Contest Blog Aku Kena Gigit by Coklateyes



hoi semua pakcik , jom teka kenapa aku join kontes ni . apa ? sebab dirt kuyt bersama luis suarez join jugak ? agak tepat tapi sebenarnya akku join kontes ni kerana hatiku yang mulia . ececehh kau yang gedik join , tetiba hati kau yang mulia . haktuihhhh . aku join sebab muka owner kontes ni macam cikgu sivik aku jadi disebabkan ingin menjaga hati beliau aku pun join . haktuihhhhh sekali lagi .


Saya Suka Geget Blog Hanya Dari Mata kerana semalam adik aku  tak jadi beli chipsmore sebab dia cakap ada bangla cakap fewittt dekat dia . dia paksa aku cari sesuatu yang boleh digigit .pastu aku jumpa blog kau dan kita orang  gigit , fulamakk rasanya secomel dirt kuyt suami saya bhahahaha . 


aku tag : myra , amal jaune , dya

kau yang kena tag wajib masuk ..  saje gitau lambat sebab nak bagi kau malas masuk pastu besarlah sikit harapan aku nak menang bahhaahhahahaa

27 comments:

Red said...

Aku tak paham segmen ni cmana =="

gamep01nt said...

gua kenal owner dia ni. budak kolej gua ni. Fatin Inani nama dia. Kau kenal ke? hahahahah.so, gua menang ah

My Recent Post
Askar Kah?

ILA HonEyBuNNy said...

apa pun..

good luck yer..hehehhe

Far8 budak baik said...

hahahahaha..kau cakap
pakcik terus aku tak nk bace..
aku muda lagi kot...
wehhh ape adik kau ni..
taste bangla kot..
akak dy pun same lah hahaha =p

myra rara said...

waklu bile mase wa men bangla . bangla
oldtown
tu
ya
la
ekekekeekke

Ahmad Fakri said...

masuk kontes

Ahmad Fakri said...

ceh

EkaBukanMakcikKau said...

@red : alahhhh kau ni aku pon tak tau . ssshhhh diam ahh sepak nok ?

@gamepoint : jangan nak kencing ahh . bhahahhaha bajet aku caye tah2 kau gi belog dia stalk lame sikit pastu kerek kat aku tol dak dak ?

@ila : mmmuahhhh bhahhaa

@far8 : oklah abang . bluekkkkkkkkkkkk aku muntah aku muntah . taste aku memang bangla nape kau ade gak ke ? tuka tuka ahh bro kehkeh

@myra : llalalalalla ye jangan nak borok . bahhaha

@fakri : fak ahh kau ni fakri . name pon da dekat same tu bhahahha .

gamep01nt said...

haha. kau tak caye kau tanye die. aku knal bdak ni.

Shawn Razaleigh said...

gua suka slogan lu. ni dah kompem menang.hihi

EkaBukanMakcikKau said...

@gamepoint : yelahhh aku tau kau tau sume pasal dia kan ? No ic dia pon kau kompem tau kannnnnnnn

@shawn : bhahhahaha . Mane ade org nak bg menang slogan cam tuh . Dah ah aku puji suami aku plak bukan suami dia hahaha

EkaBukanMakcikKau said...

@gamepoint : yelahhh aku tau kau tau sume pasal dia kan ? No ic dia pon kau kompem tau kannnnnnnn

@shawn : bhahhahaha . Mane ade org nak bg menang slogan cam tuh . Dah ah aku puji suami aku plak bukan suami dia hahahadia kan ? No ic dia pon kau kompem tau kannnnnnnn

@shawn : bhahhahaha . Mane ade org nak bg menang slogan cam tuh . Dah ah aku puji suami aku plak bukan suami dia hahaha

adik zac efron said...

Ye je lah bangla tu. Sah tak ensem dak ?

dya mohamad said...

wey keling,kata taknak join apa2 contest!HAHA

EkaBukanMakcikKau said...

@adam : mmg ensem lah . Kalah salman khan bhahhahaha

@dya : ade ke gua ckp camtu banglaaaaaaaaa ? Bhahhahaha

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

gudluck gudluck yep

:)

EkaBukanMakcikKau said...

mekasihhhhhh

adik zac efron said...

aku doakan kau xmenang.

myra rara said...

Aku pon . Haha dua org dah . Ajak fakri sekali weh

adik zac efron said...

ah maleh ah die tu perut buncit bapak lembap log in laptop stuck ah tu pdn muke buncit lagi haha

EkaBukanMakcikKau said...

drogba aku nak ahh jugak duit berjuta baru best kalau kau myra setakat dr.rozmey tu memang layak ahh untuk kau dengan rambut justin bieber dia . bahhahhaaa

Innanie | Ariffin said...

Redpoint: kalau geng, cepat masuk join contest!!! budak UM!!!

gamep01nt said...

hahaha. no ic dia aku lupa beb. aritu dah igt dah. 2 angka blakang aku lupa

EkaBukanMakcikKau said...

@gamepoint : tengok dia soh kau masuk kontes dia ahh tu ahh padan muke sape soh ngaku member bhahahaa

SAZZY said...

harap kau menang haha

EkaBukanMakcikKau said...

yes ! tak yah layan dua org budak songal tu bhahhaaa

Innanie | Ariffin said...

time kasih sebab join contest saya, jangan lupa check nama dan url awak kat latest entry saya. Insya-allah malam ni saya semak semua entry dan ALL THE BEST!!!

salam sayang dari
Innanie Ariffin

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...