bolehh hari tu dah makhruh pose aku tak nak ahh makhruh lagi dohh

@arul : saya budak baik . lah tetiba haha

@pandangkedepan : alahh kate inesen , tapi tau lak barai tu ade unsur kelucahan . bhahahaha

@kimiCnol : entah ahh bergantung klau yg baik comel menawan mcm hayley dan gerard way tak lah kot . ececehh

@saya : nenek kau eh amek ahh semak jeh . haha

@asyila : barai tu kesucian yang terabur . bahhaha hambek kau .

Dhiya Fariza said...

Hehe barai. Ekspresi yg bagus ini.

EkaBukanMakcikKau said...

thehehe

syafiqakarim said...

haha aku paham maksuddd kau.
haah budak nak upd usah di kacau

shawn razaleigh said...

kalau jalan kangkan2 maksudnya kongkang ke?

lepas sahur esok singgah blog gua weh

myra rara said...

hha takde idea nak buat entry lah tu

EkaBukanMakcikKau said...

@iqa : ececehh pandai sgt ahh tu haha

@shawn : agaknye ahh asal kau kangkang ke ? lepas sahur ? kalau aku hidup aku pergi belog kau okehh ? asal kegedikan sgt ayat , haha

@myra : hahaha

YOUsoF said...

Hahaha.. sebelum ko sambung mencarut anon tersebut menyelamatkan keadaan.. ;D

cik bulan said...

aku xfaham..=.=

amir aizat said...

barai mcm selekeh eh? ahha inesen gak mcm pandgkedepan tu,haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...