#WW : UFO KELUAR DARI KEPALA OTAK

wordless wednesday : dimana ekabukanmakcikkau post gifs yang bodoh dan agak bongok . 









wasiat anak dara : perghhh perghhh kemas daohhrambut dia masalahnya kau takde kan ?

32 comments:

cik bulan said...

cam hape jek..hahaha..

weit..tgk blasan komen ko tuh..wahaha

EkaBukanMakcikKau said...

nak tengok nak tengok . hahaha

Saya said...

weh ko edit ke? keh3

reen rahman said...
This comment has been removed by the author.
EkaBukanMakcikKau said...

hetek kau . aku mane pandai edit edit ni bab tuh belo aku buruk nak mampuihhh . hahhaa .

PenuliS said...

tipu!!cisss

syafiqakarim said...

pandai kau buat.
hahahah ;p

Taufiq Tiramisu said...

hahaha. mesti dalam kepala kau ada ufo tu gak kan? alaaaa. ngaku je la. hahahaha. blog kau banyak berubah doe. hahaha.

EkaBukanMakcikKau said...

@penulis : alahhhh mane ade . betol lah tu kan pale hotak dia kuar ufo . pe ahh kau ni luku kangg haktuihh

@syafiqah : well welll . *kembang llapanplohinci muhahahahaa

EkaBukanMakcikKau said...

@taufiq ; wakakaka betaun dah akku tuka belog aku menjadikan semakin buruk . kau tu nampak ngat outdated nya . hahhaa .

ya . saya.ngaku.lah.ada.ufo.dalam.pale.otak.saya.ttumbok nak ?

gamep01nt said...

gua dah agak dalam kepala lu ada UFO. dah syak lama dah!!!

My recent Post Rajagopal Mesej Gua Beb!

EkaBukanMakcikKau said...

alahh memang pon drpd hotak kau ade urat urat busuk orang tak mandi hahhahahhahahaa

Ahmad Fakri said...

macam gampang rambut tebal mcm semak doh.haha

PenuliS said...

psl kau suka haktuihh hah?bnyk ayaq liuq sgt ke?ishh..=p

schaze zainn said...

euww.. haha alen nyorok situ xP

Lea IsNaw! said...

adik beradik ke tuh?

EkaBukanMakcikKau said...

@fakri : wakakaka jangan cakap laki tu suami gua lah weh haha

@penulis : sebenarnya memang ya . Untuk pengetahuan kau lah weh haha

EkaBukanMakcikKau said...

@shcaze zainn : wakakaaka agak agak ah aku pon rasa cam tu . Sumpah sakai haha.

@lea : entah ah weh kebesaran bibir masing2 dah same . Haha

Anies Anessa said...

aku nk jugak ditembak alien utk rambut yg mnawan..kahkah

gamep01nt said...

disebabkan gua suka dengan kesempoian lu dan lu tunang gua, gua ajak geng gua datang sini.

http://waderfark.blogspot.com/2011/07/gua-ber-blog-walking.html?showComment=1311825488405#c8564331946944630005

Shawn Razaleigh said...

hahahhaha

style rambur tu

Pyka Rahmat said...

rambut tu lagi lawak dari ufo yg sedang keluar tu.

YOUsoF said...

Ni yang buat aku teringan ubah style rambut nih!!

EkaBukanMakcikKau said...

@anies : wakakaka boleh je weh join ahh minah mamat sengal tu haha
@gamepo1nt : lah aku dah tunang eh ? Aku tertunang skali lg tadi dgn bered pit . Nape ni.
@ shawn : style lagi rmbut kau . Ececececeh
@pyka : haha tau takpe rambut sebesar stadium haha
@yousuf : pastikan kau ajak minah tu jdi member kau okay ?

YOUsoF said...

tak cukup beran lagi lah!

aku bagi chance kat ko.. ;D

EkaBukanMakcikKau said...

bolehh je . jom . bhahahhaa

meaw said...

okay,memang tak ley bla,hahaha!

myra rara said...

macam sakai.hahahhaa

EkaBukanMakcikKau said...

@meaw : heheh
@myra : wekkkk

adik zac efron said...

bodoh betul haha

myra rara said...

bluekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

EkaBukanMakcikKau said...

ahhh kusut ahh koranggg

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...