SEBAB KENAPA AKU TAK HINGIN DEKAT LELAKI

1) sebab diaorang macam bajet hensem . kau nampak " macam " di situ seperti kalau kau tak bajet hensem pon aku rasa kau bajet jugokkkk . bhahahabha
terutama bagi lelaki lelaki yang muka putih tangan kiri di kocek kanan dan tangan kanan di kocek kiri . sebijik macam nak bagitahu " wehh aku lah yang paling kacakk wehh di sekolah ini mahupun di asia tenggara " haktuihhhhh . haram pelik .

2) sebab mereka mereka suka kawan dengan perempuan cantik dan bergaya dan putih  . 
kalau kat sekolah mereka akan berkawan dengan perempuan yang cantik bersama tudung pendek masing-masing dan kegedikan berganda yang sememangnya asli . sekali lagi tak pelik , perempuan macam ni lelaki memang suka kalau nak romen romen pon macam boleh saya raba awak dan perempuan itu pon membalas seperti  " boleh sahaja apa salahnya awak ni . hikhikhik . fak .

3) mereka mereka ingat mereka sorang je yang ada awek yang super beautiful . 
alahhhhhhh mana ada perempuan yang paling cantik di dunia walaupun ada pertandingan perempuan paling cantik di dunia dan ada orang yang menang sekaligus dia dipanggil perempuan paling cantik di dunia . dia macam bila kau letak anjelina jolie dengan budak kampung kau dan orang normal akan cakap " wah dua duacantik lah kot " dan kipas susah mati anjelina pulak akan " mane hade anjelina sumpah lagi cantik . hek elehh . waklu " . tapi takde kene mengena pon anjelina jolie kau dengan pertandingan perempuan paling cantik di dunia . sebab ? dia tak cantik , bibir dia tebal . untuk pengetahuan kau lah . ( aku rasa apa yang aku tulis ni takde kene mengena pon dengan mereka mereka ingat mereka sorang je yang ada awek yang super beautiful .) kan kan ?



haktuihhhhhh . tapi blogger boys baik baik kann ? 
ke tak ? ke nak kena sepak bontot baru nak jadi sangat lah baik ?




wasiat anak dara : aku lapar tadi pastu kan aku pergi dapur AKU MASAK dan aku makan . fulamak , ada ciri-ciri jadi calon isteri kau tak ?

56 comments:

Taufiq Tiramisu said...

nasib baik la muka aku kaler hijau. kalau tak mesti kau tak hingin kan? hahaha

EkaBukanMakcikKau said...

a'ah saya memang suka lelaki macam hulk ni sangat hensem ada six packs lagi . ahh babinya rasa . haha

dwaty said...

kembang hati lelaki2 yang sedar diri tak encem... hehehehehe

myra rara said...

wa pun pelik nape lu tak suke laki.padahal lu akak wa je.nape ah wa bongok sangat

Shawn Razaleigh said...

no 2 tu mcm melampau je? hahahaha

Nyamuk Terbang said...

pehal kau eja nma angelina jolie xbtl??xhingin ker bibir sexy mcm dia
haha

gamep01nt said...

Eleh. Aku xnak super beautiful. dah ada kau pun aku dah syukur dah

My Recent Post Bila Planking Tak Kena Tempat

EkaBukanMakcikKau said...

@dwaty : aku pon rase aku dah terjatuh cinta kat budak laki tak ensem waakakkaka

@myra : whatever mu kan mu dah tanye ritu tapi wa buat bodo pe ahh mu

@shawn : ye aku tau part romen romen didalam bilik sambil tanganku dibelakangmu tanganmu dibelakangku kannn ?

@nyamuk : tak nook ahh . a'ah kan bodoh betul " g " ghupenye bukan j . aah ghasak ahh . aku bukan peminat dia juga peminat bibir dia . ta sekali hahahahhaa

EkaBukanMakcikKau said...

@gamepoint : ye ke ? mekasih sebab jadik pakwe yg sangat setia . ahh fak bile mase aku kapel ngan kau , waklu . bhahaha

PenuliS said...

sengal je kau kan?eh shrek pun ok pe?hahaha!=p

adik zac efron said...

masak ah lu ni eka.dah jadi lesbian lah lu sekarang.

adik zac efron said...

lindsay lohan dah jatuh cinta dekat gua,lu nak kapel ngan sape ? jangan nak ngorat tayler swift , makwe no2 gua . ekekekekeke

myra rara said...

ye ah mu tak gitau

EkaBukanMakcikKau said...

@penulis : ehh memang . shrek sangat comel dan gemokk . ahh aku teringat rooney . aku pngl dia shrek . bahhahahahaa

@adam : takpe , megan fox dah serah diri . ahh fak wakakaka

@myra : ye ahh kan aku gelak je ritu pe ahhh . hahahahha peah !

Aisyah Aina said...

ada ke lelaki macam ni? tak pernah jumpa pon..hahahaha...


kalau dah nak kahwin nanti jemput tau! bhahaha

pwiNcEssnoVElish said...

superb..trluah sme dgn per yg ada kt dalam ati ni gak

cik bulan said...

xabeh2..=..=..

cik bulan said...

^^^^^^^acteli komen ni masa aku mngantuk

EkaBukanMakcikKau said...

@aina : ade ahh kau ni kat skolah aku beribu takkan skolah kau takde kot weh . Takpe nanti aku jmput kau , mesti meriah aku kawen yahuuuuu

@pwincessnovelis : haha macih . Hikhik . Ahh gediknya gua

@cik bulan : ye aku tau . Kau kan penat menemani suami kau main bola , drogba . Bhahahaha

YOUsoF said...

Ala.. takkan sebab aku taknak kawan ko dah buat entry sebegini..


Ok aku tak buat style tangan silang dalam kocek tu lagi okeh! ;D



Cantik2 pun tetap korek hidung dengan muka hodoh jugak.. manusia, sama sahaja.....

gamep01nt said...

memang r kau bukan awek gua, lu kan tunang gua, buat malu apa. gua kacak kot

cikpuanWani said...

ohh ekk .. Joyah , kau minat lelaki korea ? sumpah aku tak minat , jambu , pink dan jambu .. Geli makkkk ~ aku minat Ben Affleck .. Ketul ketul ~.~

EkaBukanMakcikKau said...

@yousuf : kambeng kau . Kau cakap macam kau taylor lautner bered pit juga tom cruise . Haktuihhhh .

@gamepoint : alamak aku salu lupa kau tunang aku , ingat kita kita dah kawen dah . Bile nak kawen ni ?

@cikpuanwani : alah kau peah , aku minat yang taf dan gelap dan mata yg cantik sahaja okay ? Mereka tak jambu . Bhahhahaha . Tapi aku suka gerard way sebab dia sangat kool dan rambut dia marah . Aww aww wakakaka

syafiqakarim said...

haha aku sokong.perasan tak?
ada kalanya mamat ni muka selenge
je.tp awek,mak aih..hot.mcm mn tah
dorg dpt.ke pompuan tu buta -.-

weh,jum jadi gay aku.haha
aku suka org pandai masak.hahaha

EkaBukanMakcikKau said...

Jom ahh aku suke pompuan rambut beso cam ko ni . Yayyy aku gay . #kesianmakakudapatanakbodoh . m ahh aku suke pompuan rambut beso cam ko ni . Yayyy aku gay . #kesianmakakudapatanakbodoh .

Heidi Shafiq said...

pmpn lg teruk.. suke emosi pastu marah tetibe.. gile ape.. haha..

Saya said...

lelaki ensem spesis menakutkan sebenarnya.
tp sedap dipandang ahak
ko masak ape weh

EkaBukanMakcikKau said...

@heidisyafiq : molek ahh bai . Pompuan pndai masak daohhhhhhhhhhhhhh laki pandai bantai tido je . Haktuihhhh

@saya : er , aku masuk telur goreng berminyakkan mentega bersama lada hitam dan mayonis warna biru tu . Thehehhehe

amir aizat said...

wah pandai masak,hihi

Far8 budak baik said...

dah name pun lelaki..
mesti lahh pandai
badjet...
helehhh kau badjet
boleh lakkkkk...
larrikkkkk hahahaha

Red said...

BHAHAHAHA! Aku suka kau troll lelaki XD Siap kau aku reply entri kau XD

ILA HonEyBuNNy said...

hehe...

macam2 la entry neh...

ngeh3.....;-)pandai masak yer?bagus2...hahah

Elie Lily said...

no 2 tu...apakah?
hahha

Encik JI said...

xhingin cmane pn. dh smpai masa, kahwin pn ngn lelaki gk. kalo ko pmpuan la . kekeke

tieykah said...

hahah.lelaki memang memilih

pergh~

AWIS said...

lu mmang slamber gurl..haha

Faraa Eiman's said...

aku setuju dengan kau , muahaha

EkaBukanMakcikKau said...

@amir aizat : biasalahh kau ni aku gitau kau sorang je ni , aku goreng telur je tadi . muahahhahaha

@far8 : bio ahhhh , aku numbk pale hotak kau . siap ahh kau . kejarrrrrrrrrrrrrrrrr

@red : aku tunggu entri kau . perghhhh kau ingat aku takut ngan kau ? bahhahhahahaha

@ila : biasalahh awak ni . hikhikhik

EkaBukanMakcikKau said...

@elie : lalalalla , entah entah . bhahahhaaha

@encik ji : aku mmg nak kawen ponn wakaakkak . WOIII suke hati kau ckp aku camtu . kuang jaqqqqqqqqqq

@tieykah : memang ponn . pas sikit pas sikit .

@awis : lu memang kute . bhahahhaa

@faraa : bagusssssssssssss sayang kau sayangku peahh muahahahhaa

myra rara said...

hahahahhaah bengong

Ahmad Fakri said...

girls are annoying throw batu kapur at lubang idong em .

Ahmad Fakri said...

smakdown sekali . kahkah

EkaBukanMakcikKau said...

suka hati lahhh .

elehh fakri bajet gua heran . slogan ni siap buat t-shirt lagi tauuuuuu

YOUsoF said...

Orang meludah, aku tak tadah..




Tapi aku buat gaya tangan silang dalam kocek... ;D

Miss Volvo said...

weh ko gay ke? haha!

adik zac efron said...

Jom kawen ngan aku makcik

SimplySeoul said...

let's throw rocks at them....gaya tongkat dagu buat dorang perasan hensem.

Khairunnisa' said...

Ayat best tapi kalau baca tak kena nada, dah mcm anti-lelaki plak. tapi aku faham utk sesetengah llaki je kan..

Org llaki sure hott kat luar tuuu

Rohaizam Rosli said...

huhhhh naseb iejam xde ciri2 lelaki yg dimentionkan...

TAUHUSUMBAT said...

hehe bahaya Malaysia ni... 2 thumb up 4 u my ladies..

sabree hussin said...

anti lelaki kah kamu ini :"p

Anonymous said...

mu ni gila meroyan gamak...akhhttuuihh.. bodo tahap dewa punya entri..puuii..

Anonymous said...

kah kah..komen kena approve bagai...kecut kelentik la tuu...puuii.

Fadzmiey said...

em ade bleh sokong ade x,,,aq setuju ayt pempuan gedik2 tu mmg aq x suke..plak bkawn ngn laki bengong2..kn3?tpi ayt len mcm kne kt sume laki...je..mne boleh...xde laki cm ne u nk hidup hadoi...

Fadzmiey said...

em ade bleh sokong ade x,,,aq setuju ayt pempuan gedik2 tu mmg aq x suke..plak bkawn ngn laki bengong2..kn3?tpi ayt len mcm kne kt sume laki...je..mne boleh...xde laki cm ne u nk hidup hadoi...

canang said...

Setiap makhluk bernyawa di dunia ini tuhan telah jadikan berpasangan, maka janganlah kamu menidakkan apa yang telah tertulis di dalam hidup kamu. Bagi aku lelaki tak lah seperti yang awak gambarkan sangat jika awak betul2 mengenali mereka. Tak semua mereka macam itu kerana masih ada yang jujur dan ikhlas. Kalau macam tu perempuan pun sama lah yer...kalau awak perempuan lah... Bila kita menuding jari telunjuk kepada orang lain 4 jari lagi menuding kepada kita betapa ego dan prejudisnya awak terhadap lelaki dan mencerminkan sikap awak sebenar. Siapa yang nak kat awak kalau perangai macam tu... Kita semua makhluk Allah dan bukan semua sempurna seperti yang awak hendakkan. Kalau macam tu awak baling lah dengan batu kepada bapa dan adik atau abg awak kalau rasa mereka ada macam tu... Kena kenali diri kita dulu dan berfikir seperti seorang yang matang yer..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...