ROTI BUSUK BERSAMA SEHELAI SPENDER DI DALAM BEG ? MOTIF ?

kau bayangkan kau bukak beg sorang minah ni , lepas tu ada spender dengan roti yang dari abad ke berapa entah diwujudkan dan bau mengalahkan longkang . diulangi dengan caps lock BUKAK BEG SORANG MINAH DAN ADA SPENDER JUGA ROTI BUSUK DI DALAMNYA . pengalaman ni mungkin kau boleh rekodkan dalam pengalaman yang menakjubkan yang kau pernah alami dan kau boleh cerita kepada cucu kau sebelum dia tidur nanti . itu pon kalau kau ditakdirkan kawen dengan lelaki atau perempuan yang subur . huehuehueh


adik aku  : wehh tahu tak , ada sorang budak india dalam kelas aku ni bau nasi lemak tahu takk ? bapak ahh busuk ,  bau longkang .
aku : ahh bajet kau wangi sangat . tidur pun air liur basi kau terhegeh hegeh kat bantal aku . wakakaaka
adik aku : bangang . tapi budak ni sumpah busuk wehh . memang takde siapa ahh nak kawan dengan dia .kau tahu tak semalam aku ngan budak budak ni bukak ahh beg minah india dak . kitaorang nak tahu jugak ahh bau longkang tu datang dari apa .  kau tahu kitaorang jumpa apa ?
aku : jumpa apa ? tiga bungkus nasi lemak bersama seketul sambal dari abad ke lapan belas ? perghhh , ahli arkeologi lah kau .
adik aku : hotakk kau . aku jumpa spender bunga bunga dengan roti yang sumpah busuk berair bagai . nak muntah aku dekat situ bangang . patut ahh , ada air busuk keluar dari beg dia . bapak habat nyaaaaa .
hhahaha
aku : bluekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk . kau rasa apa motif dia bawak spender tu ? sangat misteri di situ .
adi aku :
adik aku : aku rasa manalah tahu spender tu dia bawak spare manalah tahu tetiba terbocor kat sekolah . kau jangan tanya aku kenapa ada bunga bunga pulakkk . wakkakakaka .


tak , sekurangnya kurangnya spender tu letak ahh dalam beg plastik ke apa ke . ni kau tahu tak dia pakai campak je kat dalam beg dengan buku teks bahasa melayu dia tu . kau cuba bayangkan kalau cikgu kau suruh kau keluarkan buku teks " okayyy semua , keluarkan buku teks bahasa melayu muka surat 18 " . lepas tu kau ambik buku kau letak atas meja gedeganggg , terus ada buku teks bahasa melayu bersama spender bunga bunga . kalau kau perasan takpe jugak kau terus simpan spender tu sambil buat bodoh . tapi kalau kau tak perasan lepas tu kau bukak muka surat lapan belas dan spender tu terus melayang kemuka orang sebelah macam mana ? itu takpe lagi , kalau masa tu budak sebelah kau tengah menguap dan spender tu melayang masuk mulut dia , macam mana ?




wasiat anak dara : ahhhhhh malasnya nak pergi tuisyen bagaiiiiiiiiii . heyy minah , kau nak cerdik add math ke tak bahangang ? nak nak -_________________-

26 comments:

myra rara said...

ekeleh , aku tau lah kau kempunan nak update belog sakai kau ni . tapi , jgan laa cite psal india kelass aku tuu . kantoi aku cek beg die . tetibe pulok die ade belog . tak kemati aku ? ahye ~ die report bilik disiplin aku taktahu . aku cari kau dulu . HAHAHHAHHAHAHAHHAHA *saje gelak :)

EkaBukanMakcikKau said...

Hek elehhhhhh peduli hape weh ? Kau tahu x aku post kat fesbuk tp aku x member ngan die dgn automtknye die xtau pasal citer ni . Sahkaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Ahmad Fakri said...

perghhh keling?ingatkan melayu boleh buat bini yelahh sampai skolah pon dia bwk nasik lemak nak jual lah konon.boleh ah buat istri.comel dok?hahhaa

Ahmad Fakri said...

lagi satu weh spender bunga2? awww aww saya sukalah.ekekekkeke

dya mohamad said...

ko tak bau ag ketiak die cmne an.lgi berbau.Try la.pastu update kt blog.wakakakaka

YOUsoF said...

Indah la cerita ni... tu menunjukkan budak pompuan kalau dah pengotog dah sampai 18kali lebih kotor dari para lelaki...

YOUsoF said...

;DD

EkaBukanMakcikKau said...

@fakri : ah comel sangat weh . Ada parut bagai kat muka dia , muahahha
@dya : okay aku akan soh adik aku aka secretary terbaik aku bau ketiak dia . Nnti aku inform kau eh ?
@yousuf : amboiiiiiiii amboiiiiiiii nanti aku update sal budak laki berak dalam suar plak . Haha

myra rara said...

Whateverrrrrrr haha

AZTIQAH said...

bpak style..aku nk bwk bra plak lpas ni

Shawn Razaleigh said...

sial.sial.sial. entry apa ni...hahahaha

sumpah lawak. dan euwwwww

EkaBukanMakcikKau said...

@aztiqah : dah ahh muka kau mcm cikgu kimia aku kau nak bawak bra kau . hah bagussss . hahha
@shawn : sialan sialan sialan . entri spender nape weh ? hahah

Cikgu Fikri said...

hahahahaha.,.
sangatlah motif isu ni...
weh, umur aku muda lagi lah...
baru 20...
silap2 aku lg muda dr ko..
blom jd cikgu lagi..
insyaAllah bakal cikgu..
nak panggil pakcik pun boleh..
huuhhuh :)

EkaBukanMakcikKau said...

Utk pengetahuan kau aku ehem ehem nam bolas okay ? Wahaaaa aku muda kau tua

muhammad adam said...

@yousof : gua sokong lu lapan ratus juta peratus bro,hakhak

muhammad adam said...

@fakri : tak sngka taste lu sumpah tinggi tp gua tabik lu ah keling kilang cun tu lu x nak yg bwk spender bunga2 gi skolah gak lu rembat.ekekkekeekke

EkaBukanMakcikKau said...

Eh aku silap log in ke ? Aku terlogin belog muhammad adam ke weh? Huehuehuehm ke weh? Huehuehueh

YOUsoF said...

kahkah.. Sila jangan terasa sekirannya anda pembersih.. ;DD

syafiqakarim said...

hahah bwk spender senang tuk nyamar oke.
haha.jap,aku nak try esok gak.

EkaBukanMakcikKau said...

@yousuf : eh eh mekasih ahh sebab puji saya pemdersih . aww aww sukanya hikhihik . tak cukup gedik lagi keh ?

@syafiqahkarim : hahahahha , okay sanagtlah dengan kau weh . semoga berjaya dan tak kantoi weh

Ahmad Fakri said...

alahhh lu jeles ke adam awek gua cun

Ahmad Fakri said...

gua dah xde nafsu kat minah tu kim salam jelahhh.haha

pandangkedepan said...

siap bg cadangan beg plastik lagi...cam biasa je...:P

EkaBukanMakcikKau said...

@fakri : tolong ahh korang ni . bluekk . gedikgedikk.

@pandangkedepan : hahahah , bongok ahh . aku xbwk spender kat skolah ni tak men ahh weh.luku kangggg

muhammad adam said...

A'ah gua mmg jeles gile ngan lu @fakrigay

muhammad adam said...

Minah ni lah yg masuk dlm CSI setiap senin tu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...