SEKILAS PANDANG LELAKI , SUDAH TAHU SANGAP KE TIDAK

aku tak berniat langsung nak cakap yang aku ni sangat hebat dalam bidang psikologi , sosiologi mahupun kimialogi tapi kau kena percaya jugak yang kehebatan aku tak dapat disangkal lagi bila aku dengan bangganya boleh terkejutkan adik aku yang kedua .

adik aku : weh , peah kapel dengan sameon .
aku : dah aku tahu , sameon yang muka macam birah sangat tu kan .
adik aku : eh ye ke ?
aku : ye lahh tu lah budak yang aku cakap tahun lepas dia main rogol rogol dekat tangga tingkat dua blok F tu .
adik aku : ohhhh euwww gelinya .

kan aku cakap aku memang hebat lagi lagi hebat nak tahu lelaki tu tahap kesangapan nya sampai mana . lagi satu aku nak cakap , main rogol rogol dekat tangga ? alolollo bang , dah tak ada tempat yang lebih strategik ke pakai lah otak sikit macam main rogol rogol di kelas kamu sendiri sambil buka buka baju kan senang terogol betul pon tak ada siapa kesah . dah tu , lelaki rogol lelaki . kantoi gay di situ .

main lah dengan perempuan ke best lah sikit untuk di tengok . ni lelaki ? haktuihhhhhhhh  .




wasiat anak dara : setelah jam 9pm , baru aku perasan yang aku terlupa makan tengah hari . tahniah buat aku .

22 comments:

muhammad adam said...

ni jantan mana pulok yg lu dok kuthuk ni weyhh ?

muhammad adam said...

laupon gua gay gua tak men rogol rogol , gua rogol je terus

EkaBukanMakcikKau said...

ye lah aku tak terniat langsung nak citer pasal kau disebabkan kau hanyalah salleh yaakob kalau kau bered pit boleh lah jugak au fikirkan dak? heheh

Ahmad Fakri said...

adam guwa ada buat satu entri khas tok manusia macam lu.

myra rara said...

aku salu pelik si adam dgn fakri kalau komen mesti masa yg sama.dah janji ke ape?

myra rara said...

oh laki yg ni lah adam bukan kau name dia fir*aus . kahkah kau tak kenal

EkaBukanMakcikKau said...

@fakri : ahh goggle pon cabuk hape nih ?
@myra : mereka kan sangatlah sengal baik kau cekik oreo dari kau fikir nape mase dorg komen lebih kurg sama atau tlg gorengkan aku telur weh . laparrrrrrrrrr

pandangkedepan said...

daripada rogol2 baik makan laksa...sikit laksa wei...terliur ni...:P

dya mohamad said...

ko mmg slalu gile lah eka.jom comolot?HAHAHA

EkaBukanMakcikKau said...

@pandangkedepan : alahhh aku borok jeh tadi mane datangnya laksa . Wakakaka .
@dya : moh ahh kat belakang eh kat belakang

AZTIQAH said...

haha
men rogol2
rogol trus la
drpd men2

dya mohamad said...

wey gila.untunglah cik epal follow kau!hahah

EkaBukanMakcikKau said...

@aztiqah : seratus lapan ploh darjah sokong kauu . kahkah
@dya : alalaa , follow je bukan bg aku enam ratus kau ni sakai hah -..-

syafiqakarim said...

lu nak jadi partner gay gua tak?
hahaha

EkaBukanMakcikKau said...

moh ahh memang teringin sangat wehhh . kahkah

dya mohamad said...

bangga la sikit.cik epal tu retis lah gile.HHA

muhammad adam said...

Salleh yaakob oh maksud lu justin timberlake?tak men ah bibir segala

YOUsoF said...

berapa lama mereka main rogol² tu? adik ko suruh tanyaka ko..

Ahmad Fakri said...

kirenye gua ni kategri mne kak?

Ahmad Fakri said...

salleh yaakob mmg cocok (cocok beb) ngan @adam tuhhhh . kalau gua setakat ashton kutcher tu dah biasa ehhh

EkaBukanMakcikKau said...

@dya : lalallalallaa
@adam : SALLEH YAAKOB . betul lah tak salah punyaaaa
@yousof :tak sempat sebab dia nmpak aku pastu dia stop pastu tetiba dia ada kat blkg aku . aku pun cabut ahh . hahaha
@fakri : kahkahkahkah betul lah tu wohhh

Zul Fattah said...

apa tu main rogol-rogol? aku tak fham dow..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...