#WF : WORDLESS FRIDAY . TORRES TORRESIAH .

#maksud wordless friday : hari dimana ekabukanmakcikkau post gambar budak yang dia tak suka dan di make overkan budak tu supaya dia menjadi sangat busuk dan sengal . wakakkakaka . 







kenapa gambar ni ? sebab aku the kops . ynwa ! heh






wasiat anak dara : ya sumpah aku takde idea nak post entri tapi disebabkan BE sedang berdangdut maka haruslah aku untuk berwordless friday sebab aku sedang mengalami masalah otak yang terputus wayar merah kerana ditarik puting beliung di temerloh . jadi cuma tinggal wayar biru . tolong carikan satu lagi wayar .

30 comments:

Aisyah Aina said...

haha..wordless friday la konon...

btw toressiah comel :D

syafiqakarim said...

aku rasa dia makin kachak la
weh.bibir dia tu...
geram aku.

hahaa

EkaBukanMakcikKau said...

@aisyah : tokkkk comelllll
@syafiqah : bluekkkk

Ahmad Fakri said...

hai torresiah

Ahmad Fakri said...

torres mesti bagga wei ade orang renovated die.haha

adik zac efron said...

wakakakkakkaka tak boleh blah ah lu ni.dulu sape eh yg sebuk sebuk aku sayang torres i lap u torres.wakakakkakaa

adik zac efron said...

aku dah buat belog.sila datang belog aku hari2.kau sekali @fakri.ekekekkeke

YOUsoF said...

Try buatkan 1 gambar aku macam ni... tapi aku paham ko masih suka kat aku. aku tak kesah.. ;DD

dya mohamad said...

torres tu sapa?budak kelas ko eh?HAHAH

myra rara said...

Hahahahahhahahhahahahhahaha

myra rara said...

Bongok

pandangkedepan said...

ahaha....kau buat kan semua player liverpool makeover bleh...:P

EkaBukanMakcikKau said...

@fakri : wakakaka die perlu bangga weh

EkaBukanMakcikKau said...

@adam : hamboihhh adik zam efron kau . Entah sape eh ? Bukan aku ah , memang sawan kalau aku , heh . Dah buat belog ! Dah post ke ? Hahaha

EkaBukanMakcikKau said...

@yousuf : okay nanti kau send aku pic kau lenggok balek punye key ? Haha
@dya : bekas budak kelas aku , tolong sikit budak kelas aku eh . Haha
@myra : bongok ! Kau ahh bluekkk
@pandangkedepan : mane bolehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.aku make over torres sebab dia sakai . Lalala aku xnak make over players liverpool dah cukup comel dah belaka . Haha

sekamar rindu said...

hehehe..

cian ke torres tuu

adik zac efron said...

aku dah report torres kau maki muke dia . haha

EkaBukanMakcikKau said...

@sekamar rindu : hahaha , bior ahh dia . padan muka wkakakakaka

@adik zac efron konon : waklu,macam gua kesah wakakakaaa .

miss chekleen said...

torress.....sanggup ko jadi toressiah..
aku nak g jamban jap, mekaseh..nah 70jutasen

EkaBukanMakcikKau said...

Bak siniiiiiiiiii+iiiiiiiiiiiiiiiiiii+iiiiiiiiiiiiiiiii+iiiiiiiii

amir aizat said...

boo lah torres,haha liverppol lg bguih main dr chelsea.kah3

EkaBukanMakcikKau said...

ahh betol betol . sayanggg kau . wakkakakkaka

SAZZY said...

sian torres aku.huaaahuhaaaa

Ahmad Fakri said...

nak baldi.nak muntah.boleh tak.ahh cam babi komen cam ni.ah.

myra rara said...

bluekk kau ah

adik zac efron said...

cuak tu aku tau lah kau.wakakkaa

EkaBukanMakcikKau said...

@sazzy : hueuwwwwww

EkaBukanMakcikKau said...

@fakri : nak hambek kau baldi free besen saiz lapan . perghh memang best ahh muntah kau. wekkk

EkaBukanMakcikKau said...

@myra : gua kesah hape ? lalalalala

EkaBukanMakcikKau said...

@adik zac efron : sumpah tak weh . kahkahkah kelkar ahh kau ni .

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...