JUST THE WAY YOU ARE VERSI TORRES KOYA

Oh his eyes , his eyes make the goats look they're the most handsome man in the world


His hair , his hair is one of the really bad hair I've ever seen


He's so annoying ... and I tell my friends everydayyyyyyy



Yeah I know , I know when I tell he's the ugliest man , he won't believe me


And it's so sad to think that he don't see what I see

But every time he asks me do I look okay ? 
I sayyyyyyyy


When I see your face , they're a lot of things that you have to change
Cause as I told you before , you're the ugliesttttt


His lips,his lips I will never kiss them if  he'd let me


His laugh , his laugh I hate but he think it's so sexy
He's so annoying , And I tell my friends everyday


Oh you know , you know , you know I always ask you to change
If perfect's what you're searching for , so don't just stay the same

So dont ever menggedik asking if you look okay
You know I'll say


When I see your face 


they're a lot of things that you have to change
Cause you're really annoying 
saya budak bajet hensem



since you left Liverpool for Chelsea
haram pelikkkkk
#YNWA






wasiat anak dara : entri kedua pasal torres koya #1 torres torresiah . lah , memang dia koya apa . bukan setakat koya , kerek , kusut dan kesengalan itu ada dalam diri dia sejak dari azali lagi . ececehhh dah tu siapa plak yang dulu menangis masa mamat ni masuk Chelsea ? tak tau tak tau , sepak nak ?

45 comments:

Red said...

Mesti kau suka bruno mars main bola kan.?


Kau Suka Main Game?

EkaBukanMakcikKau said...

bruno pandai men bola ke ? ohh maksud kau bola jaring kannnn ?

Rohaizam Rosli said...

hahaha... lawak la...

Aisyah Aina said...

haha..tak boleh blah...koya tu apa wehh?

EkaBukanMakcikKau said...

@rohaizam : haha best ahh ape ah kau ni

@aisyah : koya tu masak nasik ahh kan ? takkan sengal plak , kau berbuka makan ape nanti ?

Nizam Ijam said...

hahahaa.. torres yer.. hehe

Amirul Amin said...

such a loser = torres..hehe

EkaBukanMakcikKau said...

@nizam : tak ah tu ah torresiah . Nak ngorat ? Haha

@amirul : tau xpe , dah ah busuk wakakkakakakakakaakakkaaka

adik zac efron said...

Habis ah lu kene saman ngan torres jap lagi aku dah report siap block lagi entri kau ni.ekekekeke

adik zac efron said...

Ye lah sape eh dulu yg beriya sgt kat torres ?

Amy Syaquena said...

Salam kenal,

selamat berpuasa, amy singgah sini dan follow , jemput ke belog amy ye...

happy blogging.

MissViVio said...

hahahaha....sengal giler lgu ni!! klakar giler! :D

Cik Ca'ah said...

serius aku tak kenal laki tu. haha.

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

heeh

gelak bace entri nie

hehe

:)

Far8 budak baik said...

hahahah nmpk sgt kau sokong
liver kann..
belahh lahh wehhh..
kita musohh
aku arsenal..hehehehe
=)

Saya said...

lagu frust ni keh4

EkaBukanMakcikKau said...

@adam : maksud kau torresiah ? Aku x penah kesah pasal dia , hahahahhahahahah *gelak setan

@amy : macih (:

@vivio : woih ni lagu bruno mars ah sian dia ecechhh haha

@ca'ah : kau tak yah kenal dia busuk bhahahahahha

@ini belog saya : haha

@far 8 : yolah dah tu jadah ape aku letak #YNWA kat situ haha . Okay kita musuh , fine fine !

@saya : tak langsongggggggggggggggggg

ILA HonEyBuNNy said...

hehe..

nak tergelak ja baca....

"saya bajek hencem"huawwawa

Rain said...

cari yang hensem...

EkaBukanMakcikKau said...

@ila : bhahahahahha memang bajet ponggggg

@rain : torres buruk cehh

syafiqakarim said...

haha poen.weh,aku benci lagu
bruno mars yg ni.sumpah ;'(

tp versi kau best la.hahah

Himmymaru said...

hahahha...
semak je mamat neh kat Chelsea!
mengabihkan borehhh yo...

Miss Volvo said...

comel apa tores tuh!

Scya Lollita said...

penggila bola -.-''

Ema Razali said...

hahaha siot je lagu ni. memang best!

Ema Razali said...

hahaha siot je lagu ni. memang best!

Heidi Shafiq said...

bongok bebeno liverpool lepaskan torres..

KimiCnoL said...

loserfool?wakaka..man utd menang semalam wey..ggmu..hahhaha
cara mudah buat doodle??

gamep01nt said...

LOLOLOL..die hard liverpool habis la ni??

My Recent Post Negara negara dengan internet superb

Taufiq Tiramisu said...

ckap minat torres. ni kutuk2 pulak. apa ni? hahahahaha. da dapat balak baru lee tu..

myra rara said...

hahaha

EkaBukanMakcikKau said...

@syafiqa:aku pon menyampah dah lagu ni bhahahhaha tapi sesuai utk the annoying torres kannn ?

@himmymaru : tao ghapo . benda gua merepek nih ? bhahaa

@volvo : sihat dok ?

@scya : yeh demi liverpool pergh haktuihh hahha

@ema : hahahaa

EkaBukanMakcikKau said...

@heidi : bior ahh dia kat liverpool jd smpanan je bhahahhaha

@kimi : wakluuuuuuu haram pelik .

@gamepo1nt : tengok orang ahh kau hape ? somalia fc ?

@taufiq : bahhahhaa diam diam ahh bongok . dirt . kuyt . hensem . gak . baru aku perasan aihhh . hahaaha

@myra : hoi .

Red said...

ape pulak. bruno mars reti 'gentel' bola je, doe.. =.=

Kawan Dalam Musibah. Kita Buat Apa?

EkaBukanMakcikKau said...

kau ni macam dah karat je otak . doe =.=

dya mohamad said...

ko mmg bangang kan!HAHAH

Shawn Razaleigh said...

lu budak liverpool lah ni..hihihi

EkaBukanMakcikKau said...

@dya : lalallaallala

@shawn : naseb baik kau kenal aku lambat kalau tak kau akan nampak sorang minah yang bongok yang gila suka mamat ni . euwwwwwwwwww

pandangkedepan said...

ahaha kesian dak2 liverpool ni...toressiah ni patut nya meniaga tikar mengkuang je kat england tu...ahaha...jgn marah...:P

EkaBukanMakcikKau said...

smackdown nak ? ececehh hahha

YOUsoF said...

Nasib baik aku tak ikut langkah Torres walaupun aku femes.....

















Tu bukan kata² aku okeh! ;D

ArulchelseA said...

kh kah kah..sapa meraung dulu tu..kih kih kih..

EkaBukanMakcikKau said...

@yousuf : hek eleh kau ni dah bajet tak nak ngaku pulak . kehkehkeh

@arul : entoh ahh . bahhaa sepak kangg kesian ahh untuk kau sbb chelsea dpt player gampang bhahaha

myra rara said...

hahahahahaa

YOUsoF said...

Oklah2.. ko nak aku bentang bajet 2012 terus ke?... ;D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...