GUA PERABA BERSIRI

Nama gua bered pit . gua masih bersekolah tapi kadang-kadang buat part time meraba . maraba bagi gua kerja yang hebat yang boleh dilakukan oleh segelintir lelaki yang tak takut mati dan macho . bukan gua nak puji diri sendiri , tapi gua memang macho dan ada ke manusia nak cakap diri sendiri lembik dan lombap ? mestilah tidak dan gua tergolong dalam golongan tu , sebab gua tak takut mati dan macho .

gua tak berkira sangat , kalau dapat meraba seminggu sekali pun gua sanggup . asalkan hobi gua yang satu ni tak hilang . tapi yang paling tak best , gua tak dapat duit dengan meraba tapi gua dapat maki dengan kekasih hati gadis yang gua raba . sekali lagi gua tak pelik sangat , sebab kalau jadi jantan penumbuk tujuh lapan kali tu biasalah bak kata bapak gua " kalau jarang bertumbuk , sah bukan jantan lah tu " . bapak gua kata tu pepatah baru , gua okay je . gua pun tak ambik kesah sangat pasal pepatah melayu ni yang penting gua dapat meraba . gua lagi pelik bila jantan tu bawak tiga empat orang member tumbuk gua jugak . tapi dalam hati gua rasa bangga , lima jantan keparat basuh gua . gua masih hidup . kan gua dah cakap gua lelaki macho .

tapi selera gua berkurang pulak bulan ni tak seperti bulan-bulan yang lalu di mana gua sempat lagi melalukan aktiviti meraba dalam sibuk sibuk mengulang kaji pelajaran . maklum lah , mid-year exam pun dah dekat , gua tak nak fail add math , subjek kegemaran gua tu . gua sekali lagi bangga , dalam sibuk gua meraba tu add math gua tak fail walaupun bahasa melayu gua ke longkang . gua berhasrat nak drop bahasa melayu tahun depan sebab gua pun malas nak study bahasa melayu , sebab tawaran meraba semakin bertambah . tapi tu lah yang gua pelik , gua macam dah tak ada minat nak meraba . bukan nak meraba nak tengok lama-lama pun gua dah muntah hijau .

gua pelik dan gua bosan . gua bosan sebab tak dapat meluangkan masa terluang gua dengan meraba gadis-gadis sekolah sebab selera gua dah hilang . dan gua pelik sebab gua rasa macam nak meraba jantan pulak . member gua kata jadi gay itu cool , jadi tak salah gua rasa kalau nak cuba sekali dua meraba dan berkasih sayang dengan jantan . kacak dan tough memang kena dengan test gua , jadi kalau lu ada kriteria-kriteria yang gua tulis tadi sila kontek gua dekat gua_memanggay@hotmail.com . gua tunggu !

23 comments:

Shazrizal Shahmy said...

peraba bersiri??? hahahaha




http://shazrizalshahmy.blogspot.com/2011/07/nama-nama-yang-dilarang-di-dalam-islam.html

Shawn Razaleigh said...

gua nak tiru hobi lu ni boleh. mcm best.haha

EkaBukanMakcikKau said...

@shahrizal : kat skolah dah ade 1 , kau ade ? haha
@shawn : bukan hobi aku , hobi bered pit . aku hayley william .

muhammad adam said...

lah eka takkan gua raba lu sekali lu dah buat post pasal gua ?

muhammad adam said...

tapi xpelah,brad pit . i likeeee , kahkahakh

EkaBukanMakcikKau said...

@adam : kan betul kau gay , haktuihhhhh

mama comel said...

haha..nak raba2 gak lah..:)

EkaBukanMakcikKau said...

kahkah , ikut kau lah asalkn jgn ngan aku.huehuehueh

myra rara said...

lau kt skola cm tau je sape

myra rara said...

A... hahaa

myra rara said...

A... hahaa

EkaBukanMakcikKau said...

@myra : woii kejadah ape komen lapanbolas kali heh ? wakakaka, cam betul je . diam ahh doh . banyak stalker kat sini , gua kan hayley william

Ahmad Fakri said...

ko ni makcik ngutuk oghang jew koje nyewww.

Ahmad Fakri said...

one pupil mencik inik

muhammad adam said...

gua ngaku gua gay dr lu lesbian terhegehhegeh ngan foxy megan.ape barang dok fakri?

EkaBukanMakcikKau said...

@fakri : jadah hape ? macham gua pedulik . weh bile nak belanja aku mamak goreng goreng hitam ? haha

@adam : kusut ngat kat fesbuk sahsah aku kapel ngan lindsay lohan tetiba foxy megan . lu ni pekak ke buta ke sawaners ? haha

pandangkedepan said...

gua rasa baik lu jadi macam mamat sorang ni, dia bapok tapi lesbian...:P

dya mohamad said...

aku nak tempah ko utk raba sorang budak ni boleh?hahhaa

EkaBukanMakcikKau said...

@pandangkedepan : hamboihhhhhhhhhhh , cam nak kena sepak je gaya . Haha
@dya : jantan keh ? Bak sini no. Aku usher eh usha

myra rara said...

Cehhh hayley ? Waklu haha

EkaBukanMakcikKau said...

hahahhahaaaa , saya memang hayley .

YOUsoF said...

Lu dah raba gua 5 kali pastu lu main blah macam tu je.. mana adil weh.. bagi la gua balas dulu.. ;D

EkaBukanMakcikKau said...

Mane boleh gua lesbian , lindsay lohan amat digalakkan . Haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...