KAU INGAT BEST KE JADI PEREMPUAN , HAH BAPOK ?

macam mana boleh jadi pondan ? rapat dengan mamat dan disebabkan mamat mempunyai tahap kekacakan yang amat tinggi , kau pun terjatuh cinta . ke , mak kau bagi kau pakai baju pink masa kecik kecik sebab ingat kau pompuan bila kau lahir last last laki jugak . dah tu baju lapan ratus helai takkan nak sedekahkan ke tong sampah jadi mak kau bagi je kau pakai baju pink setelah dicongak bahawa warna baju tiada kena mengena dengan masa depan hidup seseorang . ke , sebab kau rasa buruk jadi laki pastu kau rasa cantik jadi pompuan ? -__- bluekkkkkkkkkkkkk

kau tahu tak mengandung macam mana ? alah , yang kau tiba tiba rasa nak muntah pastu kau pergi tandas untuk bluekk bluekk pastu suami kau tunggu kat luar bilik air sambil " sayangggg , sayang ta apa apa ke ? " lepas tu kau keluar bilik air sambil buat buat sedih lepas tu dengan comelnya bagitahu suami kau " im pregnantttttt " lepas tu suami kau macam " ye ke ????????! " lepas tu main main angkat angkat pastu " black ops " . eh tidur lahh , kau hengat ape ?

tu tak cukup best lagi , lepas tu kau nak beranak . lepastu duduk dalam wad bersalin menjerit aghhhhh aghhhh teran lah konon . lepastu kau baru tahu yang betapa seksanya jadi pompuan , kalau kau jadi laki kau duduk kat luar sambil kehulur kehilir memikirkan nasib isteri di dalam je . heh

tapi ikut kau ahh , aku tak teringin pulak nak jadik laki weh . nanti aku kena sunat , aku tak nakkkk . wakkakkaka




wasiat anak dara : lepas ni aku nak buat nota sejarah , untuk pengetahuan kau lah .

18 comments:

Miss Volvo said...

bongok la ko ni aku suka haha!

EkaBukanMakcikKau said...

kahkahkah

AZTIQAH said...

haha...sunat tue rsa cmna eh

EkaBukanMakcikKau said...

@aztiqah : entah ahh weh dah ahh muka kau macam cikgu aku , ishishish

pandangkedepan said...

termuntah aku baca post ni...pregnant kah aku....ahahaha...:P

EkaBukanMakcikKau said...

KAHKAHKAHKAH , tahniah kau dah pregnant lapan bulan . dah baby girl okayyy . wakakkaka

Ahmad Fakri said...

perghh merajuk ahh gay gay sedunia bila HAYLEY WILLIAM tulis camtu kannnnnnnn?

Ahmad Fakri said...

aku xterlintas lngsung nak jadi bapok,adam xtau ah.die ade kat sini?haha

Cikgu Fikri said...

hahahaahahaha..
entry ringkas, tapi bermotif..
cuma tak berapa sampai sgt..
huuhhuh...

weh, ko form 4 ker skrg weh?

EkaBukanMakcikKau said...

@fakri : alololo,tacing plak dia.hahha.adam xde sok ade ahh dtg maki kau pdan muka hahahha

@fikri : wakakaka,biasa ahh entri ekspress entah gua rembat dari mane entahh

dya mohamad said...

haha.dorang bape kali maen pon takkan mengandung punya.hahaha

EkaBukanMakcikKau said...

Tapi klau diaorg tuka jantina pastu tukar bla blah , ngandung lah weh . Haha

Faraa Eiman's said...

nieyh mesti kes ashraf , muahaha

Shazrizal Shahmy said...

sunat itu sakit lah weyyyyy...trauma~~~!!! dibuatnya..



jom baca ni..
http://shazrizalshahmy.blogspot.com/2011/07/ciri-ciri-isteri-idaman.html

EkaBukanMakcikKau said...

@faraa : ehhhhh pandainya kau . mana kau tahu ? diam diam ahh sikit wehh , kantoi lah aku disini . -____-

@shazrizal : ckp mcm ade pngalman jeh , eh . kau laki kannn ? huehuhuehueh

muhammad adam said...

Aku mmg part-time.lu jgn nak borok ah fakri.dkt belakg bank mlm2 tu sape?Kahkahkahkah

YOUsoF said...

Lepas confirm ko baru rasa menyesal buat pembedahan tukar jantina kat Thailand.. Tu pun kalau ko sedar dirilah!



Bukan pompuan kena sunat jugak ke masa bayi? ;D



Aku takde keje sekolah. Untuk pengetahuan ko lah!

Ahmad Fakri said...

kan aku dah cakappp

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...