AKIBAT BERAYA YANG MELAMPAU PAU PAU PAUUU

beraya ni ada berlambak jenis , beraya dari berpuasa , beraya dari berboipren dan beraya dari hutang beli tibi plasma 32 inci . tapi aku nak cakap sekarang ni pasal beraya dari pergi ke sekolah . 

disebabkan beraya sakan dari pergi ke sekolah yang tak berapa nak *some texts missing * tu . aku tetiba dah ;

1) terlupa segala formula fizik add math bahasa melayu yang sengaja dilupakan sempena menyamput hari raya dan hari merdeka dan hari tanpa ke sekolah dan buku sekolah yang tak berapa nak best . 

2) termakan banyak banyak banyak banyak banyak sampai nak makan lagi dan tak nak berhenti demi tak nak bagi orang lain rembat segala makanan kegemaran kau termasuk meggi mawi yang tiga hengget sembilan kaler merah tu . sampai sanggup temberang adik kau yang tanya " weh nak meggi satu pelissss " dan kau jawab " meggi aku dirampas sempena Ops Rampas Meggi kelmarin , sila bersedih sedihan " bah beriya caps lock . 

3) ter tak siapkan segala nota dan latihan yang cikgu bagi . takpe takpe esok ahad takde sekolah takde tusyen tapi ade keje sekolaaah . untuk pengetahuan kau , itu pantun tiga kerat best ark ? 

4) terbasuh kasut awal #wehakubasuhkasutsebelumraya. tak dapat nak pecahkan rekod tak basuh kasut selama sebulan sobs sobs . takpe , demi menjaga maruah diri yang sikit lagi nak tercalar aku nak pecahkan rekod tak kapur kasut selama lamanya pulakk hakhakhak . 

5) terlompat masa liverpool kalahkan bolton haritu . alah bolton je tu pon nak kecoh buuuu -mufans . lantak ah dah ah ada shrek buntat dalam team kau lalallalaalala






wasiat anak dara : hari ni ade citer ape yang best kat tibi yek ? malas pulek rasa hatiku ini untuk buat nota fizikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk !

32 comments:

Miss S.F.S said...

belajaq wei! spm x lepas lagi ka? pfttt kan? :p

Aisyah Aina said...

kau sama macam aku la makcik...haram segala kerja sekolah nak buat...


tolong basuhkan kasut sekolah aku..pelishhhh!! haha

S41KEN20 said...

laa . kau budak lagi . zzzz=.="

EkaBukanMakcikKau said...

@s.f.s : yelahh insap ni insapp .

@aina : hakhakhak geng geng .

@s41ken20 : kau jgn haraplah kau lagi muda dari haku hakhakhak .

gamep01nt said...

hahha. sai win! dia ni adik angkat aku. aku jumpa dia selalu aku tepuk2 blakang dia sruh study

Athirah said...

Aku pon malas

adik zac efron said...

sempat jugak lu selit liverpool disitu ek. #YNWA!

adik zac efron said...

mekasih ah sebab beriya lu BBM gua soh buat entri baru tapi gua cakap betul gua malas btw gua terharu :')

myra rara said...

anda tidak akan pernah berjalan bersendirian (anda beb)haha

myra rara said...
This comment has been removed by the author.
Shawn Razaleigh said...

ops rampas megi..bhahahahha. mcm siot

EkaBukanMakcikKau said...

@gp : ohyeke ?????????

@adam : sakai bile make plak aku BBM hengko aku mane ade blackberi aku tau kau pon xde kannnnnnnn ? Hakhak

@myra : haha #YNWA maceh tetibe

@shawn : bio ah bluekkkkk

kim heeruul said...

haha..bnyk alasan nye..keh keh keh
cover e-pop bulan ini super junior Mr.Simple..=)

Peah Ros said...

lahh kau budak lagi? HAHHAHA

Zul Fattah said...

ko baru ting 4 kan? haha.. mampuih la ko.. SPM susah woo..
Sumpah
Payah nak
Mampuih..
itulah maksud SPM.. haha.. rajin2 la ko study..

EkaBukanMakcikKau said...

@heerul : hakhakhak mr simple ? aku suka lagu tu mcm gampang wakakka

@peah : lahh asal sume tanye gituuuuuuu maleh kawannnn

@fattah : bengong mu hahahhahaha

Hatim said...

prangai ko sama mcm time aq budak2 sekolah dulu,xrajin nk pgang buku,asyik tngok tv je,lpas tuh,keluar result,baru nk menyesal...

nurAMALLINA said...

kau budak-budak cool :P

iMBobo said...

beraya sakan nau ni..haha

ekabukanmakcikkau. said...

@hatim : alohhh jangan ahh cakap macam tu cuak dah ni terkencing dahhhh

@amalina : lol

@imbobo : hakhakhak biase ahh hakhak

pandangkedepan said...

x payah sekolah lah senang...kau pakai je duit nuffnang tu wat sara diri sendiri x pun ank jiran sbelah...ahaha...

nnt aku update la...tenet x de...:P

miratun madihah said...

oh sama.assignment tak siap lagi,oh tidakkkk

Naz ( ナズ ) said...

setuju yang nombor 1,2,3 tu.. yup, setuju sangat!

tia @ Ini Kisah Tia said...

hahaa . ni baru beraya sakan tak hengat nih ..

teha said...

hahahha ! setuju sngt2 dgn sume tu.. kekeke ~

Dhiya Fariza said...

Benci gila fizik. Benci benci sumpah benci fizik (teremo) haha

A-Chik said...

spm dah nak dekat..raya sakan la ni..

cik bulan said...

nota fizik??ayer...bukannya nota bio..:P

selamat hari raya..hehe..maaf seminggu xonline..baru balik kg ..hehehe..rindu x??:P

Asyila Zainuddin said...

tak suke fizik! haha..

Adli said...

shrek ap ko ckp?!! ak x brape nk dga.. ;pp pfft

meaw said...

formula?ala lek luuuu,awai g nak hapai,hahaha!

Sarah Mohd Saleh said...

hhahhaamakcik2 aku tawu kau budak lg yg perlu penuhkan ilmu di dade2 kauu.ciann makck kene p sekolahh.nak pmr er?ke upsr?alolor..gud luck.kihkhiih

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...