SEBAB KENAPA BUFFERED EARNING AKU SEPOSEN .

1) sebab bila traffik belog aku beratus-ratus , si nuffnang tak hingin bagi aku buffered.tapi kan bila traffik jatuh menjunam ke longkang baru kau terhegeh-hegeh bagi . jadi , disebabkan traffik aku sudah jatuh , aku malas  untuk bersemak dekat belog orang semata-mata nak naikkan traffik aku . oleh itu , aku terpaksalah berserah dengan peribahasa " nasi sudah menjadi bubur " .

2) sebab makanan di rumah tak pernah habis menyebabkan aku selalu nak bukak peti . bila aku bukak peti aku akan cuba carik ke dalam lubang hidung peti sejuk tu jugak dimana letaknya benda yang boleh dimakan . dan makanan tak pernah menghilangkan diri , kecuali makanan tu memang kau tak boleh makan iaitu makanan mak kau . tetapi percayalah yang kau akan bukak peti sekali lagi dan ambik makanan yang tak boleh dimakan itu ataupun dalam bahasa sopannya makanan mak kau . jadi , semasa makan wajiblah untuk aku tengok tv , oleh itu tv pon dibuka dan terserlahla dora the explorer . dah alang-alang menyeluk pekasam biarlah kepangkal lengan , jadi aku sambung tengok spongebob sehingga adik aku tanya " weh nak bukak tenet dok ? " dan aku jawab TAK NAKKKKKKKKKKK sambil meneruskan penggembaraan spongebob bersama patrick .

3) sebab dengan wujudnya tempat untuk ber so sial bernama fesbuk dan bila aku terbuka tempat ini , dengan automatiknya budak budak sengal seangkatan yang lain akan terbuka juga tempat ini dan kami pun memulakan operasi merebut pakwe dan menyampak pakwe. seperti aku dan peah berebut gerard way dan dia bagi aku drogba dan aku bagi dia nicholas anelka berserta ceelo green . begitu juga hari esok esok dan esok sehinggalah tab blogspot.com ditutup dan ditambah lagi dengan tab twitter supaya proses perebutan berjalan dengan super lancar .






wasiat anak dara : jadi , jangan tanyalah kenapa aku pasang nuffnang tapi aku tak kaya . wakakakkaa . siapa cakap kelakar ?

21 comments:

gamep01nt said...

hohoho. Aku tak join nuffnang nuffnang ni. BEst ke ek? sebab dulu blog aku diorang tak bayar pun

My Recent Post Bila Planking Tak Kena Tempat

EkaBukanMakcikKau said...

Aku rasa kau keje jadi waiter lagi bagus wohhh dari kau men nuffnang bagai ni . Hahaha

Ahmad Fakri said...

Bangga sebab aku xmen nuffnang ko.

Ahmad Fakri said...

Entri ko buad aku sedih do.aku baru nak ngomphak ko . Wakkakakakaka

syafiqakarim said...

pfft.kaya gak kau.dr aku.xpena2 dpt.
harap je blog pemes.
pemes ke???
hahaha

gamep01nt said...

jgn caye nuffnang tipu! BOO! HAHAHAHAH

My Recent Post Road To Kuala Lipis 2

pandangkedepan said...

nuffnang tu sejenis keropok lekor ke???daripada ko psang nuffnang tu baik kau pasang pelita ke lagi bgus...dah nak raya ni...ahahaha...:P

EkaBukanMakcikKau said...

@fakri : ngomphak ah . Lapan juta jeh dalam poket aku . Aku miskin sobs sobs

@syafiqakarim : oi oi pemes lah tu kau kan kongkang . Hah tak tau lah tu haha

@gamepoint : hakshhhhhhh , kang nuffnang dengar aku maki dia ngan kau kang dia tarik balik duit dia . Haha

@pandangkedepan : malehhh ah aku nak beli purse banyak banyak almaklumlah duit berjuta dapat nak campak mane dak ?

gamep01nt said...

@pandangkedepan : Nuffnang sejenis keropok?? WIN!!

My Recent Post Artwork Transformers Yang GILA punya AWESOME

EkaBukanMakcikKau said...

hotak kau . wakakkakaka

gamep01nt said...

Bila masa aku ckp kau baik lagi menawan ni. kemak kena trick. lick siot kau

My Recent Post Artwork Transformers Yang GILA punya AWESOME

EkaBukanMakcikKau said...

kau dah cakap banyak kali mekasih ahh bero.waakkakakakkaa

amir aizat said...

kdg2 tak payah hadap BE2 ni,kah3

EkaBukanMakcikKau said...

yelahhh hadap buku rujukan addmath lapan belas ribu muke suart takpelahh kannn ? haha

SAZZY said...

nuffnang tu ape?haha

Ahmad Fakri said...

nuffnang tu sejenis apam balik.perghhh kemas siot

myra rara said...

spongebob konon.upin ipin ade ah.haha

adik zac efron said...

lombap ah koraghang ni nuffnang tu kain buruk warung semah. kan eka kan ?

EkaBukanMakcikKau said...

@sazzy : waklu

@fakri : waklu . hahah .

EkaBukanMakcikKau said...

@myra : aku layan dua dua okay . perghh dengan bangganya cakap . haha

@adam :hahha tepat sekali makin lama makin cedik rughepenye kau ni

Shawn Razaleigh said...

jahat jugak nang2ni kan..hehe

gua tak tahu nak buat ke tak

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...