SEBAB KENAPA AKU MALAS NAK MAKAN SEKALI HARUNG RAMAI-RAMAI

1) cer bagitahu aku berapa kali dalam hidup kau , makan tanpa cakap dengan adik kakak abang ayah mak mahupun member sebelah meja ? kau memang tipu kalau kau cakap kau tak pernah makan ngap ngap ngap pastu " wehh dah siap keja sekolah matematik ark ? nak pinjam boleh ark ? " sedangkan orang sebaik sealim dan sepenyayang aku pun cakap masa makan takkanlah orang macam kau yang * some texts missing * tak bercakap langsung kannn ? paling bangang pon , pasti akan cakap " sakai betul kunalan sepak bola ke longkang balik ahh buu buuu  " . sebab tu lahh tak nak mencekik ramai ramai nanti setan makan sekali , ececehhhh alim lah katakan .

2) ikut logiik ahh makan benda sama waktu yang sama , berak mestilah sama jugak . apa yang kau perlu tahu , jadi orang pertama berak adalah pengalaman yang paling buruk seram dan misteri yang kau alami . sebab ia akan lebih kepada kau baru nak cangkung makhluk kat luar dah memekak " woi cepat sikit berak tuhh aku nak berak jugak 10 saat dari sekarang . 10 , 9 , 8 , 7 " ahh fak . berak apa sepuluh saat bahalol ?

3) kau jangan ingat masa kau makan tak boleh meletusnya perang dunia ketiga . dah tu kalau suruh tolong ambikkan air pun kau macam ahh hambek ah sendirik ada tangan tak nak guna kecik kecik tak nak mati dah besar susahkan orang . dah kalau kena sound macam tu , wajiblah untuk kau pangkah dia sampai lebam seperti " elehh dah ahh hari tu suruh aku yang siapkan essay kau dah tu gedik malas nak ambikkan air untuk aku pulak erk ? " lepas tu akan berlanjutan sehingga peah tarik rambut senah manakala senah sepak bontot peah dan mereka menangis bersama-sama . fak . baik makan sorang sorang dalam bilik layan porno .







wasiat anak dara : aku syak darah aku sangat spesial berbanding budak budak lain kat rumah ni . dah tu kenapa dari tadi nyamuk bangang ni menyemak gigit aku sorang ? misteri sungguh .

39 comments:

Red said...

baik kau layan porno dengan aku doe.. haha XD

Macamana Nak Buat Orang Berhenti Addict Main game.
(Baca Kalau Boyfiend Korang Suka Main game Atau Korang Sendiri Suka Main game)

EkaBukanMakcikKau said...

moh ah . haha

syafiqakarim said...

aku suka makan ramai2.
baru lah aku terasa gersang lebih
hahaha

aiNa yaZiD said...

makan ramai2 konfem ade borak2.nyamuk suka gigit sbab drah manis kot. hehehe. =)

Cik Bell said...

hahaha..siyes kelakar gler..
yg pertama tu..ikut moodlah..kdg ckp kdg x..

klu ke 2 mmg btOl..nak berak mesti berebut toilet even toilet belambak kat umah.haha.

Aimi Amira said...

rebel nya.

ILA HonEyBuNNy said...

haha...

ada patut berak pun benda yg sama..huwawwa

darah manis kot..tu nyamok suka..ehhehe

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

darah manis sebab tu nyamok suke

:)

EkaBukanMakcikKau said...

@aina : hahhh memang borak punye ahh memang .

@cik bell : takk memang cakap takde ikutikut moodnya hahahhaha

@aimi : alahh kau ni belog aku memang dah kena rebel dengan barry allen tahun lepas .

@ila : kau pong same je jangan nak borok ahhhhhh . darah gua memang manis wehh awwaww


@ini belog saya : hikhikhik memang ahh #alahgediknya

adik zac efron said...

hamboih cite pasal berak mentang2 ah gua pecahkan rahsia lu kencing merata semalam.hehe

SAZZY said...

Haha kelakar lah

myra rara said...

Mesti kau ngan ude kan die saluran camtu hahahahahahaahaha

adik zac efron said...

ape?berak sekali?

myra rara said...

Bodoh lah masa tgh berak lah

EkaBukanMakcikKau said...

@adam : haha bongok lah kau ni #hikhikhik kan dah gedikk .

@sazzy : hahaaaahhahahahahaa

@myra : tau takpe wehh bapak semaknya macam aku nak masuk dia nak masuk taik shit kambeng betul ahh potong stim kau tahu ? haha

myra rara said...

Haha bior ah dia

i am S!L4H.. said...

?????

kehkeh

pandangkedepan said...

kalau makanan free lagi banyak borak...nyamuk pun boleh borak sama..:D

Heidi Shafiq said...

10.. 9.. 8.. 7.. dah ke belom??!!

aku punye dah hujung2 ni..!!!

EkaBukanMakcikKau said...

@silah : hehe

@pandangkedepan : tu ahh aku malas mkn ramai2 nnti menggangu kerjaya nyamuk nyamuk . Heh

@heidi : jap ahhhhhhh enam blas saat lagiiiiiiiiiu kerjaya nyamuk nyamuk . Heh

@heidi : jap ahhhhhhh enam blas saat lagiiiiiiiii

EkaBukanMakcikKau said...
This comment has been removed by the author.
Far8 budak baik said...

hahahahaha..ngok ngek lahhh...
ramai tu lebih dari satu kan...
kalau lah aku dating..
makan sama2..mmg berak sama2 ehh..
hahahahaha =p sengal lahh..
klo gitu mmg xde lah aku nk date..
selama ni date x gitu pun agagaga

Green Apple said...

Salam Ramadhan...

Saya said...

bulan pose tgk porno?
hagak la
ke ko tgh cuti weh keh4

A retarded kitty said...

nyamuk tu jantan da, of course ter'attract' pada perawan

kekeke

Nizam Ijam said...

adoi...pasal berak pulak nie..hehe

Rohaizam Rosli said...

hahahaha.... mcm2~~~

Elie Lily said...

apakah?!!

Shawn Razaleigh said...

berak 10saat tu berak air

Aisyah Aina said...

nyamuk tu gila..apehal la dia suka sangat darah kau..haha

EkaBukanMakcikKau said...

@far8 : erk elehh dating konon kau nak bajet kau hensem lah tu hakuihhhhh

@green apple : selamat berpuasa (:

@saya : takkkkkk lah kau ni aku saje je . ngok haha

@retarded : aishhh saya memang perawannn hikhikhik

@nizam : adoihh dah tu sal pe kencingg ? hahha

@rohaizam : hehe

@elie : dimanakahhh ?

@shawn : ade ke ? kau ni ayah pin betul .

@aisyah : nyamuk tu penyayang kau jeles ehhh hehhhh ?

Himmymaru said...

Hah, layan porno?
This best bro! :P

Miss Volvo said...

ha





ha





ha





kelakar gile babih weh! haha!

KimiCnoL said...

aku suka berak ramai2..hahahaha
kimicnol.com??

EkaBukanMakcikKau said...

@himmymaru : haha bongok

@volvosengal : haha bongok

@kimiCnol : haha bongok

cik ungu said...

aku tak kesah makan ramai2 sekali, dua kali mahupun tiga kali harung.



tapi aku takleh berak ramai-ramai.



aku rasa diperhatikan..~

EkaBukanMakcikKau said...

Bhahahahahha macam bangang

fiq. said...

aku sebab ade pengalaman pahit makan ramai-ramaai,waktu berbuka plak,ayah aku ngamuk,huh!

EkaBukanMakcikKau said...

hahhahahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...