KELEBIHAN MAKAN KAT KEDAI MAMAK

baca sambil feeling mamak atas ni ada depan kau ambik order .



1) tv dia sebesar godang . tak maen lah tv plasma 40 inci dia pakai yang lapan ratus enam ploh kilometer inci tu perghhh enamploh batu boleh nampak . 
kat kedai mamak ni aku rasa lagi bagus lah untuk kau daripada kedai melayu , diaorang letak tivi kat pintu celah nak masuk ke dapur . sengal tak sengal ah .  orang lalu lalang kat depan tivi tu ,  camne aku nak tengok dohh  ? kalau mamak dia akan gantung tivi tu setinggi yang boleh sampai kalau kau ambik seat yang paling depan tivi jangan berangan lah untuk tak sakit tengkuk . 

2) kau tak payah jerit beriya-iya panggil mamak tu semata-mata nak order
kau datang belum duduk lagi dia dah datang dengan kain lap nak lap meja tu dengan pen di teling dan kertas kecik dalam poket sambil berkata " ye ane mau makan apa ? nasi goreng ada mee goreng ada teh tarik spesial punya ada " . kau nak apa pon cakap je lahh mesti ada punya kalau takde pon dia cakap ada jugak . pastu kau dah habis order lapan saat kemudian dia datang dah dengan mee goreng mamak kau . kau tengok kau tengok betapa bagusnya mamak tu jika nak dibandingkan dengan warung kak senah suruh anak seksi seksi ambik order tapi kalau order pukul 8 lepas kau main Pro Evolution Soccer 2012 baru sampai makanan jadah hape ? 

3) peratus untuk kau dapat penyakit kusta dan cirit-birit amatlah tinggi
dah tu , kalau mamak tu yang memang jenis janggut bersambung dengan misai berjela jela dicampur dengan bulu tangan kerinting-kerinting dan sedikit peluh di dahi tu kau ingat kau boleh hidup lama ? tu nampak sopan lagi peluh tu , mana tahu dicampur dengan kudis kudis lama dan air kencing sipi-sipi terkena masa kencing tadi terlupa nak basuh ? yang bulu kerinting tu memang paling best ah untuk membuat roti canai pastu kau makan dan kau pun jalan . 



OLEH ITU , 
SAYA EKABUKANMAKCIKKAU
INGIN MERASMIKAN KEDAI MAMAK YANG DIKENDALIKAN OLEH
SAYA SENDIRI DI MANA TERDAPAT 489641410
CAWANGAN DI SELURUH NEGARA TERMASUK SOMALIA .
WALAUPUN BARU SAHAJA DIBUKA , KEDAI SAYA INI
DITERIMA RAMAI KERANA MENYEDIAKAN NASI KANGKANG
YANG SUMPAH SEDAP DI SAMPING MAMAK-MAMAK
SEKSI . AWWW .
SILA EMAIL KE MAMAKSEKSI@YAHOO.COM JIKA
TERSESAT !






wasiat anak dara : baiklah , nak pergi main jentik burung ke babi . betul lah kan angry birds ? 

45 comments:

gamep01nt said...

kau sebelahkan mamak ke kutuk mamak ke? pening suda

My Recent Post Komik Waderfark Minggu Ini : Puasa

Miss Volvo said...

weh gay lalang la ko ni haha!

.izzati liyana. said...

aku tengok muka mamat tu pon tak lalu. lagikan nak makan kat situ. tapi kalau kau bahagia mkn dekat mamak tu, suka hati ekau la kan.

EkaBukanMakcikKau said...

@gamepoint : bio ahh . daripada kau member ngan bangla buat bangunan , siap skendel lagi . kahkahkah

@miss volvo : kau saje pass kat aku gay , kau nak cop lesbian sebab nak lindsay lohan kannnnn ? mane bolehhh dia aku punya forever and ever . haha

@izzati liyana : aku gitau je aku tak suka pon makan kat situ . bhahaaha . saje nak bagi kau org jatuh cinta kat kedai mamak pastu mkn kat situ cpt sikit jalan . bahhahaaa

Faraa Eiman's said...

ko menganjeng ke apa weyh ? haha
yg part amek order tu kan , kalu tak tsembur2 air liur dia , tak sah
ta pown peluh dia
euwwww !
muahaha

Red said...

1. Aku pernah jumpa kedai mamak tak ada tibi.

2.Hahahaha. Kau sengal. Anak tokeh seksi meksi yang amek order lah asset. baru pelanggan masyukkkkkk. Wakaka.

3. =="

EkaBukanMakcikKau said...

@faraa : aku pon pikir dua lapan kali gak yg pasal air liur dia tu tapi aku rase org melayu pon berlambak gitu . hhahhaha

@red :
1) ohye ?
2) kau sakai mamak kinting2 amek order pelanggan berduyun je aku tengokkk .
3) haktuihhhhhh

Nyamuk Terbang said...

weyh mamak2 hnsem ap

EkaBukanMakcikKau said...

kahkahkahkahkahkah baiklah (:

cik bulan said...

kejadah budak ni..ko pose x..=.=''

cik bulan said...

aku dah agak taste ko beralih kat mamak gigi patah ni ...hahahaha

cik bulan said...

aku lpe ko mmg x..hahahaha

EkaBukanMakcikKau said...

baru aku nak kerek cakap tak . mekasih ahh sebab ingat balik oleh itu aku bagi kau award "istri drogba ingat aku tak pose " bahahhaa

adik zac efron said...

aku bukak blog terpampang gambar keling mane kau hambek ni?

myra rara said...

Eh camne ko tau mende sume ni kite mane penah makan mamak . Haha.k

adik zac efron said...

eleh bajet kaya kaya konon.muntah muntah !

myra rara said...

Hotak kau haha memang x penah ah tanye ah die . Die borok je ni mesti dpt idea mse berak td haha

adik zac efron said...

maleh aku die msti ckp sah penah gi mamak tu kan mmg taste die . ekekekekk

myra rara said...

Ahha tau xpe ! Blah dulu ah fesbuking fesbuking lembap kutuk die kat sini . Haha

adik zac efron said...

koya lah lu ni

EkaBukanMakcikKau said...

aku cop ashley cole hitam hitam pon hensem dohhh . hhaaa kaya plak tuh perghh perghhh

afina rahmat said...

lawakk plak .. haha . tol gak , kadang minah seksi lembab bebenor amek order !

Heidi Shafiq said...

ceh.. penyakit kusta pun ko mkn kat mamak smpai jilat2 pinggan kan..

Shawn Razaleigh said...

dah mcm sindiket pelacuran je kedai kau? was2 aku ni.hehe

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

kelebihan oh kelebihan

kedai mamak best . muahahhah

:)

Saya said...

suka mamak ko ni keh4

Mohd Izzar said...

hahaha..smart lah..

ILA HonEyBuNNy said...

huwawwaw...

tak suka mamak la...so tak makan semuanya..heheheh

Far8 budak baik said...

hahahahaha tu ar ayat biasa
jawapan mamak kn...
mmg ar..kadang2 mmg naik
nympahh gakkkk...
pening aku melayan..
dah ar kat situ ramai
je org lepak..haha

Aisyah Aina said...

kau isteri mamak tu ke? hahaha

Chikebum Buzz said...

hahhaha lama sudah x makan mamak ..alasan dan sebab di atas yang menyebabkan CB lama x makan kat mamak .. =P

EkaBukanMakcikKau said...

@afina rahmat : hah tau xpe . aku mmg alert dgn mende2 camni . bhahhaha

@heidi : aku xpenah makan kat mamak . waklu muahahhaaa :D

@shawn : elehh kau ni nak dpt diskaun lah tu , haha takpe aku bg kau diskaun 10% . utk kau je . hahhaa

@ini belog saya : hamboihhhhhhhhh kau . bahhahhaa

@saya : biasalahh kau ni seksi awwww . haha

EkaBukanMakcikKau said...

@izzar : hahhaa

@ila : bagus bagus kite geng pas sikit .

@far8 : haha nampak ngat kau ni mmg jenis kaki mamak misai gebang gebang . bahhaahahhaa

@aishah : ha'ahh . asal ? kau jeles ? nak sorang tak ? hensem dohhh cam bered pit . bhahhahaaa

@chikebum : hahahhaahahhahaa peluh peluh di dahi berserta air kencing kah ? hahaha

dwaty said...

sumpah aku tak datang kedai kau peahhhhhh.... hehehehehe

EkaBukanMakcikKau said...

datanglahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh senah .

amir aizat said...

pergi kdai mamak sebab tbe2 lapar wktu pkul 12lebih,terbaik!

adik zac efron said...

gua x komen?

adik zac efron said...

baru gua ingat gua ah adik zac efron tu haha

SAZZY said...

hensem lah haha

mie nz said...

ada makan free x, kat gerai ko,,hehe

FareezVanFillers said...

wah wah..hheheheh btoi gak aku dulu memang kaki mamak..kos mamak ade wireless hehhe kos dulu kat rumah xde tenet..heheh memang besh gak lah die ye lynn...tapi sometime ade gak yg xpham cakap malayu..heheheh jenuh btol nak xplen...heheheh by the way nice entry

EkaBukanMakcikKau said...

@amir : wahhhhh lagi best klau org dok syok tido kol 3 pagi kau gi mamak , perghhhhh

@adam : bhahhahhaha bongok ahh oups

@sazzy : haha aku tau ni mmg taste kau yg berbulu begini haha

EkaBukanMakcikKau said...

@mie : aku bg diskaun 100% ! free ke tu wehh ? haha

@fareez : hahhhh tu ahh pasal tapi skang kau tak ngan mamak dah kannn ? sebabb kau terbayang peluh di dahi sipi-sipi air kencing kannnn ?

pandangkedepan said...

kedai kau tu mamak dia taf macam aaron aziz x??

EkaBukanMakcikKau said...

ada lah sorang dua wehh nape nak ? aku boleh adjustkan hahaa

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...